2012 Şubat Anneleri

Ben ikincisini beğendim.

Ben demedim kız bu kez ecrinnn didi Olur saten takım, ben özel birşey sermicem.

ben bilmem. hep senden yüz buluyor bunlar. sen gidip uşağına çorap tutucu alırsan millet de böyle şaşırır... daha çocuk 2 aylıktı odasını yaptın, 3 aylıktı çocuğun kıyafetlerini ütüledin beeee....

bende özel bişi sermicem. bu arada saten nevresime hayır... benim saf kafam gitmişim de 2 adet bi kırmızı bi ekru saten nevresim takımı almışım. kırmızı hala kutusunda ekru olan ise ilk geceden sonra eşimin "bu ne yaaaaaaaa başlıcam ama şimdi haaaa" dellenmeleri sonucunda kaldırılıp öylece durması için dolaba koyuldu bile. :))

evet ben de özel bişi almıcam.

Hepside güzel cnm..
Birbirlerinede benziyorlar..

Ben daha hiç kullanmadım saten pike takımımı felan..
Üşürüm anacım ben..:))
Ama annem sağolsun süslemiş benim için bir nevresim takımı..
Burda olsaydım vardı kullanmadığım hoş nevresimim ama memlekette olacağım için yapmış annem..
Evinde kullanmadığın yada yeni örtülerin felan varsa gerek yok yahu..

O siyahlık işini kan ilacı yapıyor. Dışkın bildiğin kapkara.

bana da annem yaptırtmıştı kırmızı saten pullu mullu...pulları orana burana batıyo geçen gelmiş onu sereriz doğumunda diyor özel günler içinmiş

Ben kan ilacı kullanmıyorum onun için bilemicemde, ilk dediğin gibi siyahtı, şimdilerde açılmış rengi..

ayhhh dr a sorularımı yazılı olarak vercem bu sefer.. siz cevaplayın dicem 10 dk srüeniz varr.. kopya cekmek serbest
O siyahlık işini kan ilacı yapıyor. Dışkın bildiğin kapkara.

yesil nerden cıktı peki.. mikrop neyin mi kaptım acaba?? ayyy cok pimpirik hissediyorum kendimi.. yoksa üsüttüm müü yazık cocuumm da üsütmesin içerde

siyaha yakın kopkoyu bir yeşil ıyyyy yeşlden tiksindiren bişey

Hahahhaa ütü dedinde; son ütümü bu akşam yapıyorum, bir uyku seti kalıyor geriye yıkamalık, onu da doğuma 15 gün kala yıkıcim Yalnız bu bebiş ütüsü zevkli mevkli ama çok meşakkatli iş, minnak minnak donlar, atletler ütüle ütüle herbiyerime kramplar girdi..8.9. ayda çok zorlanırdım malum git gide şişiyom

Benim hiç saten nevresimim olmadı kız, zamanında kayar diye aldırmadılar..Sonradan da eşim istemedi, ranforce mu se onlardan benimkisi.

Ben kan ilacı kullanmıyorum onun için bilemicemde, ilk dediğin gibi siyahtı, şimdilerde açılmış rengi..

Elevitin içinde de demir var ya ondan oluyo öğle kınamsı siyah...

Erkek çişi : Bayan çişinden farklı olarak rengi daha sarımsıdır..
Bu arada simitim geldi 2 tane

Hımmmmmm bak bu erkek çişi olayını bilmiyodum azoş, öğrendiim iyi oldu.
Annen ne seni kırmış,ne de bi simite razı gelmiş desene :))))

Ben de almam özel bişi. Her şey tamam da nevresime mi kaldık ayol.
Sererim pikelerden birini bişolmaz. Nasılsa yeni de alsam, eski de olsa kimse görmedi bizden başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…