- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.901
valla deli olcam kızlar..demiri çok beğendik tamam dedik...bu seferde herkes anlamı metal deyince eşim diyoki niye demir ismi çok koyan yok..bizmi bulduk sadece diyoaliyi istemiyorum yaa zaten..ama ali ihsan çok hoş..adamda tam karizma iffette dikkatimi çekmedi değil.. çok kararsısız...entel dantel isimleri beğenmiyo öyle paşam..inş içimize sinen bişey buluruz...bide doğsun yüzüne bakınca belki aklımıza bişey gelir diyorum ama o zamanda karışan çok olur dimi :44:...isimsiz doğmasın çocuk diyorum..bakalım nolcak..sonumuzz...
kızlar bu arada benim hamilelik çizgim oluşmadı göbeğimde sizin oluştumu
merhaba canım.sen şikayetlerini söylediğin için mi doktor alttan muayene etti yoksa ayrıntılı ultrasono gittiğinde kendisi mi muayene etti merak ettim.ben ayrıntılı ultrasona gittiğimde alttan muayene etmedi yarın da 4 boyutluya giricem acaba o zaman ederlermi
Benim oluştu, sadece göbek deliğimin altında olacak sanıyordum ama boydan boya kahverengi çizgim var.
inşallah en kısa zamnda orta yolu bulursunuz inşallah canım yaaa valla zor karar vermek az daha araştır bakalım nasılsa daha zaman var
yaz yaz valla kafayı yiyeceğim...bu arada çağla şikelin ikinci kez oğlu oluyo bakalım onada güney isminimi koycak ilki kuzey ya...:44:
benim niye yokki ya acaba herkezde oluyormuki :18:
Valla ismin anlamına şahsen pek önem vermiyorum.Benim ismim Tuğçe anlamı kraliçenin tacındaki en büyük taşmış bak bak :)) Ne yapayım, bir işime yaramıyor en büyük taş anlamında olması, ismimin anlamı "metal" olsaydı da bozulmazdım..
Önemli olan kulağa hoş gelmesi bence.Demir gayet güzel..Anlamı metal olsa ne olur, cennetin kapısının ucundaki börtü böcek olsa ne olur
Zaten dikkat ettiniz mi bu ara çoğu isim cennette birşey...Bana çoğu uydurmasyon geliyor.
he valla doru söylüyosun bunca yıl istanbul'dayım ama bi departman müdürüyle evlenemedim
Sonuncuyu ben kaptım ondandır.
kızlar bugün evlilik yıldönümüm ve işime son verildi şimdi..sigortam devam etcekmiş ama ay sonu maaşı alınca sonmuş..nasıl olcaksa..yasal haklarım varmı yinede acaba..ceza almamak için sigortam devam edecekmiş..uyanıklarya..oysa aralığa kadar çalışıp ihtiyaclarımı alırım diyodum..herşey tersine döndü...moralim çok bozuk..o kadar emek ver boşa gitsin... ]
kızlar bugün evlilik yıldönümüm ve işime son verildi şimdi..sigortam devam etcekmiş ama ay sonu maaşı alınca sonmuş..nasıl olcaksa..yasal haklarım varmı yinede acaba..ceza almamak için sigortam devam edecekmiş..uyanıklarya..oysa aralığa kadar çalışıp ihtiyaclarımı alırım diyodum..herşey tersine döndü...moralim çok bozuk..o kadar emek ver boşa gitsin... ]
Ne zamana kadar çalışacaktın normalde? Neden 1 ay daha idare etmiyorlar?
bu nasıl iş canım yaa öyle pat diye işten atamazlar seni atarlarsada tazminat vermek zorundalar sana kaç yıldır çalışıyorsun o iş yerinde canım nasıl sinirlendim şimdi yaa insafsızlar
işte 32 haftam doluncaydı...ortak gelcek sanırım işler durgun..sigortam devam etcekmiş ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?