- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.401
Nasıl olsun Kuzey beyde 2 gündür beni tedirgin ediyor, eskisi kadar tepmiyor, elimi koyduğumda dönüşlerini kıpırdanışlarını hissediyorum o kadar..
Ben de şimdi tepsin diye çikolata yiyorum, hem büyük tuvaletimi benzete benzete ona benzetince canım çekti
:118::118:
Saten giceliklerim var çok kayışgan çok hoşuma gidiyor
işte sanat buuu............
ya bırak yaa... neymiş ilk dönemler saten pıjamalar gecelıkler gıyılırmış... bılsem alır mıydım beee...
hee valla. başıma geldi de ordan biliyorum.... ama anlatmam. bu kadarı kafi :))
ne kadar cenesi düşük hatun var ahanda bu topiktee az konusun azz...aklım zaten burdaaa..salon masasının altına köpek koysan doyardı yeminlen nasıl yemek yemiş be bunlarr..ben kara bahtımıda yanıma alıp markete gidicem.sonra yemek yapcam.sonrada sonradaaa....öpüyorum siziiii...az konusun pleaseeeee
Nasıl olsun Kuzey beyde 2 gündür beni tedirgin ediyor, eskisi kadar tepmiyor, elimi koyduğumda dönüşlerini kıpırdanışlarını hissediyorum o kadar..
Ben de şimdi tepsin diye çikolata yiyorum, hem büyük tuvaletimi benzete benzete ona benzetince canım çekti
annam bunların oynayasıı varmısssss... hadii ellleeeerrrrrrrr
ay lav yu ay lav yuuuuuuu
du yu lav mi yes ay duuuuu
hade bbaaaalım ellerrrr.. hobaaaaa
kızz kalbineee motorr takkk
atsınn kalbinn tik takkk
kızz ben senii görünceeee
atıyiiii kalbim tik taakkkk
alllaaaahhhh alllaaahhhh oynamayanınnn kaynanasııı yanına tasınsınnn
ayagınaaa pembeee salvarr giyerrrrr
kollarını kaldırsaaa o bilee yeterrrr
abee kaynanaaa naptınn bizeee naptınn bizeeeee
ruhumun derinliklerindeki roman askı ortaya cıkcak az sonraa
burdan sonrası +18 mi acep?
İlk dönem hatrına bende jartiyerli korseli bi takım aldıydım ama gör ne şuhTopu topu 3 kere giymişimdir o da çıkarana kadar 5 dk.
Hele kışın hiç giyilmiyor o satenler.
ahahahahahahahah kıyamam yaaaaaa.. kız atla gel bıze ben bakarım sana.
.
bu arada hamile kalamayanlara duyurulur jartiyerli takım alıncak yada gecelik....en sateninden...yoksaa bebek yok....
Benim dünürüme sen niye bakıyon? Bunun altında bi çapanoğlu arayım mı
bence gökçeden degil benden çekin benim oğlum bizzat yakın temas içinde elleliyo bilem senin gelini
İlk dönem hatrına bende jartiyerli korseli bi takım aldıydım ama gör ne şuhTopu topu 3 kere giymişimdir o da çıkarana kadar 5 dk.
Benim dünürüme sen niye bakıyon? Bunun altında bi çapanoğlu arayım mı
Yok ben jartiyer ile hamile kalmadımEşimden aldığım rakı kokusunun sonrasında yaşanan tensel olaylar sebep oldu
ahahahahah şimdi napıyon? ne gıyıyorsun hacım? valla bende bu aralar pazen pijama forever...
hemde allı güllü ahahahahahhaa..
ahahahaha bilmem içimden geldi şey ettim. sen de gell sana da bakayım. aa aaaaa...
ahahahahahhaha jartiyer ile hamile kaldıysan kutlayacaktım zati sizi....
ben de dolu saten gecelik aldım evlenirken. . Öğrenciliğimde bile saten pijama takımlarım vardı ama benimki bir garip. Öyle açık saçık saten gecelik sevmez. Gıcık oluyor.
Böyle seksapelden uzak alt üst takımlar istiyor beyim. Bir de pembe şeker topu gibi durduğum bir polar eşofman takımım var. Nasıl görünüyorm var ya boylu ve balık etliym. Tam bir ayucuk oluyorum ama sıcacık. Giyince libidom ve özgüvenim sıfıra iner ama demek ki bana öyle geliyormuş. Ne zaman o kıyafeti giysem sıkıştırıyor beni. amanın çocukların kulaklarını kapatmak gerekecek
Anaaaa senin oğlan büyüğüne talip değil miydi? He çıtır diye gelinime mi yanaşıyor şimdi?
ben de dolu saten gecelik aldım evlenirken. . Öğrenciliğimde bile saten pijama takımlarım vardı ama benimki bir garip. Öyle açık saçık saten gecelik sevmez. Gıcık oluyor.
Böyle seksapelden uzak alt üst takımlar istiyor beyim. Bir de pembe şeker topu gibi durduğum bir polar eşofman takımım var. Nasıl görünüyorm var ya boylu ve balık etliym. Tam bir ayucuk oluyorum ama sıcacık. Giyince libidom ve özgüvenim sıfıra iner ama demek ki bana öyle geliyormuş. Ne zaman o kıyafeti giysem sıkıştırıyor beni. amanın çocukların kulaklarını kapatmak gerekecek
Benim jartiyerim hiç olmadı:26: Rakıda içmez benim ki. Çocuk zaten zorunlu değil keyifle yapınca oluyor. Ben de 10 gün memlekete gittim.Yok ben jartiyer ile hamile kalmadımEşimden aldığım rakı kokusunun sonrasında yaşanan tensel olaylar sebep oldu
Benim jartiyerim hiç olmadı:26: Rakıda içmez benim ki. Çocuk zaten zorunlu değil keyifle yapınca oluyor. Ben de 10 gün memlekete gittim.
Gelince hasretime dayanamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?