- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.781
günaydın cnm
çok geçmiş olsunaynı bende dün firmalarımızdan birinde ön muhasebede çalışan bir bayan arkadaşım vardı yeni doğum yapmış oda bebeğini kaybetti 15gün sonra sebep yok bilinmioyr bende yıkıldım duyduğumda rabbim emanetlerini bize sağ sağlım versin bizide evlat acısıyla sınamasın inşallah
Günaydın kızlar..
bblaucum sebep neymiş? Çok kötü oldum şimdi okuyunca(
günaydın canımmm..hadi yaaa nasıl üzüldüm okuduğumda ne kadar ağır ve zor bir imtihanları varmış ana-baba olarak rabbim sabır versin inşallah yaa gerçekten çok zor bişeydir...allah yaşattıklarına sabır versin bizlerden ise sakınsın inşallah canım yaa
Günaydın bblau;
böyle haberler hepimizin canını sıkıyor ve aynı süreçte olduğumuz için ister istemez empati yapıyoruz. Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın.
ben olabildiğince duymamaya çalışıyorum. olumsuz şeyleri duyunca insanı korku, endişe sarıyor. zaten karamsar olan benim için olumsuz senaryo kurmak pek zor olmuyor. kendimi şöyle teskin ediyorum; nefes aldığım sürece hep ona birşey olur mu korkusunu yaşayacağım, tıpkı diğer anneler gibi diyorum. annemle de konuştuğumda aslında tüm anneler için durumun böyle olduğunu anlıyorum.
lütfen sen de sıkma canını, Allah'a emanet et, içini ferah tut.
Gunaydın hanımlar
Amin.. Allah'ım yasatmasın oyle bir acı bizlere..
Evlat acısı cok kotu olur, ben dusundugum zaman bile kahroluyorum..
of Allah'ım kimseye yaşatmasın evlat acısını
günaydın canım
nası yok doğduktan sonraAllah sabır versin
günaydın canım
nası yok doğduktan sonraAllah sabır versin
Allah'ın izni ile hiçbirimizin başına gelmeyecek kızlar, hadi toparlanın
günaydın hanımlar nasılsınız
uzun zamandır sizi takip ediyorum fakat bi türlü yazmak için fırsat olmuyodu iş yerinde bi açıp bi kapamak zorunda kalıyodum.dün doktora gittim ayrıntılı ultrason için şükür bebeğimde bişey çıkmadı ama baş ve karın çevresi haftasına göre 1 hafta önceden geliyomuş,ultrasona bakan doktor böyle haftalar atarsa gelişme geriliği olabilir dedi o an nasıl yıkıldım anlatamam size. sonra doktoruma gittim yok öyle bişey içini ferah tut dedi.ultrasoncu kendince yorum yapmış. sizinde başınıza geldimi böyle bişey.böyle olacağımı hiç tahmin etmezdim insanın bebeğini kaybetme korkusu gerçekten çok kötü bişeymiş allah kimseye yaşatmasın.hepimiz bebeklerimiz sağ salim kucağımıza alalım inş.
Günaydın güzel anne adayları..
bblacumm Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..
Güzel günler bizi bekler inşallah..
Canım hiç korkma. Benim bebeğimin kafa ölçümleri de haftasına göre geride.
Doktorum bunun tamamen iskelet yapısıyla alakalı olduğunu, kafa tiplerinin farklı farklı ve genetikle alakalı olacağını söyledi.
Benim bebeğimin kafa yapısı amerikan tip kafatasıymış mesela, küçük kafa
bu gelişme geriliği asla değildir,tamamen soyaçekimdir dedi, kendi doktoruna itibar et tatlım.
Günaydın canım...Amin herşey iyi olacak Rabbimin izniyle inşallah.
bencede katılıyorums ana canım kötü düşünmek kötüyü çağırır zorla derler allah korusun içinizi ferah tutun bebeişlerimz sağlıkla doğup sağlıkla büyüyecekler inşallah
inşallah canım sağ sağlim kucaklarımıza alalımda hayırlısıyla rabbim korusun inşallah bebeklerimizi
Günaydın arkadaşlar...
Bugün keyifsizim.Dün akşam eşimin yakın arkadaşlarından birinin ve eşinin bebeklerini 8. ayda kaybettiklerini öğrendim.
Duyduğumuz andan bu yana eşimle sarsılmış vaziyetteyiz.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....
günaydın cnm
çok geçmiş olsunaynı bende dün firmalarımızdan birinde ön muhasebede çalışan bir bayan arkadaşım vardı yeni doğum yapmış oda bebeğini kaybetti 15gün sonra sebep yok bilinmioyr bende yıkıldım duyduğumda rabbim emanetlerini bize sağ sağlım versin bizide evlat acısıyla sınamasın inşallah
Güzel şeylerden bahsedelim havamız değişsin.
Benim akşamları ayaklarım bir türlü ısınmıyor, terliklerim tüylü ama ısınamıyorum yine de.
İnekli puflarım vardı, ayaklar büyüyünce onlar da olmuyo mu :))))
Dün kendime ev botu aldım netten, bakalım bunlarla ısınabilcem mi :)
dün aynı sorun bendede vardı canım ısınmak bilemedim bir türlü artık su tulumuna su koyduk ayaklarıma koydum battaniyenin altındanda çıkmadım ayağıma hizmet bekledimohh canıma deysin azcıkta bana çalışsın hain koca:))ev botlarından bendede var ama daralıyorum diye giyemedim ben inşallah sen kullanırsın canım güle güle giyy şimdiden
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar. Rabbim kimseyi evladıyla terbiye etmesin, dilimden düşürmediğim duam bu.
Sebep neymiş bilmiyorlar, doktorlar araştırıyorlarmış.
Kızcağızı facebookta görmüştüm. Resimleri vardı hamile,kocamandı karnı, bizden ilerideydi.
Dün aradı eşim konuşmak için, ne zamandır da görüşmedik demek ki.
2 ay olmuş olay olalı.
Evlilik yıldönümleriymiş bi de,zamanlamaya baksanıza! Neyi hatırlattık!
günaydın hanımlar nasılsınız
uzun zamandır sizi takip ediyorum fakat bi türlü yazmak için fırsat olmuyodu iş yerinde bi açıp bi kapamak zorunda kalıyodum.dün doktora gittim ayrıntılı ultrason için şükür bebeğimde bişey çıkmadı ama baş ve karın çevresi haftasına göre 1 hafta önceden geliyomuş,ultrasona bakan doktor böyle haftalar atarsa gelişme geriliği olabilir dedi o an nasıl yıkıldım anlatamam size. sonra doktoruma gittim yok öyle bişey içini ferah tut dedi.ultrasoncu kendince yorum yapmış. sizinde başınıza geldimi böyle bişey.böyle olacağımı hiç tahmin etmezdim insanın bebeğini kaybetme korkusu gerçekten çok kötü bişeymiş allah kimseye yaşatmasın.hepimiz bebeklerimiz sağ salim kucağımıza alalım inş.
Hayatım bana gunaydın yok mu
Allah'ın izni ile hiçbirimizin başına gelmeyecek kızlar, hadi toparlanın
Ben de termofora su çok koyuyodum geçen sene ayaklarımı ısıtamıyodum da :))) Dur iyi aklıma getirdin :)))
O termoforların bi de bebek için olanı var :))) Minik minik :)))
Ben de çok sıkıntılı tipim normal terliği bile pek sevmem, o yüzden çıkarıp atıyorum, ev botu olursa çıkarmam diye düşündüm ama, sıkıntılanmam inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?