- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.661
keşkek görüntü itibariyle iştah açmaya bilir ama lezzetli oluyor benim eşim ağzına sürmez ben severim bende herşeyi seviyorum bu ne yaaaaa eşim samsunlu turşu kavurması yaparlar ilk onlarda gördüm önceleri yiyemedim ama şimdi seviyorum haaa birde çerkezler bblau bilir çerkez pastası bile yapıyorum artık oğlum çok seviyor
varya süper o erişteli yeşil mercimek yemeği offf
dediğin gibi bacım dağlık bölge yemekleri böyle heralde
keşkek bende hiç yemedim onuda eltim yapmıştı bi kere bulaşık suyu gibi bögggg
anam ne gari geliyo görüntüleri insan alışık olmayınca işte böle oluyo ama bazen denemekte fayda var çünkü lezzetine şaşıyosun
canim sen keskek dedin de, aklima hingal geldi... ne alaka ise..
hingal mi hinkal mi oyle bisi deniyor... nereye ait bilemiyorum... ama ben bir ona aserdim.. onu da bulamadim...
istanbulda otantik yemekler yapan bir restaurant var.. onda yemistim istanbulda otururken... simdi burda bulamiyorum tabiii... :26:
keşkek görüntü itibariyle iştah açmaya bilir ama lezzetli oluyor benim eşim ağzına sürmez ben severim bende herşeyi seviyorum bu ne yaaaaa eşim samsunlu turşu kavurması yaparlar ilk onlarda gördüm önceleri yiyemedim ama şimdi seviyorum haaa birde çerkezler bblau bilir çerkez pastası bile yapıyorum artık oğlum çok seviyor
anaaaa çok o zaman :13:
niye o kadar az ye dedi sebep ne ki?
kızlar yarın aile hekimine gidicem ya aşı da yapacaklarmış
geç değil mi aşı için her zaman yapılabilirler mi
bak şimdi doğma büyüme silivriliyim yani trakyalı sayılırım oraların yemeklerinide çok severim boşnak böregi ve tatlısına bayılırım çorumda ramazanda mantı hergün pişer tabi önceden kızartılıp konulduğu için bizim gibi kıymalı falan da yapmazlar her yeri yemeklerinin ayrı tadı oluyor çorumunda zor yemekleri var düğün yemekleri falan o kadar küçümseme kıııı
heee ben kendim ayıklıyorum pazarda ayıklamıyolar biz pazardan alıyoz
küçük balıkta omega3 daha çokmuş
ee istavritin de kızartması güzel fırına atılmaz
biz de istavrit bitince levreğe dönüyoruz
içine sarımsak soğan ve limon dilimleri koyuyoruz
böylece fırın poşetine
sonracıma içine maydanoz ve jülyen doğranmış havuç, patates koyuyoruz bi de domates dilimleri
azcık zyağ damlatıyoruz içine
poşeti kapayıp fırına 45 dakikada hazır
he bide tane karabiber ve defne yaprağı
Yumuşacık pasta gibi bir balık, hamsiden bile kolay yemesi, ayyy burnuma geldi kokusu bak
Tavuk eti mi diyollaaa? Hiç duymadım ben :26: Böyle yumuşacık pamuk gibin :))
Bana 20. haftamda ilk dozu yaptılar, geç olmamış daha yapılabilir, ama aşırı ağrıyor akşam haberin olsun.
Ayyy yutkundum resmen turşu kavurmasını duyuncaBayılırım ben turşu kavurmasına, özellikle fasulye turşusu...Yanınada mısır ekmeği, yanına çay ohhhhh yemede yanında yat
22+4te oldum ben.
ya ben yaptırmayacaktım aslında mutlaka gelin izlem yapçaz dediler
aşıyı yaptırmasam mı acaba :18:
azoooo kayınvalidem çok lezzetli yapıyor turşu kavurmasını hem fasulye hem yesil domates özel kavurmalık yapılıyor turşular dediğin gibi mısır ekmegide nefis neyse az kaldı bayramda ordayım kayınvalidem yapar bana kızzz sanada uğrayımmı
hinkal mı hiç duymadım bi araştırıyım
hingal mantının biraz büyüğü içine patates koyorlar genelde ben kıymalı severim
turşu kavurması dediğin fasulyeyi kavurup üstüne yumurta kırılıyo yada sarımsaklı yoğurt o mu?
22+4te oldum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?