- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.761
teşekkür ederim canım:) sana da geçmiş olsun, 15 gün bayağı ağır geçmiştir. lahana gibi de giyiniyorum ama işe yaramadı:)
hemde nasıl ağır antibiyotikler filan kullandım kulaklarım yeni duymaya başladı çok şükür ortada bir salgın var bizim iş yerindekiler hastaydı 2 hafta direnebildim hasta olmadan sonra onlardan banada bulaştı havadan bulaşıyo üşüttüğümüzden değil sanırım ama tabi yinede korunmakta fayda -var bende öle lahana gibi katman katman giyiniyorum yinede hasta oldum.bu sene bi daha geçirmesek bari
günaydın kızçeler nasılsınız bakalım bi uykum var bi uykum var anlatamam uyuya kalmışım işede geç kaldım
Günaydın herkese...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmm miniğim nasıl bugünn:))
ben bugün pek bir nane mollayım boğazım şişmiş, yutkunamıyorumşifayı kaptım sanırım.:2:
günaydın kızçeler nasılsınız bakalım bi uykum var bi uykum var anlatamam uyuya kalmışım işede geç kaldım
geçmiş olsun canım dikkat et salgın var valla her yerde sıkı sıkı giyin bolcada c vitamini takviyesi bişeyciğin kalmaz inşallah
evet havalar dengesiz, ortada salgın olmasından dolayı biz de nasibimizi aldık. bir kaç gün daha idare etmeye çalışıcam. eğer geçmezse doktora giderim. haftasonu gelsin artık da dinlenelim. artık bünye yavaş yavaş ağırlaşıyor, insan daha kolay yoruluyor ve daha çok uyumaya ihtiyaç duyuyor.
aynen güselim hafta sonu yakındır bitkisel bişiler dene biraz öğlene kadar yat geçer cnm geçmesse ihmal etme ben 4-5 gün doktora gitmedim iltahap kulaklarımı boğazlarımı sarmıştı ondan iyileşemedim çabuk
tamam canım, olmadı pazartesiye kadar geçmezse doktora giderim artık. sen bayağı ağır atlatmışsın geçmiş olsun.
karma x geçmiş olsun
selam herkese
Günaydın arkadaşlar...
Bugün keyifsizim.Dün akşam eşimin yakın arkadaşlarından birinin ve eşinin bebeklerini 8. ayda kaybettiklerini öğrendim.
Duyduğumuz andan bu yana eşimle sarsılmış vaziyetteyiz.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....
Günaydın arkadaşlar...
Bugün keyifsizim.Dün akşam eşimin yakın arkadaşlarından birinin ve eşinin bebeklerini 8. ayda kaybettiklerini öğrendim.
Günaydın arkadaşlar...
karma x geçmiş olsun
selam herkese
Günaydın arkadaşlar...
Günaydın arkadaşlar...
Günaydın arkadaşlar...
günaydın cnm
günaydın cnm
çok geçmiş olsunaynı bende dün firmalarımızdan birinde ön muhasebede çalışan bir bayan arkadaşım vardı yeni doğum yapmış oda bebeğini kaybetti 15gün sonra sebep yok bilinmioyr bende yıkıldım duyduğumda rabbim emanetlerini bize sağ sağlım versin bizide evlat acısıyla sınamasın inşallah
günaydın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?