- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.801
günaydın kızlarr,,dün herkesin duası bizimleydii.bir tarafımız cok sevindi diğer tarafımız yıkıldı.catısmaya giren birlik arasında bizim oğlanda var.en yakın arkadaslarından sehit olanlar bilelafı cok uzatmadan...sağlık haberlerini aldık cok sükürr.anlatması cok zor bir bekleyişti sadece...allahım kimseyi evladıyla sınamasın yarabbim.gözüyaslı analarada sabır versinn....hepinizi öpüyorum...
Aminn canım...Rabbim bu acıyla kimseyi sınamasın çoook zor..Günaydın arkadaşlar...
Bugün keyifsizim.Dün akşam eşimin yakın arkadaşlarından birinin ve eşinin bebeklerini 8. ayda kaybettiklerini öğrendim.
Duyduğumuz andan bu yana eşimle sarsılmış vaziyetteyiz.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....
günaydın kızlarr,,dün herkesin duası bizimleydii.bir tarafımız cok sevindi diğer tarafımız yıkıldı.catısmaya giren birlik arasında bizim oğlanda var.en yakın arkadaslarından sehit olanlar bilelafı cok uzatmadan...sağlık haberlerini aldık cok sükürr.anlatması cok zor bir bekleyişti sadece...allahım kimseyi evladıyla sınamasın yarabbim.gözüyaslı analarada sabır versinn....hepinizi öpüyorum...
Hayatım ; rüyalardan pek anlamam ama hayıra yorarsan hayır olur derler, senin kide cok güzel bir rüyaymıs.. saglik, huzur, bereket getirsin insallah...
güle güle kullan cnm iyi yapmışsın havalar soğuk bebeciklerimiz kanımızı alıyo kansızlıktan üşüyoruz güsellerGüzel şeylerden bahsedelim havamız değişsin.
Benim akşamları ayaklarım bir türlü ısınmıyor, terliklerim tüylü ama ısınamıyorum yine de.
İnekli puflarım vardı, ayaklar büyüyünce onlar da olmuyo mu :))))
Dün kendime ev botu aldım netten, bakalım bunlarla ısınabilcem mi :)
aslıcım sıcak su torbası ayak altına karın üstüne kullanmayın ben geçen doktora sordum erken doğuma sebebiyet veriyomuş sıcak banyo bile yapma dedi bana dikkat edin emi üşüyosanız kalın kalın çoraplar yün patikler giyinindün aynı sorun bendede vardı canım ısınmak bilemedim bir türlü artık su tulumuna su koyduk ayaklarıma koydum battaniyenin altındanda çıkmadım ayağıma hizmet bekledimohh canıma deysin azcıkta bana çalışsın hain koca:))ev botlarından bendede var ama daralıyorum diye giyemedim ben inşallah sen kullanırsın canım güle güle giyy şimdiden
Ben de termofora su çok koyuyodum geçen sene ayaklarımı ısıtamıyodum da :))) Dur iyi aklıma getirdin :)))
O termoforların bi de bebek için olanı var :))) Minik minik :)))
Ben de çok sıkıntılı tipim normal terliği bile pek sevmem, o yüzden çıkarıp atıyorum, ev botu olursa çıkarmam diye düşündüm ama, sıkıntılanmam inşallah :)
canım şükürler olsun sizin canınız yanmadı gözünüz aydın rabbim o zamanları hayırla geçirdi sizler için...orda şehit düşen tüm canlar tüm ana evlatları içinde tekrar başımız sağolsun
Hayatım ; rüyalardan pek anlamam ama hayıra yorarsan hayır olur derler, senin kide cok güzel bir rüyaymıs.. saglik, huzur, bereket getirsin insallah...
Limon-ik ; evet canım cok haklısın bende aynı sekilde hepimizin ne kadar cok küçük seylere üzülüp bosyere kendimize ve yasama haksızlık ettigini düsünüyordum... umarım ki bütün bu olumsuzluktan bir nebze olsada iyi ve hayır dolu dersler cıkar bizlere....
Nazome ; güzel haberler vermene cok sevindim...
Günaydın kızlar henüz geçmişi okumadım ama umarım hepiniz iyisinizdir..Bende dünden beri şehit haberlerine okadar üzüldüm ki hiç bişey yapmadım..Rabbim
vatanımızı kanıyla canıyla koruyan kardeşlerimize zeval vermesino vatan hainlerini de helak etsin inş...
Kızlar bebeğimle haftaya ayrıntılı giricem.Ama bir türlü karar veremedim 4 boyutluya mı gireyim 2.düzey ultrasona mı ?*
Aminn canım...Rabbim bu acıyla kimseyi sınamasın çoook zor..Allah yardımcıları olsun
Canım Rabbim onu size ,diğerlerini de aillerine bağışlasın.Gerçekten çok zor.Benim abim tekirdağda asker biz bile sesini duymak için can attık.Sizi düşünemiyorum bile.
Rabbim bu adilere bir daha böyle bir fırsat vermez inş..
gözünüzaydın olsun, diğer askerlere Allah'tan rahmet ve tüm ülkemizin başısağolsun
Allah ailelerine sabır versin
Aminnn inşallah
Nazome dünürüm gözünüzyadın
_HaYaTiM_ hayırlara çıksın inşallah, ne güzel doğurmuşsun kız
güle güle kullan cnm iyi yapmışsın havalar soğuk bebeciklerimiz kanımızı alıyo kansızlıktan üşüyoruz güseller
aslıcım sıcak su torbası ayak altına karın üstüne kullanmayın ben geçen doktora sordum erken doğuma sebebiyet veriyomuş sıcak banyo bile yapma dedi bana dikkat edin emi üşüyosanız kalın kalın çoraplar yün patikler giyinin
taklım sanada sölim doktorlar sıcağı tavsiye etmiolar rahim kaslarını açıyomuş ve erken doğuma sebebiyet veriyomuş dikkat edin sağlam giyinin amanın bu kış soba kurasım geldi cayır cayır yansın bende dibinde kedi gibi uyuyayım
Dün kötü bir gece geçirdim. Hem şehit haberleri hem eşimin iş değişikliği ihtimali huzursuzdum. Sabahta tetanoz aşımı yaptırmıştım. Kolum öyle bir kaskatı olduki. Galiba hafif ateş ve halsizlikte yaptı. Bardak bile tutarken kolum ağrıyordu. Sabaha kadar ahlaya inleye uyudum. Arada rüyalar görüp uyandım.
Bu arada kızlar düün hemşire bana tetanoz aşısında sıkıntı olduğunu. Ellerindekinin kaldığını ve bir süredir Türkiye'ye aşı girişinin olmadığını söyledi. Takipli gebelere yapıyorlarmış sadece. Misafirlere yapmıyorlar, yeni gebeleri de erteliyorlarmış. Hazır imkanınız varken gidip yaptırın. Bir kaç ay daha sıkıntı olabilirmiş aşılarda.
Nazome dünürüm gözünüzyadın
_HaYaTiM_ hayırlara çıksın inşallah, ne güzel doğurmuşsun kız
Hayatım, rüyan gerçekten ilginçmiş, hayır olsun gündüz niyetine.Azcık açıkta kalmış oalbilir misin
kızlar bişey sorucam gerçi dün ben cok kasıldım ondan mı oldu bilmiyorum ama sabaha karsı bağırarak uyandım sağ bacağıma öle bir kramp girdi ki bacağımı parmaklarımı bile oynatamadım.baldırımda dısarıdan gözüken bir yumurta vardı sanki.şimdi yürürken rahatsız ediyor halen acıyor yani.hayır kalsiyum magnezyum hapıda kullanıyorum ben ama:44:var mı bu durumda olan.erken baslamadı mı ya bu kramplar:44:
kızlar bişey sorucam gerçi dün ben cok kasıldım ondan mı oldu bilmiyorum ama sabaha karsı bağırarak uyandım sağ bacağıma öle bir kramp girdi ki bacağımı parmaklarımı bile oynatamadım.baldırımda dısarıdan gözüken bir yumurta vardı sanki.şimdi yürürken rahatsız ediyor halen acıyor yani.hayır kalsiyum magnezyum hapıda kullanıyorum ben ama:44:var mı bu durumda olan.erken baslamadı mı ya bu kramplar:44:
güle güle kullan cnm iyi yapmışsın havalar soğuk bebeciklerimiz kanımızı alıyo kansızlıktan üşüyoruz güseller
aslıcım sıcak su torbası ayak altına karın üstüne kullanmayın ben geçen doktora sordum erken doğuma sebebiyet veriyomuş sıcak banyo bile yapma dedi bana dikkat edin emi üşüyosanız kalın kalın çoraplar yün patikler giyinin
taklım sanada sölim doktorlar sıcağı tavsiye etmiolar rahim kaslarını açıyomuş ve erken doğuma sebebiyet veriyomuş dikkat edin sağlam giyinin amanın bu kış soba kurasım geldi cayır cayır yansın bende dibinde kedi gibi uyuyayım
Benim uzun zamandır oluyor, hain domdom hep uyku sersemi yakalıyor beni feleğim şaşıyor..Magnezyumu kullanıyorum ama yinede oluyor.
selam kızlarr.. giremedim hiçç. kötü baslayan günüm iyi bitti sükürannem geldii tuttu işin ucundan.. bana hashaslı revani gibi bi tatlı yaptı. pasta oldugundan kimse onu yiyemedi ama olsun cok lezzetli.. ben ki serbetli tatlı sevmem.. hardallı patates salatası,kısır,ıspanaklı börek, tatlı mayalıdan pogaca yaptım. annemin tatlıyıda koyunca sehpa doldu zaten. bide cerez getirmiş.. cigdem di caydı derken gecti gitti gece.. kayınvalidem de pastamı getirdi. herkess doydu sanırım. gecenin en iyi hediyesi miniktost makinesi oldu.. yazık görümcemin pek eline avcunda yok ama bizim evde yok diye taksitle almıs galiba.. bu kadar sevinemezdim annem yazık gec saatte otobüsle dünya yol gitmek zorunda kaldı cok üzüldüm ama yol cok uzak iste babam odun zahmet edip annemle kardesimi almaya gelmedi. neymiş motorla cıkmıs. insan karısını cocugunu otobüslere bırakırmı dönüp alıvereydi arabasını.. en azında yolda karsılardı.düsüncesizz öpüyorummm heppinizi iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?