- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.341
Evet elevitten önce beyaza yakın bir idrarım vardı, şimdi erkek çişi gibi sarı :26:
elevit kullanıp büyük idrarının rengi degişen var mı kızlar?
elevit kullanıp büyük idrarının rengi degişen var mı kızlar?
azo..
seni bu topıkte yasaklatırım bak. bak kızım; ne güzel konuşurken bırden çıkıp "bu da lazım kızlar" dıyosun yüreğime inicek bi gün. şimdi bı de lohusa nevresimi mi çıkardın ya başımıza?
benim ilk gecemde serdiğim, ekru saten nevresim olmaz mı kız? bi gece kullanabıldım sadece? (adam yatakta yakalayamadı beni. boyna kaydım durdum. eheheh. saten nevresim kötü bişi)
kız bu seferde bebek kaymasın yatakta. uşağı bulup emzirecem diye canım çıkmasın bi de?
Te Allahım büyük idrar demiş:d Ben de çişimi anlatıyorum Evet onun da rengi değişti çikolatayı andırıyor
Eki Görüntüle 276953 Eki Görüntüle 276954 Eki Görüntüle 276955 Eki Görüntüle 276956 Eki Görüntüle 276957 kızlar bunlarda hangisi sizce fikir verin bana
azo..
seni bu topıkte yasaklatırım bak. bak kızım; ne güzel konuşurken bırden çıkıp "bu da lazım kızlar" dıyosun yüreğime inicek bi gün. şimdi bı de lohusa nevresimi mi çıkardın ya başımıza?
benim ilk gecemde serdiğim, ekru saten nevresim olmaz mı kız? bi gece kullanabıldım sadece? (adam yatakta yakalayamadı beni. boyna kaydım durdum. eheheh. saten nevresim kötü bişi)
kız bu seferde bebek kaymasın yatakta. uşağı bulup emzirecem diye canım çıkmasın bi de?
büyügüüü ne alemdee önemlisi o
çikolatamı kızz başka şeye benzetseydin eeeeek pislük
Te Allahım büyük idrar demiş:d Ben de çişimi anlatıyorum Evet onun da rengi değişti çikolatayı andırıyor
googleın görsellerine hamur kızartması yazma gafletinde bulundum ben.
Namı diğer pişi :26:
Evet elevitten önce beyaza yakın bir idrarım vardı, şimdi erkek çişi gibi sarı :26:
Eki Görüntüle 276953 Eki Görüntüle 276954 Eki Görüntüle 276955 Eki Görüntüle 276956 Eki Görüntüle 276957 kızlar bunlarda hangisi sizce fikir verin bana
Şu şeker yükleme testinden çok korkuyorum. Deyince doktor güldü, dua et o zaman da iyi çıksın 100lük test gerekmesin dedi. Çok zorlanırsam seyreltip limon sıkabiltrmişim. Bir de kıpırdamamlıymışm bir saat. Ne cinsim ya. Doğumdan korkmuyorum çatı muayenesiyle şeker testinden korkuyorum.
Mümkün olduğunca erteliyorum tahlili anomali taraması da yapacaklar oğluma. Zevkli mi gerici bir deneyim mi, yaptıran var mı daha önce.
ay ben accık ishal olmusum.. cok kötü bişide yaptım ayrıcaneyse rezil olmadan konuyu geceyim. elevitten siyah gibidi zaten.. ama simdi resmen yesildi yahu. kendimden korktum. ama hiç agrım falan yok olmadı. kan ilacından mı acaba???
Erkek çişi ne beeeeeeeee :26:
Arkadaşım 3.den almış oğluna ben çok beğendim yakından.
Şeker testinde bişi yok ya. Bana da aman yalnız gitme ayılır bayılırsın dediler.
Biraz ellerim titredi, az da uykum geldi başka bişey olmadı.
100 grama girmedim ben çünkü topiğin şeker rekoru bende.
En tatlı ben çıktım
sende iyice yoldan çıktın yasak sana onlar YASAKKKKKK
Ben ikincisini beğendim.
Ben demedim kız bu kez ecrinnn didiOlur saten takım, ben özel birşey sermicem.
iclalcim nasılsın..akşam ne cevap yazdın erken çıktım göremedim ama..gerçekten çok benziyosun bu fotoda yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?