2012 Şubat Anneleri

canım şükürler olsun sizin canınız yanmadı gözünüz aydın rabbim o zamanları hayırla geçirdi sizler için...orda şehit düşen tüm canlar tüm ana evlatları içinde tekrar başımız sağolsun

Hayatım ; rüyalardan pek anlamam ama hayıra yorarsan hayır olur derler, senin kide cok güzel bir rüyaymıs.. saglik, huzur, bereket getirsin insallah...

Limon-ik ; evet canım cok haklısın bende aynı sekilde hepimizin ne kadar cok küçük seylere üzülüp bosyere kendimize ve yasama haksızlık ettigini düsünüyordum... umarım ki bütün bu olumsuzluktan bir nebze olsada iyi ve hayır dolu dersler cıkar bizlere....

Nazome ; güzel haberler vermene cok sevindim...

Günaydın kızlar henüz geçmişi okumadım ama umarım hepiniz iyisinizdir..Bende dünden beri şehit haberlerine okadar üzüldüm ki hiç bişey yapmadım..Rabbim
vatanımızı kanıyla canıyla koruyan kardeşlerimize zeval vermesin o vatan hainlerini de helak etsin inş...
Kızlar bebeğimle haftaya ayrıntılı giricem.Ama bir türlü karar veremedim 4 boyutluya mı gireyim 2.düzey ultrasona mı ?*

Aminn canım...Rabbim bu acıyla kimseyi sınamasın çoook zor.. Allah yardımcıları olsun

Canım Rabbim onu size ,diğerlerini de aillerine bağışlasın.Gerçekten çok zor.Benim abim tekirdağda asker biz bile sesini duymak için can attık.Sizi düşünemiyorum bile.
Rabbim bu adilere bir daha böyle bir fırsat vermez inş..

gözünüzaydın olsun, diğer askerlere Allah'tan rahmet ve tüm ülkemizin başısağolsun
Allah ailelerine sabır versin

Hayatım ; rüyalardan pek anlamam ama hayıra yorarsan hayır olur derler, senin kide cok güzel bir rüyaymıs.. saglik, huzur, bereket getirsin insallah...

Aminnn inşallah

Dün kötü bir gece geçirdim. Hem şehit haberleri hem eşimin iş değişikliği ihtimali huzursuzdum. Sabahta tetanoz aşımı yaptırmıştım. Kolum öyle bir kaskatı olduki. Galiba hafif ateş ve halsizlikte yaptı. Bardak bile tutarken kolum ağrıyordu. Sabaha kadar ahlaya inleye uyudum. Arada rüyalar görüp uyandım.

Bu arada kızlar düün hemşire bana tetanoz aşısında sıkıntı olduğunu. Ellerindekinin kaldığını ve bir süredir Türkiye'ye aşı girişinin olmadığını söyledi. Takipli gebelere yapıyorlarmış sadece. Misafirlere yapmıyorlar, yeni gebeleri de erteliyorlarmış. Hazır imkanınız varken gidip yaptırın. Bir kaç ay daha sıkıntı olabilirmiş aşılarda.

günaydın kızlarrrrr bu gece hep sacma sapan rüyalar gördümm.. doktordayımm sedye bilmem ne,makine bi yerde bi türlü dr beni ultrasona sokamadı.. bi göremedim cocugu.. ama o kadar sıkıldım ki rüyamda avaz avazz bagırıcam yani yorgunluktan bi yerim acıkta kaldı heralde birazdan cıkıcam evden yine. esimin halasına gidicez. amma sokaga cıktım bu hafta bea

güle güle kullan cnm iyi yapmışsın havalar soğuk bebeciklerimiz kanımızı alıyo kansızlıktan üşüyoruz güseller
aslıcım sıcak su torbası ayak altına karın üstüne kullanmayın ben geçen doktora sordum erken doğuma sebebiyet veriyomuş sıcak banyo bile yapma dedi bana dikkat edin emi üşüyosanız kalın kalın çoraplar yün patikler giyinin

taklım sanada sölim doktorlar sıcağı tavsiye etmiolar rahim kaslarını açıyomuş ve erken doğuma sebebiyet veriyomuş dikkat edin sağlam giyinin amanın bu kış soba kurasım geldi cayır cayır yansın bende dibinde kedi gibi uyuyayım

gözünüzaydın olsun, diğer askerlere Allah'tan rahmet ve tüm ülkemizin başısağolsun
Allah ailelerine sabır versin

Aminnn inşallah

Nazome dünürüm gözünüzyadın

_HaYaTiM_ hayırlara çıksın inşallah, ne güzel doğurmuşsun kız

hepinizdenn allah razı olsunn..canlarımm...allah bekleyen herkesi hayırlı haberlerle sevindirsin..

pikepolatcım, sen de dene termofor bak çok işe yarıyo gerçekten,

Hayatım, rüyan gerçekten ilginçmiş, hayır olsun gündüz niyetine.Azcık açıkta kalmış oalbilir misin

Nazome, gözünüz aydın canım,Rabbim kimseye vermesin böyle acılar...

Limonum, gerçekten nelere takılıyoruz. Ben de bazı şeyleri duydukça, kendimden utanıyorum zaman zaman...Ne gereksiz şeylere kendimizi üzüp yorarken insanlar neler yaşıyolar bi yerlerde...

filamcam, canım saol,Rabbim yardımcıları olsun inşallah, kimselere vermesin...

eczilayda, beni takip eden hemşire de beni tetanoz aşısına apar topar çağırdı, elimde az kaldı ve biterse bir daha ne zaman gelir belli olmaz, zamanı geçirmeyelim demişti, ilk dozu olurken.

kızlar bişey sorucam gerçi dün ben cok kasıldım ondan mı oldu bilmiyorum ama sabaha karsı bağırarak uyandım sağ bacağıma öle bir kramp girdi ki bacağımı parmaklarımı bile oynatamadım.baldırımda dısarıdan gözüken bir yumurta vardı sanki.şimdi yürürken rahatsız ediyor halen acıyor yani.hayır kalsiyum magnezyum hapıda kullanıyorum ben ama:44:var mı bu durumda olan.erken baslamadı mı ya bu kramplar:44:

Aslında mantıken hamilelerin fazla üşümemesi lazım.
Hem yağlanma artıyor, hem de kortizona eşdeğer akraba hormonlar salgılanıyor, az üşümemiz lazım.
Sıcağı ben direkt vücuda uygulamıyorum, termofora koyup battaniyenin yada yorganın altına, temas etmeyecek yere koyuyorum, içeriyi ısıtıyo

geçmiş olsun

Nazome dünürüm gözünüzyadın

_HaYaTiM_ hayırlara çıksın inşallah, ne güzel doğurmuşsun kız

Aminn evet inşallah gerçekte de öyle olur

Hayatım, rüyan gerçekten ilginçmiş, hayır olsun gündüz niyetine.Azcık açıkta kalmış oalbilir misin

yok kız olamaz

Benim uzun zamandır oluyor, hain domdom hep uyku sersemi yakalıyor beni feleğim şaşıyor..Magnezyumu kullanıyorum ama yinede oluyor.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aynısı dün oldu bana gece nasıl bağırmışım anlatamam benimde sağ ayak baldırıma oldu içine çökmüş resmen o acıyla nasıl kalktım bilemedim eşimde hemen masaj yaptı indirdi kaldırdı bacağımı zar zor düzeldi..ben hiç ilaçta kullanmıyorum yaa hangi besinleri yersek eksikliği azalır acaba

ay yok sekerimm ben hep üsürümm yanii kıs geldi mii beni evden cıkarmayınn.. kalorifere sırtımı dayarım ,kömür sobasıysa önüne minder atar yatarım, elektrik sobasına yapısırımm öleee bi sıcak hastalıgı var bende. klima calısırken de battaniye alır öle yatarım salonda vücut ısısının artmaması gerektigini duymustum bende ama cok zor ben gerceklestiremem onu.. sıcak su torbasını da ayagımın altına koymaktan ekstra zevk alırımm.. ne kadar asıkmısızz sıcakla birbirimize

Buarada alakasız olacak ama bugüne kadar kez Sıla’nın Boş Yere şarkısını çok dinlemiştim ama hiç klibini izlememiştim.
Şimdi izledim de, yahu ne kadar güzel olmuş kadın. Kıyafetler, mekanlar filan süper, bittim.
Kadını çok beğeniyorum ben sesini, fiziğini filan….
Seven var mı?

Benim uzun zamandır oluyor, hain domdom hep uyku sersemi yakalıyor beni feleğim şaşıyor..Magnezyumu kullanıyorum ama yinede oluyor.

bak sen dombiliyee demek benim kızıda ayarttı daha gelmeden.analarının uykusunu şimdiden sabote ediyolarr...:)

günaydın...
benim kayınvalide de yapar haşhaşlı revani çok güzel oluyor .hardallı patates salatası hiç duymamıştım o neymiş merak ettim arayayım bakalım değişik bi tat olur. salata çeşidi bulmak zor oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…