- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.841
Güzel ya ben de beğeniyorum ama eşim de arabesk bulanlardan bu ismi maalesef ya…
Ay onun beğendiği isimleri de bi duysan
Ama gerçekten içinde türkçe karakterler olunca telaffuzu zor oluyor yaban ellerde benim kardeşim de çok yaşadı bunu maalesef.
berin:arapça kökenli olup yüksek,yüce soylu demek miş..dila hosuma gitmişti sonra haaa dilaaa dedimm kendi kendimee :) ben mihrimah koyayım en iyisii azoşş kuzeyin göbek adı da rüstem olmalı bu durumda...
eheheeyok seni begendigine göre zevki varmıs hatun...
Sıla güzel bir isim canım, begeniyorum.. baska begendigim kız isimleri hmmmmm...
Yagmur,
Beste,
Şiraz,
Ada, (Benimki kız olsaydı bunu koyucaktım)
Gamze,
Deniz,
Serna,
Derin
Yaprak
Aklıma gelirse gene yazarım seker....
sende bana erkek isimleri yasssanaaaaaaaaa
Beneşinin beğendiği isimleri merak ettim
sen nerede yaşıyosun bi de
Ay duysan...Gazinolarda sahneye çıkanların takma isimleri gibi isimleri bulup bulup söylüyo :))
İstanbulda yaşıyorum ben.Ataşehirde.
meselaörnek versene kız
hee gurbet diiyince yurtdışı sandım
ataşehir anadolu yakasında mıydı?
Doktorum alttan bakmadan once karnımda kasılma olup olmadıgını sordu.
Yolda yururken karnımda kasılmalar oluyor benim kızlar. Sanki icerden cok siddetli baskı yapıyormus gibi..
ben de uzun yürüyüşlerde kasıklarımda kasılmalar hissediyorum. sonra sonra açılıyor,alışıyorum.
Kızlar öğrenciliğimde be evliğimin ilk yıllarında tam bir krap manyağıydım. Özellikle yorgunken veya canım sıkkınken kabusla gelirdi. Bazen 2 gün boyunca kasıntıdan topal gibi gezerdim.Bayağı tecrüblendim yani.
Kramp geldiği zaman kocanızın uyanmasını beklemeyin. Zaten ya benmki gibi iş bitince uyanırlar ya da ne yapacaklarını bilmezler. yatakta kısıtlı alan ve acıyla yapabileceğiniz en doğru hareket gücünüz yettiğince pedal basma hareketinin tersini yapmaktır. Topuğunuzu dışarı, parmak uçlarınızı kendinize çekeceksiniz yani. En hızlı çözümdür. Biraz zor olsa da ayağa kalkıp üzerine basmakta faydalı ama malum uyku hali ve hamileyiz. Kazalara tedbirli olmalıyız.
Baldırınızın arkasını bu harketle kuvvetlendirirseniz zamanla kramplar azalacaktır. Esnetebildiğiniz kadar arka kısımdaki kasları esnetin.Şu anan kadar hiç gebelik krampım olmadı ama olmaya çok yaklaştım. Bu hareket futbolcular tarafından da tercih ediliyor.
Yok örnek vermiyim, olur da çam deviririm bi de
Anadolu yakasında Ataşehir.
Gurbet sayılır kız, annem Eskişehirde :26:
ben de uzun yürüyüşlerde kasıklarımda kasılmalar hissediyorum. sonra sonra açılıyor,alışıyorum.
offfffffffff o zaman özelden at bariiii çatlıcammmmmmm benim ismim değildir hem benim ismim çok güzel
hee sen eşehir'den gelin geldin istanbul'a anladımmm
Tecrübeli olunca yapılıyor gülüm.Ya şey dicem...Bana da çok sık kramp giriyor. Daha önceden de bu kadar sık olmasa da ara ara yaşardım be uzun süre kazık gibi kalırdı bacağım.
Yalnız şimdi krampın geldiği anı hissediyorum ve bacağımı gevşetebiliyorum.Böylece başlangıç aşaması biraz acıtsa da ana dalga vurmuyor, vurmayınca da hemen geçiyor.
Etkisi hiç kalmıyor.
Siz bunu yapamıyor musunuz, ilk kramp saniyesini hissedip gevşetemiyomusunuz yani bacağınızı?
Atayım olur :))))
Yok gelin gelmedim,tayinle önceden gelmiştim de, geldikten sonra kocayı da buldum burdan
Uzun yürüyüşler miBen hep hantallaşmayayım diye yürümeye çalışıyorum ama hız göstergem düştü. Önceden millet bana yetişemezdi. Hadi düz yol her neyse de rampalarda nefesim olmsa da ayaklarım zorlanıyor. Yine de günde 40-45 dakika yürümeye çalışıyorum.
Bu arada kızlar kasılmayı nasıl anlıyoruz. Bana 25. haftada anlık keskin ağrılar vuruyordu. Onlar mı acaba? Ben bu hissiyatsızlıkla çocuk doğsa bile anlamayacağım galiba.
dün bir kız ismi duydum benim kızımın adı belli ama buda çok hoşuma gitti kızlar YAZGI..sizce nasıl asya'mı yazgı'mı???
Bence ASYA dan vazgecme ilk o olsun dedin yoksa cok kafan karısır ilerleyen zamanlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?