- 9 Eylül 2011
- 460
- 90
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.441
Hemen telaşlanma belki hemoroittir, belki enfeksiyon. Ama doktoru araman şart önlemini alıyorlar.Offf kızlar yemeğe indim geldim..Sonra lavaboya gittim idrarımımı yaptım ve peçeteye yine kan geldi..Allahım ne yapcağımı şaşırdım valla yaaa..(((
ayy yok bacım uymam uyar mıyım hiç... a aaaaa tirbiyesizler beeee
ahahahahahahahaahhahahaah kızın içi dışı bir napsın... ayıp rüya görmüş. ahahaha senin kromozomlarda bi xy'lik karıştı mı araya? xx kromozomlular öyle rüyalar görmez.... ayıpççııııı..
Offf kızlar yemeğe indim geldim..Sonra lavaboya gittim idrarımımı yaptım ve peçeteye yine kan geldi..Allahım ne yapcağımı şaşırdım valla yaaa..(((
neden olurki cnm yaa bi doktora git istersen için rahat eder..:44:
Yemek yiyip geliyorum ben gitmeyin bi yere.
Ama hamladı Gökçe biliyon bunu sen, normal değil mi artık ürüyalar görmem
ahahahahahah senin hamlamana ben yaaaaa. kız hala ağrıyor ama yaakesin açılıyor orası bacım: valla bak ayrılma ağrısı o. sızısı hatta.
banlıyken okudum pek çok kişide varmış ama erken değil mi daha.
Evet hala oluyor bende de..İnandım bende açıldığına inşallah erkenden çıkmazlar dışarı..Ben bu hafta doktora gittiğimde alttan muayene olsam mı acaba? Anlıyor doktorlar o zaman erken doğum olup olmayacağını.
Bugün otururken acımıyor allahtan, 2 gün önce otururken bile feciydi..Şimdi sabah kalkarken oluyor en çok.
benimkı de eskısı gıbı degıl ama ağrıyor yani. ya da alıştık artık koymuor fazla.
bu arada avatarın korkunç ya o ne öyle? ne o? o ne ki o?
Ben pek birşeye benzetemedim adını sen koy
Zottirik bi yaratık, biraz iştahlı...Uygun bir zamanda değişcem
ben pek birşeye benzetemedim adını sen koy
Zottirik bi yaratık, biraz iştahlı...uygun bir zamanda değişcem
bu yaratığın videosu var pis bişey yaa birde gaz çıkarıyo falan hiç azelyanın tarzı değil ama
Benim içinde ye afiyet olsun
neden olurki cnm yaa bi doktora git istersen için rahat eder..:44:
Çok mu geldi? Yakında gidebileceğin hastane, sağlık ocağı var mı? Bence git şayet çıkabiliyorsan yarım saat idare ederler.Kandan korkuyorum
Kafana takma canım artık bak smear güzel çıktı.
Etten dolayı ara sıra kanama olacak artık, bebek iyi biliyosun,canını sıkma.
Hemen telaşlanma belki hemoroittir, belki enfeksiyon. Ama doktoru araman şart önlemini alıyorlar.
şekerim benim de bu ara hep kanlı pedim ama benimki patlayan basurumdan. ama seninki niden?
sakin ol kötü bişi değildir. biz o dönemleri geçtik çoktan. bi baktırsan?
Hani babuş sen bi ara göbek deliğinin üzerinde hareket/tepik hisseden varmı demiştin de var demiştik.
Hala var mı senin?
Benim var, hele bugun cok yogun ama öncekinden farklı olarak epey yukarı çıktı.
Yani göbek deliğimden 5-6 parmak yukarıda....Resmen midenin o civar.
Bi de hatun coştu, parende filan atıyo sanırsam, içerde kulplu beygir mi vardır nedir, löp löp bi sağa geçiriyo bi sola geçiriyo.
Kurbağa yutmuşum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?