2012 Şubat Anneleri

çincemi çinlileride hiç sevmem ya antipatik insanlar pirinç ve shusi başka ne yemekleri var kııııı birde kurbağa böcek falan amannnnn miğdem kalktı gidiyor sen harikasında ben iğrencim

Estağfirullah cicim ya...Sen sevmiyosan hemen gündemden çıkaralım.
Meksika yemekleri güzeldir bak, ondan konuşsak

Yidimmmm Ama çok zevk almadım yerken haberin olsun :))

Bende sevmem çinlileri, ama caponların hastasıyım

Benim kardeşim de caponsever buarada kız aklıma o geldi :)))

yaa kızlar bişi sorudm 1 allahın kulu cevap vermedi.
şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılyıor dedim

24ten sonra bebişim perdon ben sana yazcaktımdı, bu gökçe kafamı karıştırdı kerim filan deyip ya.
Uyuz biraz kendisi.

ilk paragrafa bayıldım. sana kendini beğenmek de çok yakışıyor gıralıçammmm...

ikinci paraf; evet bu maddeleri de eklerim ben yeni anayasaya. neymiş o öyle yatılı misafir falan. hatta misafir nedir pardon?

** hamile kadına istemediği hiç bir insan gelmeyecek. hamile kadın istediği misafirleri liste halinde kapıya asıp kimin gelip kimin gelmeyeceğini belirleyebilecek. bu kimse tarafından yadırganmayacak. kişinin hamileliğine verilecek...

hele hele yatılı misafir lafı hiç duyulmamış olacak.***

nasıl kanka? daha da genişletilebilir bence. :)

3. pragraf; öfff kocana yaaa. o sahneyi görmen lazımdı. hele ayrılmayalım kerim derkenki halini....

Sendekide şansmış tatlım..
Neyse haftaya yarım saatlik tekrarında gösterirler en möhüm anı.:))
hoşbulduk bebişim. günaydın. özlemişsin beni öyle duydum. :)

Demek hemen yetiştirdiler ..
Halbuki şımarma diye sölememeleri gerekiyordu.=))
Ne diyorsun bu öyle bir özlem ki hasretinden prangalar eskittikk :))

bende de hiç kullanmadıgım bi takım var bööle bej rengi gibi.. onu sererim dedim.. bende yatmam heralde yani insallahh eminim teyzem gelse yatmıyorum diyede fırca atar bana insanın hayatında bu kadar cok kadın olması pek iyi bişi degil. mevlüt için sekeri falan önceden hazırlayayım o zaman subat sogugundan cocukla seker bakmaya mı gitcem 40 ımdan önce didim.. anaaammm kızım senin kayınvaliden görümcen ne işe yarıyo dedi birisi. teyzem de bu bişi begenmiyo nlarda ugrasamamıstır bas edilmez ki bu kızla dedi. ayy benim cocugumun sekeri heralde ben görcem dedim eski kusakla anlasamıyorum hiççç

2-3 sahnesine baktım kalbim dayanmadı sonra
Ama güzel olmuş klip, şarkı zaten mükemmel..
ben onu rahmetli kerim tekine benzetiyorum kerimi çok severdim yakın olmasakta bir kaç defa görüşmüşlügümüz vardı gözlerine hasta olurdum engininki gibi kara kara

BİR JAPONA AŞIK OLDUMMMM söz müzikatila taş)

ben hala tetenoza gitmedim şeker yüklemesi nasıl oluyor yaa zaten şekerle yüklüyüz...dün bir tencere kabak tatlısını yememek için zor tuttum kendimi

Demek hemen yetiştirdiler ..
Halbuki şımarma diye sölememeleri gerekiyordu.=))
Ne diyorsun bu öyle bir özlem ki hasretinden prangalar eskittikk :))

anında limon seni çok özlemiş dediler valla. dedim özlemesin çok yakında gelicem... velhasılkelam burdayım beybi...

3 tane film indirdim..
Felekten bir gecenin 2si...Felekten bir gece daha
zookeper
Kung fu panda 2
Cumartesi film stoğumuzu hazırladım, hemen cumartesi gelsin :118:

Şu şeker yükleme testinden çok korkuyorum. Deyince doktor güldü, dua et o zaman da iyi çıksın 100lük test gerekmesin dedi. Çok zorlanırsam seyreltip limon sıkabiltrmişim. Bir de kıpırdamamlıymışm bir saat. Ne cinsim ya. Doğumdan korkmuyorum çatı muayenesiyle şeker testinden korkuyorum.

Mümkün olduğunca erteliyorum tahlili anomali taraması da yapacaklar oğluma. Zevkli mi gerici bir deneyim mi, yaptıran var mı daha önce.

3 tane film indirdim..
Felekten bir gecenin 2si...Felekten bir gece daha
zookeper
Kung fu panda 2
Cumartesi film stoğumuzu hazırladım, hemen cumartesi gelsin :118:

ayyyy ben felekten 1 gece 2 yi sinemada izledimmm.. koptummm resmennn koptummm.. zaten ortada dpgru düzgün komedi olmaıdıgından gülmeye yer arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…