- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.921
İşe gitmeyeceksin ve sigortanı yatırcaklar.. Ne zamana kadar yatırcaklarmış ki..İlginç?
Tazminat alman lazım değil mi? Çalıştırma bakanlığı'na şikayet etsen? Geçmiş olsun ya 1 ay 1 aydır
İşe gitmeyeceksin ve sigortanı yatırcaklar.. Ne zamana kadar yatırcaklarmış ki..İlginç?
Bir yılı doldurmadığı için tazminat hakkı yok sanırım:S
Bu arada evlilik yıldönümünde kutlu olsun benim_olan..
yıl değil 10 ay oldu..
sanırım 32 haftam doluncaya kadar sonrası rapor almam gerekiyorya onların ödemesi gerekmiyo..nasıl güvencemki sigortamın yatırıldığına ben..muhasebe ayrı ama
işte 32 haftam doluncaydı...ortak gelcek sanırım işler durgun..sigortam devam etcekmiş ama..
Ne zaman kadar devam edicek sigortan? sen maasini simdi ve 4 aylik dogum izninde alamadiktan sonra neye yarar?
Seni ne isten cikarmaya ne de dogum izni sonrasi almiyorum seni ise demeye hakki var. Sigorta devam ettirmek de yasadisi. Sikayet edersen sen haklisin da nerelere yapicaksin o sikayetleri tam bilmiyorum internette bulursun ama. Off sinir oldum...
benimde geçen ay oluştu çok garip kahverengi rahim bitiminden başlayıp göbek değilinde bitiyor çizgi şeklinde...sanırım iç karın darlığı genişliğiyle alakalı oluşan çizgi yakında olur
neyse ben gelirim kızlar yine...içinizde bilgisi olanlar varsa nolur akıl versin..biraz kafamı toplim gelcem..cnm çok sıkkın..daha çocuğumun yatağını falan almadım hadi onu bu maaşımla aldım diyelim görümce altın borcumuz vardı onu vercektik ama nolcak bilmiyorum..üstelik eşimde aynı yerde çalışıyo bide oda işsiz kalırsa yandık..çok soğudum işten şuan..beceriksiz bi kız yolladılar muhasebeden yanıma o bakcakmış yerime..doğru düzgün kafası almıyor hiçbişeyi nasıl yapcaksa..görcez..daha bişeyde göstermem...
neyse ben gelirim kızlar yine...içinizde bilgisi olanlar varsa nolur akıl versin..biraz kafamı toplim gelcem..cnm çok sıkkın..daha çocuğumun yatağını falan almadım hadi onu bu maaşımla aldım diyelim görümce altın borcumuz vardı onu vercektik ama nolcak bilmiyorum..üstelik eşimde aynı yerde çalışıyo bide oda işsiz kalırsa yandık..çok soğudum işten şuan..beceriksiz bi kız yolladılar muhasebeden yanıma o bakcakmış yerime..doğru düzgün kafası almıyor hiçbişeyi nasıl yapcaksa..görcez..daha bişeyde göstermem...
Ayyy mersiiii
Erkek ismi çok var be tatlım, kız ismi yok pek güzel...
Biz erkek olsaydı Kartal yada Kayra koymak istiyorduk ama daha önceden aklıma gelen yada arkadaşlarımın koydukları isimlerden beğendiklerim:
Alkım
Güney
Mert
Arda
Anıl
ilk aklıma gelenler...
yaa niye hiçkimse yorum yapmıyor yaa3 kere falan sordum herhalde 4 boyutlu mu 2. düzey ultrason mu diye
Evet en güzeli içimize sinmesi..Gerisi önemli değil, çevreden yorum yapanlara pek kulak asmayın kızlar.
(_) (_) (_) (_) (_) kızlarr size çay yaptımmm.. :)) hadi bakim içiniz ısınsın alın birer bardak.azelyaa piskütlerii cıkarr zuladan kuzu :)) yine isimlerden konusulmus.erkek ismi olarak bir tavsiye arayan annelere arhan..üstün nitelikli gibi bi anlamı varmıs..ben begendimm :)
(_) (_) (_) (_) (_) kızlarr size çay yaptımmm.. :)) hadi bakim içiniz ısınsın alın birer bardak.azelyaa piskütlerii cıkarr zuladan kuzu :)) yine isimlerden konusulmus.erkek ismi olarak bir tavsiye arayan annelere arhan..üstün nitelikli gibi bi anlamı varmıs..ben begendimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?