2012 Şubat Anneleri

İşe gitmeyeceksin ve sigortanı yatırcaklar.. Ne zamana kadar yatırcaklarmış ki..İlginç?

ocak 21 den beri sigortalı elemanım şimdi pat diye böyle dediler..tazminat hakkım varmı? bilmiyorum bide doğum param var onun için sigortamı yatırcaklar yanmasın diye..zaten cezası var beni çıkarırlarsa..ama maaş almadıktan sonra yasal hakkım yokmu?bi muhasebeci olsada sorsam..:26:

yıl değil 10 ay oldu..

benim bildiğim işten çıkarılma durumunda yıla göre 1 maaş tazminatı ödemek zorundalar atıyorum 2 yıldır çalışıyorsun 2 maaş ücret veriyorlar en azından ben öyle biliyorum..ama ne olursa olsun böyle bir hakları yok kkkkkkkkkkkkkkkkler yaaa ağzımı bozuyorum belki ama böylelerinde ne vicdan kalmış neden insanlık

sanırım 32 haftam doluncaya kadar sonrası rapor almam gerekiyorya onların ödemesi gerekmiyo..nasıl güvencemki sigortamın yatırıldığına ben..muhasebe ayrı ama

Evet yatıracakları ne malum..
Ancak onu e devlet şifresini alıp netten takip edebilirsin ama yatırmazlarsa yapabileceğin birşeyde yok sonuçta..:S
Gerçi sigorta için fazla para yatırmıyorlar diye biliyorum..

işte 32 haftam doluncaydı...ortak gelcek sanırım işler durgun..sigortam devam etcekmiş ama..

Ne zaman kadar devam edicek sigortan? sen maasini simdi ve 4 aylik dogum izninde alamadiktan sonra neye yarar?
Seni ne isten cikarmaya ne de dogum izni sonrasi almiyorum seni ise demeye hakki var. Sigorta devam ettirmek de yasadisi. Sikayet edersen sen haklisin da nerelere yapicaksin o sikayetleri tam bilmiyorum internette bulursun ama. Off sinir oldum...

bi avukata yada mali müşavire sorucam ne hakkım varsada alıcam kesinlikle..izin günüm salı salı günü araştırcam bakalım...ssk ya gidip sorarım olmazsa....dediğin gibi cezası varsa kesinlikle hakkımı sorarım..n,iyetleri sigortamı devam ettirip maaş vermeden fesh etmek bakalım ne olcak

neyse ben gelirim kızlar yine...içinizde bilgisi olanlar varsa nolur akıl versin..biraz kafamı toplim gelcem..cnm çok sıkkın..daha çocuğumun yatağını falan almadım hadi onu bu maaşımla aldım diyelim görümce altın borcumuz vardı onu vercektik ama nolcak bilmiyorum..üstelik eşimde aynı yerde çalışıyo bide oda işsiz kalırsa yandık..çok soğudum işten şuan..beceriksiz bi kız yolladılar muhasebeden yanıma o bakcakmış yerime..doğru düzgün kafası almıyor hiçbişeyi nasıl yapcaksa..görcez..daha bişeyde göstermem...

benimde geçen ay oluştu çok garip kahverengi rahim bitiminden başlayıp göbek değilinde bitiyor çizgi şeklinde...sanırım iç karın darlığı genişliğiyle alakalı oluşan çizgi yakında olur

benim de göğüs altından başlıyor aşağıya kadar uzanıyor. kahverengi bir çizgi neden oluşuyor acaba bu çizgi:44:

Allah yardımcın olsun

canım üzüldüm senin adına ama benim bildiğim seni işten çıkaramazlar kesinlikle. 32.haftada raporla izne ayrılıp sen doğum izninden dönene kadar hem sigortan hemde maaşın işler. hele sigortanı gösterip seni işten çıkartmak yasal suçtur bence. kesinlikle sigortaya git, hakkını ara derim

tatlım ben mali müşavir bürosunda çalışıyorum (msli müşavir babam olur)konuyu tam anlamadım anlatırsan hemen çözelim burda doğru bilgiyle sana bekliyorum tatlım kızlar işçi her zaman haklı haksızken bile tazminat davası açtığında mahkemede para alıyo

Kartal ve Kayra güzel... ama ben kesinlikle A ile baslayan bir isim istemiyorum cünkü esimin ailede öyle bir adet var...

yaa niye hiçkimse yorum yapmıyor yaa 3 kere falan sordum herhalde 4 boyutlu mu 2. düzey ultrason mu diye

4 boyutlu olan tanı icin degil isin heves yönü icin bildigim yani resmini görüp sevinmek gibi... ama digeri zaten ayrıntılı inceleme mutlaka yapıyorlar,, genelde ayrıntılı inceleme yapan makina 4 boyutlu olarakta görüntü veriyor, o arada öyle de bakabilirsin merak gidermek icin... benim kontroller böyle oluyor en azından.. Türkiyede neyi nasıl yapıyorlar bilemiyorum tabiii...

Evet en güzeli içimize sinmesi..Gerisi önemli değil, çevreden yorum yapanlara pek kulak asmayın kızlar.

bende öyle düsünüyorum... onun begendigi ötekine uymuyor yada tersi.... en güzeli anne-babanın icine sinmesi...

(_) (_) (_) (_) (_) kızlarr size çay yaptımmm.. :)) hadi bakim içiniz ısınsın alın birer bardak.azelyaa piskütlerii cıkarr zuladan kuzu :)) yine isimlerden konusulmus.erkek ismi olarak bir tavsiye arayan annelere arhan..üstün nitelikli gibi bi anlamı varmıs..ben begendimm :)

ohhh süper oldu caylar...eline saglik seker... :126::126::126::126::126::126: kaymaklısından var mı?

Oh ellerine sağlık Nazom, ama zulada püskevit kalmadı kız taze bitti vallaha
Yalnız bugün uyudum uyucam, çok sıkıcı birgün ve vakit hiç geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…