2012 Şubat Anneleri

Ama hamladı Gökçe biliyon bunu sen, normal değil mi artık ürüyalar görmem

Offf kızlar yemeğe indim geldim..Sonra lavaboya gittim idrarımımı yaptım ve peçeteye yine kan geldi..Allahım ne yapcağımı şaşırdım valla yaaa..(((

şekerim benim de bu ara hep kanlı pedim ama benimki patlayan basurumdan. ama seninki niden?

sakin ol kötü bişi değildir. biz o dönemleri geçtik çoktan. bi baktırsan?

ayyy yedim kostum geldim.. cıkayımm artıkınn.. yürüyüsümü yapayımm.. faturamı yatırayım. azcık hesap yapayım asagıda cay icer dönerimm aksam üstü.. hıckırık tuttu sankimmm:26: bide kendime hamile kotu bakmak istiyorum ama almasam daha ii 1_2 hafta daha idare etsem hadi öptümm siziii esnesinn bacacıklarrr spor zamanııı görüsürükk sonaaa

Ama hamladı Gökçe biliyon bunu sen, normal değil mi artık ürüyalar görmem

ahahahahahah senin hamlamana ben yaaaaa. kız hala ağrıyor ama yaa kesin açılıyor orası bacım: valla bak ayrılma ağrısı o. sızısı hatta.

banlıyken okudum pek çok kişide varmış ama erken değil mi daha.

Evet hala oluyor bende de..İnandım bende açıldığına inşallah erkenden çıkmazlar dışarı..Ben bu hafta doktora gittiğimde alttan muayene olsam mı acaba? Anlıyor doktorlar o zaman erken doğum olup olmayacağını.
Bugün otururken acımıyor allahtan, 2 gün önce otururken bile feciydi..Şimdi sabah kalkarken oluyor en çok.

benimkı de eskısı gıbı degıl ama ağrıyor yani. ya da alıştık artık koymuor fazla.

bu arada avatarın korkunç ya o ne öyle? ne o? o ne ki o?

Ben pek birşeye benzetemedim adını sen koy
Zottirik bi yaratık, biraz iştahlı...Uygun bir zamanda değişcem

biraz değil maaşallahı var bacım belli. değiştir değiştir tepinen dans eden çocuklar süperdi ya niye değiştirdin. mutluluk veriyordu onlar bana.

Ben yemeğe kaçıyorum. 11,30 gibi armut yedim diye kendimi zorla tutuyordum. 1'e kadar bekledim zorla. Beni bekle brokoli ben geliyorum.

Hani babuş sen bi ara göbek deliğinin üzerinde hareket/tepik hisseden varmı demiştin de var demiştik.
Hala var mı senin?
Benim var, hele bugun cok yogun ama öncekinden farklı olarak epey yukarı çıktı.
Yani göbek deliğimden 5-6 parmak yukarıda....Resmen midenin o civar.
Bi de hatun coştu, parende filan atıyo sanırsam, içerde kulplu beygir mi vardır nedir, löp löp bi sağa geçiriyo bi sola geçiriyo.
Kurbağa yutmuşum gibi

neden olurki cnm yaa bi doktora git istersen için rahat eder..:44:

Çok mu geldi? Yakında gidebileceğin hastane, sağlık ocağı var mı? Bence git şayet çıkabiliyorsan yarım saat idare ederler.Kandan korkuyorum

Kafana takma canım artık bak smear güzel çıktı.
Etten dolayı ara sıra kanama olacak artık, bebek iyi biliyosun,canını sıkma.
Hemen telaşlanma belki hemoroittir, belki enfeksiyon. Ama doktoru araman şart önlemini alıyorlar.
şekerim benim de bu ara hep kanlı pedim ama benimki patlayan basurumdan. ama seninki niden?

sakin ol kötü bişi değildir. biz o dönemleri geçtik çoktan. bi baktırsan?

Off iyice piskolojim bozuldu..
Gurbette olmakta ayrı bir koyuyor böyle durumlarda..
İyice gözü sulu oldum..
Doktorumu aradım ama ulaşamadım hem öğle arası hemde cuma bugün daha gelmedi sanırım..
Ona ulaşıp gel derse gitcem gerek yok dersede eve gidip dinlenirim..
Çok fazla gelmedi ama resmen pembe kandı peçeteye gelen..iki üç defa sildim hepsindede az az kirlendi peçete..
İç çamaşırımda yok ama..
Smear temiz çıktı ama yinede bir insan her wcye gidişinde korkar mı ya..
Nasıl oturup kalktığımı bilmiyorum..
Hepinizede teşekkür ederim ayrıca arkadaşlar..

var var olmaz mı. midemin orda pıtpıtlıyor arada. bazen sağlam kroşeler geçiriyor. ahahaha kulplu beygir ahahahahahah. ya aynı anda kol bacak senkronu mu tutturuyolardır nedir aynı anda saga da sola da geçirıyor bazen benim minnak.

daha kaburgalarımızın altına gırecekleri gunlerı gorecekmişiz dur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…