2012 Şubat Anneleri

inşallah en kısa zamnda orta yolu bulursunuz inşallah canım yaaa valla zor karar vermek az daha araştır bakalım nasılsa daha zaman var

Normal kontrolumde alttan baktı canım doktorum. Sikayetlerimi soyledim bir de alttan bakalım istersen dedi ben de tamam dedim.

eşime söylicem cnm bu dediğini..bakalım....ne diyecek...:44:

kızlar bu arada benim hamilelik çizgim oluşmadı göbeğimde sizin oluştumu

benimde geçen ay oluştu çok garip kahverengi rahim bitiminden başlayıp göbek değilinde bitiyor çizgi şeklinde...sanırım iç karın darlığı genişliğiyle alakalı oluşan çizgi yakında olur

kızlar bugün evlilik yıldönümüm ve işime son verildi şimdi..sigortam devam etcekmiş ama ay sonu maaşı alınca sonmuş..nasıl olcaksa..yasal haklarım varmı yinede acaba..ceza almamak için sigortam devam edecekmiş..uyanıklarya..oysa aralığa kadar çalışıp ihtiyaclarımı alırım diyodum..herşey tersine döndü...moralim çok bozuk..o kadar emek ver boşa gitsin...]

Ne zamana kadar çalışacaktın normalde? Neden 1 ay daha idare etmiyorlar?

canım hamileyken işten çıkarma yasal mı?

bu nasıl iş canım yaa öyle pat diye işten atamazlar seni atarlarsada tazminat vermek zorundalar sana kaç yıldır çalışıyorsun o iş yerinde canım nasıl sinirlendim şimdi yaa insafsızlar

İşe gitmeyeceksin ve sigortanı yatırcaklar.. Ne zamana kadar yatırcaklarmış ki..İlginç?

öncelikle evlilik yıldönümün kutlu olsun. bugüne böyle bir olayın denk gelmesi kötü olmuş.

canım üzücü bir durum. benim bildiğim kadarıyla hamiellikten dolayı ve askerlikten dolayı işten çıkartmak gibi bir hakları yok. izin bittikten sonra işe almak zorundalar. ancak bu konuda teknik donanıma sahip olmadığımdan şu anda seni işten çıkarmaları bu durum için geçerli mi bilmiyorum. bu konuda danışabileceğin bir avukat falan var mı? tazminat vs... veriyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…