2012 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar..
bblaucum sebep neymiş? Çok kötü oldum şimdi okuyunca (

Gunaydın hanımlar

Amin.. Allah'ım yasatmasın oyle bir acı bizlere..

Evlat acısı cok kotu olur, ben dusundugum zaman bile kahroluyorum..

of Allah'ım kimseye yaşatmasın evlat acısını

günaydın canım

nası yok doğduktan sonra Allah sabır versin

günaydın canım

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar. Rabbim kimseyi evladıyla terbiye etmesin, dilimden düşürmediğim duam bu.
Sebep neymiş bilmiyorlar, doktorlar araştırıyorlarmış.
Kızcağızı facebookta görmüştüm. Resimleri vardı hamile,kocamandı karnı, bizden ilerideydi.
Dün aradı eşim konuşmak için, ne zamandır da görüşmedik demek ki.
2 ay olmuş olay olalı.
Evlilik yıldönümleriymiş bi de,zamanlamaya baksanıza! Neyi hatırlattık!

Günaydın güzel anne adayları..

bblacumm Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..
Güzel günler bizi bekler inşallah..

günaydın hanımlar nasılsınız
uzun zamandır sizi takip ediyorum fakat bi türlü yazmak için fırsat olmuyodu iş yerinde bi açıp bi kapamak zorunda kalıyodum.dün doktora gittim ayrıntılı ultrason için şükür bebeğimde bişey çıkmadı ama baş ve karın çevresi haftasına göre 1 hafta önceden geliyomuş,ultrasona bakan doktor böyle haftalar atarsa gelişme geriliği olabilir dedi o an nasıl yıkıldım anlatamam size. sonra doktoruma gittim yok öyle bişey içini ferah tut dedi.ultrasoncu kendince yorum yapmış. sizinde başınıza geldimi böyle bişey.böyle olacağımı hiç tahmin etmezdim insanın bebeğini kaybetme korkusu gerçekten çok kötü bişeymiş allah kimseye yaşatmasın.hepimiz bebeklerimiz sağ salim kucağımıza alalım inş.

Allah'ın izni ile hiçbirimizin başına gelmeyecek kızlar, hadi toparlanın

bencede katılıyorums ana canım kötü düşünmek kötüyü çağırır zorla derler allah korusun içinizi ferah tutun bebeişlerimz sağlıkla doğup sağlıkla büyüyecekler inşallah

Canım hiç korkma. Benim bebeğimin kafa ölçümleri de haftasına göre geride.
Doktorum bunun tamamen iskelet yapısıyla alakalı olduğunu, kafa tiplerinin farklı farklı ve genetikle alakalı olacağını söyledi.
Benim bebeğimin kafa yapısı amerikan tip kafatasıymış mesela, küçük kafa
bu gelişme geriliği asla değildir,tamamen soyaçekimdir dedi, kendi doktoruna itibar et tatlım.

Günaydın güzel anne adayları..

bblacumm Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..
Güzel günler bizi bekler inşallah..

Günaydın canım...Amin herşey iyi olacak Rabbimin izniyle inşallah.

Son düzenleme:

sağol canım içimi ferahlattın.

bencede katılıyorums ana canım kötü düşünmek kötüyü çağırır zorla derler allah korusun içinizi ferah tutun bebeişlerimz sağlıkla doğup sağlıkla büyüyecekler inşallah

inşallah canım sağ sağlim kucaklarımıza alalımda hayırlısıyla rabbim korusun inşallah bebeklerimizi

Güzel şeylerden bahsedelim havamız değişsin.
Benim akşamları ayaklarım bir türlü ısınmıyor, terliklerim tüylü ama ısınamıyorum yine de.
İnekli puflarım vardı, ayaklar büyüyünce onlar da olmuyo mu :))))
Dün kendime ev botu aldım netten, bakalım bunlarla ısınabilcem mi :)

Allah yardımcısı olsun cümlemizin.... zor... Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın insallah...

dün aynı sorun bendede vardı canım ısınmak bilemedim bir türlü artık su tulumuna su koyduk ayaklarıma koydum battaniyenin altındanda çıkmadım ayağıma hizmet bekledimohh canıma deysin azcıkta bana çalışsın hain koca:))ev botlarından bendede var ama daralıyorum diye giyemedim ben inşallah sen kullanırsın canım güle güle giyy şimdiden

Ben de termofora su çok koyuyodum geçen sene ayaklarımı ısıtamıyodum da :))) Dur iyi aklıma getirdin :)))
O termoforların bi de bebek için olanı var :))) Minik minik :)))
Ben de çok sıkıntılı tipim normal terliği bile pek sevmem, o yüzden çıkarıp atıyorum, ev botu olursa çıkarmam diye düşündüm ama, sıkıntılanmam inşallah :)

Merhaba arkadaslar, nasılsınız?

iste hersey biz insanlar icin, elimizden gelenleri yapar Rabbimize sığınırız....

Umarım ki (ins.) sağlıklı ve hayırlı bir sekilde yavrularımıza kucağımıza alıp, hayırla, saglıkla ve huzurla büyütürüz onları...

bblaucugum evet tatlım ayaklarını sıcak tut seker, bende kendime en kapalı bol tüylü bi terlik aldım yeni...

Alllah sabır ihsan etsin çok zor gerçekten
evlerden ırak inşallah

1 hafta önde 1 hafta ileride sorun değil diyolar canını sıkma

Hayatım bana gunaydın yok mu

günaydın

Allah'ın izni ile hiçbirimizin başına gelmeyecek kızlar, hadi toparlanın

evettttt bu havayı dağıtalım ltf
her dakika laylay olmuyo evet biliyorum ama
şu anda hamileyiz ve bebeğimize karşı sorumluyuz
üzülmüyoruz, haberleri izlemiyorum, kötü olayları duymuyoruz
Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versin, can versin
ve sapasağlam kucağımıza almayıp o kutsal güne ulaşmamızı nasip etsin inşallah

bu arada ben dün geceki rüyamı anlatayım
hastanedeyim sancıların tutuyo
hemen doğumhaneye giriyorum kendikendime
yere uzanıyorum
böyle regl sancısı gibi bişey (benim regl sancılarım en üst perdeden olur hep)
bir iki ıkınıyorum ve kolaycacık doğuruyorum
sonra annemleri ablamları falan herkesi arıyorum
ben doğurdum diyorum
bi de diyom ki ya bundan sonraki yıllarda doğurmak istediğimi de şimdi doğurdum
ikisi de aynı gün doğdu
ee o zaman ikiz olması gerekmiyor mu diyorum?
sonra diyorum ki amannnn amma da abartıyolarmış şu doğumu
yok altım düşüyo sandım, yok belim ayrılıyo sandım
hiç de öyle değildi çok kolaydı diyorum

sonra emzircem
sağ göğsüme uzatıyorum bebeği
daha uzatır uzatmaz böyle değişik bir beyaz renginde (bu arada anne sütü hiç görmedim)
fışkırıyo resmen
aa diyorum ne çabuk tuttuu memeyi

sonra başka bi sahnede ablam diyoki hadi çocukları emzirelim
aa bi bakıyorum çocuklar 4 olmuş
2sini sen emzir 2sini ben emziririm diyo ablam
alıyorum ikisini birini bi göğsüme veriyorum
öbürünü öbür göğsüme vercem
süt gelmiyo
aa bi bakıyorum içinde bişey var
sivilce gibi sıkıp çıkartayım diyorum tıkanmış
birazcık kanıyo göğsüm yarılıyo
eyvah diyorum emziremiycem
ablam ben emziririm diyo
ee abla sen doğuralı 2 yıl oldu sen de hala süt var mı diyorum

annem diyoki aaa herkesin sürekli sütü vardır
alla alla hiç bilmiyodum diyorum
sonra uyandım

eee tabiri caizi nedir acep :44:

Bazen ne kadar boş şeyler için üzülüp stres yapıyoruz ..
Sabah süt içecektim hiç açılmamış dolaptaki süt kutusu bombaj olmuş..Off ya bunu kim iadeye götürcek diye sinir oldum kendi kendime..
Acayip bir fırtına var burda sabah kalktım giyecek birşey bulamadım sinir olarak dün ki giydiklerimi giydim yine..
Sonra yeni bir krem almıştım yüz için aceleyle işe geç kalmadan süreyim dedim ve krem kutusu yanlışlıkla elimden kaydı düştü ve yarısı hemen hemen döküldü.. Yine sinir oldum..
Sonra durağa geldim durakta bir kız gördüm alyansı ve tek taşı dikkatimi çekti.. Bayıldım resmen ve kıskandım..=))Sonra kızım senin kide güzel neden milleti kıskanıyorsun diye kendi kendime yine sinir oldum..:18:
Sonra markete geldim her gün tükettiğim süt ve yumurtaya yine zam gelmiş! Zam asgari değil azami ama..
Neyse uzatmayım habire sinir oluyorum gün içinde böle ufak tefek şeylere..

Sonra burda ki sağlık problemlerini okuyunca anladım ne kadar komik şeyler için boşu boşuna sinir olup bebişimi üzmüşüm..
Utanıyorum kendimden..

Her zaman iyi düşünelim ki ii olsun..

günaydın kızlarr,,dün herkesin duası bizimleydii.bir tarafımız cok sevindi diğer tarafımız yıkıldı.catısmaya giren birlik arasında bizim oğlanda var.en yakın arkadaslarından sehit olanlar bile lafı cok uzatmadan...sağlık haberlerini aldık cok sükürr.anlatması cok zor bir bekleyişti sadece...allahım kimseyi evladıyla sınamasın yarabbim.gözüyaslı analarada sabır versinn....hepinizi öpüyorum...

evet eski bir yöntem ama işe yarıyor canımönemli olan ayacıklarımızın ısınması:))evet minikleride var gerçekten o sevimsiz görüntü minik olunca nasılda şirin geliyor demi insanın gözünün önüne ..hatta hayatım burda bir alışveriş merkesinde su tulumların bebeklere göre olanlarının üstünde çizgi film kahramanlı olanlarını görmüştüm 2 yıl evvel tabi ozaman almadım acep şimdi bulabilirmiyimki çok güzellerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…