- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.941
kızlar bugün evlilik yıldönümüm ve işime son verildi şimdi..sigortam devam etcekmiş ama ay sonu maaşı alınca sonmuş..nasıl olcaksa..yasal haklarım varmı yinede acaba..ceza almamak için sigortam devam edecekmiş..uyanıklarya..oysa aralığa kadar çalışıp ihtiyaclarımı alırım diyodum..herşey tersine döndü...moralim çok bozuk..o kadar emek ver boşa gitsin... ]
blaau aden'in komedisi bitmedi mi hala
Oh ellerine sağlık Nazom, ama zulada püskevit kalmadı kız taze bitti vallaha
Yalnız bugün uyudum uyucam, çok sıkıcı birgün ve vakit hiç geçmiyor.
İsmimiz karakterimizi nasıl etkiler? - UZMANTV İsimden karakter tahlilinde harflerin anlamları nedir? - UZMANTV kızlarr oturun harfleri birleştirin bakim şimdi..
ohhh süper oldu caylar...eline saglik seker... :126::126::126::126::126::126: kaymaklısından var mı?
ohhh süper oldu caylar...eline saglik seker... :126::126::126::126::126::126: kaymaklısından var mı?
İsmimiz karakterimizi nasıl etkiler? - UZMANTV İsimden karakter tahlilinde harflerin anlamları nedir? - UZMANTV kızlarr oturun harfleri birleştirin bakim şimdi..
Bitti de şeker yüklemesine gidecek bugün ondan yok.
Kaddafi öldürülmüş kızlar.
aklıma gelmişken söyliyim şu Muhteşem Yüzyıl'daki kızı Türkan Şoray'a benzetiyolar
alakası bile yokkkkkkkkkkk tırnağının ucu bile olamaz
bi de onun sahnelerine uyuz oluyorum yaaa
o nası bi konuşmadır öyle ağlak ağlak
bebğin kıyafetlerini ütüle vakit geçer hemde su gibi....
abovvvv aynı benim buuuuu
anamm kafam karıstı benim ismimden bi hal cıkmıyoo..amaa kızlarr oğlan anaları sakıp koyun bebişlerinin ismine hem maddi yönden kuvvetli hemde cok basarılı oluyolarmıss..dünürüm kuzeyin yanına bi sakıp ismi sıkıstırabilirmiyiz acephani cocuklar zorlanmasınlar :))
Kaddafi öldürülmüş kızlar.
ohh afiyet bal şeker olsunn..pıt pıt ett,löp löp yağ olsun kuzucuklaraa
leader canım bende sana bişey soracaktımm..sorabilermiyim? canım hani bu gecen konusulmustu ya doğumdan sonra alınan ücret ile ilgili.ben demiştim ben çalısmıyorum ama sigortam yatıyor diye.hıhh eşim dedi ki o aldığın parayı emekli olurken ödersin diye tutturdu.bende bi bilgim olmadığı için bişey demediim.bunun uzun vadede de olsa ödemesi var mı tatlım biliyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?