- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.361
bende onu begendim eşim sonuncuyuben ikincisini beğendim.
layla bence 2
bu arada yemeğe gidiyorum kızlar
Ben ikincisini beğendim.
Ben demedim kız bu kez ecrinnn didiOlur saten takım, ben özel birşey sermicem.
Eki Görüntüle 276953 Eki Görüntüle 276954 Eki Görüntüle 276955 Eki Görüntüle 276956 Eki Görüntüle 276957 kızlar bunlarda hangisi sizce fikir verin bana
azo..
seni bu topıkte yasaklatırım bak. bak kızım; ne güzel konuşurken bırden çıkıp "bu da lazım kızlar" dıyosun yüreğime inicek bi gün. şimdi bı de lohusa nevresimi mi çıkardın ya başımıza?
benim ilk gecemde serdiğim, ekru saten nevresim olmaz mı kız? bi gece kullanabıldım sadece? (adam yatakta yakalayamadı beni. boyna kaydım durdum. eheheh. saten nevresim kötü bişi)
kız bu seferde bebek kaymasın yatakta. uşağı bulup emzirecem diye canım çıkmasın bi de?
bende onu begendim eşim sonuncuyu
tşkr ettim bencede 2 afiyet olsun
1 bardak şekerli su içiriyorlar..Kabak tatlısı bana hep yılbaşını hatırlatır
ay ben accık ishal olmusum.. cok kötü bişide yaptım ayrıcaneyse rezil olmadan konuyu geceyim. elevitten siyah gibidi zaten.. ama simdi resmen yesildi yahu. kendimden korktum. ama hiç agrım falan yok olmadı. kan ilacından mı acaba???
arkadaşım 3.den almış oğluna ben çok beğendim yakından.
hımm bi dikişde içerimyılbaşı ne alaka:44:
Hepside güzel cnm..
Birbirlerinede benziyorlar..
Ben daha hiç kullanmadım saten pike takımımı felan..
Üşürüm anacım ben..:))
Ama annem sağolsun süslemiş benim için bir nevresim takımı..
Burda olsaydım vardı kullanmadığım hoş nevresimim ama memlekette olacağım için yapmış annem..
Evinde kullanmadığın yada yeni örtülerin felan varsa gerek yok yahu..
anacuğun karadenizli mi eşim dolayısıyla Trabzon'da oturuyorum da tam bir kabak tatlısı cenneti.Anacumun vazgeçilmez yılbaşı sofrasıdır kabak tatlısı
O siyahlık işini kan ilacı yapıyor. Dışkın bildiğin kapkara.
Ben kan ilacı kullanmıyorum onun için bilemicemde, ilk dediğin gibi siyahtı, şimdilerde açılmış rengi..
O siyahlık işini kan ilacı yapıyor. Dışkın bildiğin kapkara.
hepside güzel cnm..
bende sonuncuyu begendim ama tamamen camsız olmasından.. Yoksa digerleri de cok hos
ayhhh dr a sorularımı yazılı olarak vercem bu sefer.. siz cevaplayın dicem 10 dk srüeniz varr.. kopya cekmek serbest
yesil nerden cıktı peki.. mikrop neyin mi kaptım acaba?? ayyy cok pimpirik hissediyorum kendimi.. yoksa üsüttüm müü yazık cocuumm da üsütmesin içerde
ben bilmem. hep senden yüz buluyor bunlar. sen gidip uşağına çorap tutucu alırsan millet de böyle şaşırır... daha çocuk 2 aylıktı odasını yaptın, 3 aylıktı çocuğun kıyafetlerini ütüledin beeee....
bende özel bişi sermicem. bu arada saten nevresime hayır... benim saf kafam gitmişim de 2 adet bi kırmızı bi ekru saten nevresim takımı almışım. kırmızı hala kutusunda ekru olan ise ilk geceden sonra eşimin "bu ne yaaaaaaaa başlıcam ama şimdi haaaa" dellenmeleri sonucunda kaldırılıp öylece durması için dolaba koyuldu bile. :))
evet ben de özel bişi almıcam.
Ben kan ilacı kullanmıyorum onun için bilemicemde, ilk dediğin gibi siyahtı, şimdilerde açılmış rengi..
Erkek çişi : Bayan çişinden farklı olarak rengi daha sarımsıdır..
Bu arada simitim geldi 2 tane
ben bilmem. hep senden yüz buluyor bunlar. sen gidip uşağına çorap tutucu alırsan millet de böyle şaşırır... daha çocuk 2 aylıktı odasını yaptın, 3 aylıktı çocuğun kıyafetlerini ütüledin beeee....
bende özel bişi sermicem. bu arada saten nevresime hayır... benim saf kafam gitmişim de 2 adet bi kırmızı bi ekru saten nevresim takımı almışım. kırmızı hala kutusunda ekru olan ise ilk geceden sonra eşimin "bu ne yaaaaaaaa başlıcam ama şimdi haaaa" dellenmeleri sonucunda kaldırılıp öylece durması için dolaba koyuldu bile. :))
evet ben de özel bişi almıcam.
Hepside güzel cnm..
Ben daha hiç kullanmadım saten pike takımımı felan..
Üşürüm anacım ben..:))
Ama annem sağolsun süslemiş benim için bir nevresim takımı..
Burda olsaydım vardı kullanmadığım hoş nevresimim ama memlekette olacağım için yapmış annem..
Evinde kullanmadığın yada yeni örtülerin felan varsa gerek yok yahu..
siyaha yakın kopkoyu bir yeşil ıyyyy yeşlden tiksindiren bişey
anacuğun karadenizli mi eşim dolayısıyla Trabzon'da oturuyorum da tam bir kabak tatlısı cenneti.
anacuğun karadenizli mi eşim dolayısıyla Trabzon'da oturuyorum da tam bir kabak tatlısı cenneti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?