- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.821
kızlar bişey sorucam gerçi dün ben cok kasıldım ondan mı oldu bilmiyorum ama sabaha karsı bağırarak uyandım sağ bacağıma öle bir kramp girdi ki bacağımı parmaklarımı bile oynatamadım.baldırımda dısarıdan gözüken bir yumurta vardı sanki.şimdi yürürken rahatsız ediyor halen acıyor yani.hayır kalsiyum magnezyum hapıda kullanıyorum ben ama:44:var mı bu durumda olan.erken baslamadı mı ya bu kramplar:44:
Buarada alakasız olacak ama bugüne kadar kez Sıla’nın Boş Yere şarkısını çok dinlemiştim ama hiç klibini izlememiştim.
Şimdi izledim de, yahu ne kadar güzel olmuş kadın. Kıyafetler, mekanlar filan süper, bittim.
Kadını çok beğeniyorum ben sesini, fiziğini filan….
Seven var mı?
bak sen dombiliyee demek benim kızıda ayarttı daha gelmeden.analarının uykusunu şimdiden sabote ediyolarr...:)
Ben de severim Sıla'yı
Evet ya, kramp girmese de uyanıyorum gerçi ben.."Ay ters mi yattım, yok böyle mi yattım" diye, o aklıma gelmezse çişim geliyor yine uyanıyorum
Buarada alakasız olacak ama bugüne kadar kez Sılanın Boş Yere şarkısını çok dinlemiştim ama hiç klibini izlememiştim.
Şimdi izledim de, yahu ne kadar güzel olmuş kadın. Kıyafetler, mekanlar filan süper, bittim.
Kadını çok beğeniyorum ben sesini, fiziğini filan .
Seven var mı?
günaydın...
benim kayınvalide de yapar haşhaşlı revani çok güzel oluyor .hardallı patates salatası hiç duymamıştım o neymiş merak ettim arayayım bakalım değişik bi tat olur. salata çeşidi bulmak zor oluyor..
ters yöne cevirmeyi bırak tatlım ayak parmaklarımı bile bükemedim.eşim gözünü acmış bebek mi geliyo diyoo ben bağırıncaa..bu adama türk filmi izletmicem bi daha...erken degil tatlım. bana dr gecen ay sordu o zaman ben bi kere atlatmıstım bileama bi kere oldu diye ilac istemedim. bu ay da bi kere oldu.. egzersiiz yapıyorum sürekli azalttıgını okudum kitapta.. bi de kramp girince bacagı tam tersi yöne cevirmek lazımmıs acılıyomus hemen. bi daha girerse bende denicem:26:
Ben de severim Sıla'yı
Evet ya, kramp girmese de uyanıyorum gerçi ben.."Ay ters mi yattım, yok böyle mi yattım" diye, o aklıma gelmezse çişim geliyor yine uyanıyorum
canımm canımm günaydınn.amin saol kuzum.evladının yolunu bekleyen anneleree yasatmasın öyle bekleyişlerr.ben hormonların da etkisiyle cok dağıldım sanırsam.aslındaa cok serin kanlıyımdırr ama sesini duyana kadar catladık dün..sen nasılsın?günaydın kızlar onların minik kızçeleri ve kızanları:))herkes iyidir umarım nazom gözünüz aydın Allah bidaha yaşatmasın
Kızımın adını sıla koymak istiyorum, hem sılaya olan sevgimden hem de gurbette olduğum için, b anlamı oluyo diye.
Eşime sordum, köylü ismi gibiymiş
Öyle dedi
Eğer benle evli olmasa, ne zevksiz adam dicem ama....
Buarada alakasız olacak ama bugüne kadar kez Sıla’nın Boş Yere şarkısını çok dinlemiştim ama hiç klibini izlememiştim.
Kadını çok beğeniyorum ben sesini, fiziğini filan….
Seven var mı?
Kızımın adını sıla koymak istiyorum, hem sılaya olan sevgimden hem de gurbette olduğum için, b anlamı oluyo diye.
Öyle dedi
günaydın kızlar onların minik kızçeleri ve kızanları:))herkes iyidir umarım nazom gözünüz aydın Allah bidaha yaşatmasın
Öyle dedi
günaydın kızlar onların minik kızçeleri ve kızanları:))herkes iyidir umarım nazom gözünüz aydın Allah bidaha yaşatmasın
ters yöne cevirmeyi bırak tatlım ayak parmaklarımı bile bükemedim.eşim gözünü acmış bebek mi geliyo diyoo ben bağırıncaa..bu adama türk filmi izletmicem bi daha...
sen bayağı piskomataa bağladın desene kuzum..çiş demee bana gece su içmeden yatıyorum cok susamıs bile olsam. benim yukardaki catlak komsum sifon sesini saymıs gecen gece.işi gücü yoktu herhall :) bu arada ben halen yüzüstü yatabiliyorum biliyosun mu :)) sert bi tepik yiyince dönüyorum..
canımm canımm günaydınn.amin saol kuzum.evladının yolunu bekleyen anneleree yasatmasın öyle bekleyişlerr.ben hormonların da etkisiyle cok dağıldım sanırsam.aslındaa cok serin kanlıyımdırr ama sesini duyana kadar catladık dün..sen nasılsın?
Hehehehe :))) Herhalde Cansu Dere Sıla dizisinde oynamıştı ya, o çağrışım yapmıştır :)) Köy kızıydı o da sanırım.
Günaydın hoşgeldin
Bebek mi geliyor diye mi sorduDeli bunlar yaw :)))
Yüzüstü nasıl yatıon ya büyümedi mi karnın? Ben sırtüstü de yatamıyorum "kordon dolanır" dediler diye bi sağ bi sol
evett evett bebek mi geliyor derken pijamasının üstünü cıkartmaya calısıyodu karanlıkta gördüğüm kadarıyla.uyku sersemii ne bebeği bee bacağım diyincee yat uyu yaa dedi.öle kramp girersede bağırmadan haledersem cok sevinecekmiş...nerdee bizde masaj yapan kocaa :) ilkindee yaptınız yaptınızz 2.de eğer kocalarınızda hafiften benim ki gibi ayuluk varsa,masaj yapmak yerine ayağıyla baldırınıza sok etkisi adı altında 1-2 tepik atar ahanda masaj der...karnım büyümedi gibi cokk yani öle sert değil cıvıkımsı benimki daha :)) her yöne yatıyomm valla..son aylarda sırt üstü yatamazdım iremde nefes alamazdım..du bakalım bunda ne olcak..
Öyle dedi
Sila cok guzel isim ben de istiyordum kizim olsaydi, gurbetteyiz ya hani birde benim adima da yakin :) ama turkce harekterden ve de bulundugum ulkedeki telaffuzundan dolayi tereddutluydum. Kendi adimi da soyletemedim bu adamlara bir turlu alistim artik :)
Ama benden yine de tam not bu isme
Öyle dedi
hardallı patates salatasını deneyeceğim sağol. her türlü salatayı severim içinde patates olunca özellikle. buda hoştur eminim.
benim kızımın adı yasemin ben koymuştum benimki de selin uygun olmuştu :)
şimdi ikinci kızıma babası koyacakmış sözde ama ben yine de düşünüyorum.
aylin uygun gibi ama pek beğenmedi eşim
nilay güzel geliyor kibar bi isim başka bişi de gelmiyor aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?