2012 Şubat Anneleri

azo..

seni bu topıkte yasaklatırım bak. bak kızım; ne güzel konuşurken bırden çıkıp "bu da lazım kızlar" dıyosun yüreğime inicek bi gün. şimdi bı de lohusa nevresimi mi çıkardın ya başımıza?

benim ilk gecemde serdiğim, ekru saten nevresim olmaz mı kız? bi gece kullanabıldım sadece? (adam yatakta yakalayamadı beni. boyna kaydım durdum. eheheh. saten nevresim kötü bişi)

kız bu seferde bebek kaymasın yatakta. uşağı bulup emzirecem diye canım çıkmasın bi de?

slm canlar nasılsınız bakalım....bu gece sabaha kadar uyumadım..gözüme uyku girmedi..bide akşam burnum kanadı..burnumda çatlak var ...sanırım stresten yine tetikledim...oğlumda gece beni yanlız bırakmadı bam gümmm girişti annesine sağ olsun... yavrummm benim onun karnımdaki varlığı bile huzur verdi bana..sanki ben burdayım anne üzülme der gibiydi...

buna harbiden gülünür katılmadan edemicemmm.. benimde saten pijama takımım vardı çeyizimde bi gece baktım kayıyorum yatakta attım çöpe..sinir geldi.. allah iyiliğinizi versin..valla topikteki herkes ayrı bir komedi...iyiki varsınız..insan canının sıkıntısını unutuyor sayenizde....hepinizi özlicem gerçektenn...

Ben ikincisini beğendim.

Ben demedim kız bu kez ecrinnn didi Olur saten takım, ben özel birşey sermicem.

Te Allahım büyük idrar demiş :d Ben de çişimi anlatıyorum Evet onun da rengi değişti çikolatayı andırıyor

ay ben accık ishal olmusum.. cok kötü bişide yaptım ayrıca neyse rezil olmadan konuyu geceyim. elevitten siyah gibidi zaten.. ama simdi resmen yesildi yahu. kendimden korktum. ama hiç agrım falan yok olmadı. kan ilacından mı acaba???

Evet elevitten önce beyaza yakın bir idrarım vardı, şimdi erkek çişi gibi sarı :26:

Erkek çişi ne beeeeeeeee :26:

Arkadaşım 3.den almış oğluna ben çok beğendim yakından.

Şeker testinde bişi yok ya. Bana da aman yalnız gitme ayılır bayılırsın dediler.
Biraz ellerim titredi, az da uykum geldi başka bişey olmadı.
100 grama girmedim ben çünkü topiğin şeker rekoru bende.
En tatlı ben çıktım

Ben kan ilacı kullanmıyorum onun için bilemicemde, ilk dediğin gibi siyahtı, şimdilerde açılmış rengi..

Erkek çişi : Bayan çişinden farklı olarak rengi daha sarımsıdır..
Bu arada simitim geldi 2 tane

Ben ikincisini beğendim.

Ben demedim kız bu kez ecrinnn didi Olur saten takım, ben özel birşey sermicem.

kızz satendenn daha özel takımm mıı varr.. bencede saten olurrr

iclalcim nasılsın..akşam ne cevap yazdın erken çıktım göremedim ama..gerçekten çok benziyosun bu fotoda yaaa

iyiyimm cnmmm benim. sen nasılsın.. annem benziyy iclale ama beni hiç benzetmemişlerdi dedim aksam da. yinede tesekkür ederim benzeme ihtimali de güzell beegendigim bi hatundur kendileri cünküm.. ama önden görsen benzetmessin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…