2012 Şubat Anneleri

erken degil tatlım. bana dr gecen ay sordu o zaman ben bi kere atlatmıstım bile ama bi kere oldu diye ilac istemedim. bu ay da bi kere oldu.. egzersiiz yapıyorum sürekli azalttıgını okudum kitapta.. bi de kramp girince bacagı tam tersi yöne cevirmek lazımmıs acılıyomus hemen. bi daha girerse bende denicem:26:

Ben de severim Sıla'yı

bak sen dombiliyee demek benim kızıda ayarttı daha gelmeden.analarının uykusunu şimdiden sabote ediyolarr...:)

Evet ya, kramp girmese de uyanıyorum gerçi ben.."Ay ters mi yattım, yok böyle mi yattım" diye, o aklıma gelmezse çişim geliyor yine uyanıyorum

Ben de severim Sıla'yı

Evet ya, kramp girmese de uyanıyorum gerçi ben.."Ay ters mi yattım, yok böyle mi yattım" diye, o aklıma gelmezse çişim geliyor yine uyanıyorum

Kızımın adını sıla koymak istiyorum, hem sılaya olan sevgimden hem de gurbette olduğum için, b anlamı oluyo diye.
Eşime sordum, köylü ismi gibiymiş
Öyle dedi
Eğer benle evli olmasa, ne zevksiz adam dicem ama....

ben gözlerini cok begeniyorum cok seksüüü bende en cok insallah sarkısını seviyorum hem klibine de bayılıyorum.

annem ilk defa yaptıı hakikatten güzelmişş. cok da hafif oldu serbete karsın.. cok basit cnmm.. küp hasladıgın patatese hardalla mayonez karıstırıp koyuyosun.. bide kornison tursu dograyıp atıyosunn.. oldu sana salata cok basit ama cok lezzetli ben mesela normal patates salatasına da tursu ve mısır eklerim.. üstünede sumak doldururumm.. öyle de enfes oluyor

günaydın kızlar onların minik kızçeleri ve kızanları:))herkes iyidir umarım nazom gözünüz aydın Allah bidaha yaşatmasın

ters yöne cevirmeyi bırak tatlım ayak parmaklarımı bile bükemedim.eşim gözünü acmış bebek mi geliyo diyoo ben bağırıncaa..bu adama türk filmi izletmicem bi daha...
Ben de severim Sıla'yı

sen bayağı piskomataa bağladın desene kuzum..çiş demee bana gece su içmeden yatıyorum cok susamıs bile olsam. benim yukardaki catlak komsum sifon sesini saymıs gecen gece.işi gücü yoktu herhall :) bu arada ben halen yüzüstü yatabiliyorum biliyosun mu :)) sert bi tepik yiyince dönüyorum..

günaydın kızlar onların minik kızçeleri ve kızanları:))herkes iyidir umarım nazom gözünüz aydın Allah bidaha yaşatmasın
canımm canımm günaydınn.amin saol kuzum.evladının yolunu bekleyen anneleree yasatmasın öyle bekleyişlerr.ben hormonların da etkisiyle cok dağıldım sanırsam.aslındaa cok serin kanlıyımdırr ama sesini duyana kadar catladık dün..sen nasılsın?

bence sıla cok güzel bi isimm..bende eklim listeme :))

görsem tanımam sanırım dinlemiyorum da :44:

biraz arabesk bi isim ya ıhh

günaydın

Hehehehe :))) Herhalde Cansu Dere Sıla dizisinde oynamıştı ya, o çağrışım yapmıştır :)) Köy kızıydı o da sanırım.

Günaydın hoşgeldin

Bebek mi geliyor diye mi sordu Deli bunlar yaw :)))
Yüzüstü nasıl yatıon ya büyümedi mi karnın? Ben sırtüstü de yatamıyorum "kordon dolanır" dediler diye bi sağ bi sol

bende dün dağıldım birde sizi düşündüm anlıyorum sizi benim eşim askerliği silopi ve kuzey ırakta yaptı 3 ay haber alamadıgımız oluyordu Allaha emanet bir askerlik yaptı yani dün anneme bile anlattım sabah aramış ne oldu haber varmı diyor işte böyleeee biraz ütü vardı onu yaptım bitirdim şükür

evett evett bebek mi geliyor derken pijamasının üstünü cıkartmaya calısıyodu karanlıkta gördüğüm kadarıyla.uyku sersemii ne bebeği bee bacağım diyincee yat uyu yaa dedi.öle kramp girersede bağırmadan haledersem cok sevinecekmiş...nerdee bizde masaj yapan kocaa :) ilkindee yaptınız yaptınızz 2.de eğer kocalarınızda hafiften benim ki gibi ayuluk varsa,masaj yapmak yerine ayağıyla baldırınıza sok etkisi adı altında 1-2 tepik atar ahanda masaj der...karnım büyümedi gibi cokk yani öle sert değil cıvıkımsı benimki daha :)) her yöne yatıyomm valla..son aylarda sırt üstü yatamazdım iremde nefes alamazdım..du bakalım bunda ne olcak..

kızlar dün bir acıktım bir acıktım :)) yemekten konuşmak iştahlarımızı daha da artırıyor yemicemiz varsada yediriyor yani

hardallı patates salatasını deneyeceğim sağol. her türlü salatayı severim içinde patates olunca özellikle. buda hoştur eminim.
benim kızımın adı yasemin ben koymuştum benimki de selin uygun olmuştu :)
şimdi ikinci kızıma babası koyacakmış sözde ama ben yine de düşünüyorum.
aylin uygun gibi ama pek beğenmedi eşim
nilay güzel geliyor kibar bi isim başka bişi de gelmiyor aklıma

aynı benim odun koca gibi yaa bizimki daha ilk ama noldu hastaneye gidelim mi diye sorup ,yok kramp sadece cevabını alınca dönüp yatıyo

benimde kramp sancısının yerini sinir harbi alıyo uyutmayayım diye daha çok bağırıyorum

Sila cok guzel isim ben de istiyordum kizim olsaydi, gurbetteyiz ya hani birde benim adima da yakin :) ama turkce harekterden ve de bulundugum ulkedeki telaffuzundan dolayi tereddutluydum. Kendi adimi da soyletemedim bu adamlara bir turlu alistim artik :)
Ama benden yine de tam not bu isme

Güzel ya ben de beğeniyorum ama eşim de arabesk bulanlardan bu ismi maalesef ya…
Ay onun beğendiği isimleri de bi duysan
Ama gerçekten içinde türkçe karakterler olunca telaffuzu zor oluyor yaban ellerde benim kardeşim de çok yaşadı bunu maalesef.

ehehee yok seni begendigine göre zevki varmıs hatun...

Sıla güzel bir isim canım, begeniyorum.. baska begendigim kız isimleri hmmmmm...

Yagmur,
Beste,
Şiraz,
Ada, (Benimki kız olsaydı bunu koyucaktım)
Gamze,
Deniz,
Serna,
Derin
Yaprak

Aklıma gelirse gene yazarım seker....
sende bana erkek isimleri yasssanaaaaaaaaa

Yasemin ismi gerçekten güzel ve kibar ismiyle yaşasın maşallah
Ben de patates salatalarını çok severim, hardalı da çok severim ama hiç birarada denememiştim...

berin:arapça kökenli olup yüksek,yüce soylu demek miş..dila hosuma gitmişti sonra haaa dilaaa dedimm kendi kendimee :) ben mihrimah koyayım en iyisii azoşş kuzeyin göbek adı da rüstem olmalı bu durumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…