2012 Şubat Anneleri

teşekkür ederim canım:) sana da geçmiş olsun, 15 gün bayağı ağır geçmiştir. lahana gibi de giyiniyorum ama işe yaramadı:)

hemde nasıl ağır antibiyotikler filan kullandım kulaklarım yeni duymaya başladı çok şükür ortada bir salgın var bizim iş yerindekiler hastaydı 2 hafta direnebildim hasta olmadan sonra onlardan banada bulaştı havadan bulaşıyo üşüttüğümüzden değil sanırım ama tabi yinede korunmakta fayda -var bende öle lahana gibi katman katman giyiniyorum yinede hasta oldum.bu sene bi daha geçirmesek bari

evet havalar dengesiz, ortada salgın olmasından dolayı biz de nasibimizi aldık. bir kaç gün daha idare etmeye çalışıcam. eğer geçmezse doktora giderim. haftasonu gelsin artık da dinlenelim. artık bünye yavaş yavaş ağırlaşıyor, insan daha kolay yoruluyor ve daha çok uyumaya ihtiyaç duyuyor.

Günaydın,

Bir kampanya var sizinle paylaşayım dedim. Grupanya! - Anneler ve miniklerine özel alışveriş sitesi Bebeshop.com.tr'de, tüm ürünlerde geçerli 60 TL'lik hediye çeki 5 TL! Tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo yapılır, 19 Aralık 2011'e kadar geçerlidir.

www.bebeshop.com.tr bu siteden 135 tl ve üzeri alışveriş yapanlar 60 tl si için 5tl vermiş olacaklar. ben siteye baktım alınabilecek uygun birşey görmedim. Ben henüz bebek için çok birşey almadım. Henüz gezmediğim içinde fiyatlar ile ilgili bilgim yok. Sizlerde bir bakın uygun dediğiniz şeyleri yazarsan sevinirim.

günaydın kızçeler nasılsınız bakalım bi uykum var bi uykum var anlatamam uyuya kalmışım işede geç kaldım

Günaydın herkese...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmm miniğim nasıl bugünn:))

ben bugün pek bir nane mollayım boğazım şişmiş, yutkunamıyorum şifayı kaptım sanırım.:2:

geçmiş olsun canım dikkat et salgın var valla her yerde sıkı sıkı giyin bolcada c vitamini takviyesi bişeyciğin kalmaz inşallah

aynen güselim hafta sonu yakındır bitkisel bişiler dene biraz öğlene kadar yat geçer cnm geçmesse ihmal etme ben 4-5 gün doktora gitmedim iltahap kulaklarımı boğazlarımı sarmıştı ondan iyileşemedim çabuk

tamam canım, olmadı pazartesiye kadar geçmezse doktora giderim artık. sen bayağı ağır atlatmışsın geçmiş olsun.

tamam canım, olmadı pazartesiye kadar geçmezse doktora giderim artık. sen bayağı ağır atlatmışsın geçmiş olsun.

sağol cnm iyiyim baya bugün itibariyle gayet rahat nefes alabiliyorum çok şükür ben atlattım darısı tez zamanda başına inşallah

Günaydın arkadaşlar...
Bugün keyifsizim.Dün akşam eşimin yakın arkadaşlarından birinin ve eşinin bebeklerini 8. ayda kaybettiklerini öğrendim.
Duyduğumuz andan bu yana eşimle sarsılmış vaziyetteyiz.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....

günaydın cnm
çok geçmiş olsun aynı bende dün firmalarımızdan birinde ön muhasebede çalışan bir bayan arkadaşım vardı yeni doğum yapmış oda bebeğini kaybetti 15gün sonra sebep yok bilinmioyr bende yıkıldım duyduğumda rabbim emanetlerini bize sağ sağlım versin bizide evlat acısıyla sınamasın inşallah

Günaydın kızlar..
bblaucum sebep neymiş? Çok kötü oldum şimdi okuyunca (

günaydın canımmm..hadi yaaa nasıl üzüldüm okuduğumda ne kadar ağır ve zor bir imtihanları varmış ana-baba olarak rabbim sabır versin inşallah yaa gerçekten çok zor bişeydir...allah yaşattıklarına sabır versin bizlerden ise sakınsın inşallah canım yaa

Günaydın bblau;

böyle haberler hepimizin canını sıkıyor ve aynı süreçte olduğumuz için ister istemez empati yapıyoruz. Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın.
ben olabildiğince duymamaya çalışıyorum. olumsuz şeyleri duyunca insanı korku, endişe sarıyor. zaten karamsar olan benim için olumsuz senaryo kurmak pek zor olmuyor. kendimi şöyle teskin ediyorum; nefes aldığım sürece hep ona birşey olur mu korkusunu yaşayacağım, tıpkı diğer anneler gibi diyorum. annemle de konuştuğumda aslında tüm anneler için durumun böyle olduğunu anlıyorum.

lütfen sen de sıkma canını, Allah'a emanet et, içini ferah tut.

Gunaydın hanımlar

Amin.. Allah'ım yasatmasın oyle bir acı bizlere..

Evlat acısı cok kotu olur, ben dusundugum zaman bile kahroluyorum..

of Allah'ım kimseye yaşatmasın evlat acısını

günaydın canım

nası yok doğduktan sonra Allah sabır versin

günaydın canımm

günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…