- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.381
Hahahhaa ütü dedinde; son ütümü bu akşam yapıyorum, bir uyku seti kalıyor geriye yıkamalık, onu da doğuma 15 gün kala yıkıcimYalnız bu bebiş ütüsü zevkli mevkli ama çok meşakkatli iş, minnak minnak donlar, atletler ütüle ütüle herbiyerime kramplar girdi..8.9. ayda çok zorlanırdım malum git gide şişiyom
Benim hiç saten nevresimim olmadı kız, zamanında kayar diye aldırmadılar..Sonradan da eşim istemedi, ranforce mu se onlardan benimkisi.
hadi ben öğle yemeğine byee...şekerpare varda bugün
He biliyorum ama yemesini, çok iyi mıhlama yerim.ben sadece Trabzon da oturuyorum. Antepliyim. Kaynanam yapıyor mıhlamayı ben yiyorum afiyetle. Hele köylerde tereyağında yüzüyor mıhlama, ama mis taze ya hiç dokunmuyor o yağ.kız mıhlama bılıyo musun sen?
aa bak satenle karışık olanlar harıka. ütü bıle ıstemıyolar. ama ham satenler ıyyyyy tutabılene aşkolsun. hele varya pıjaman da saten falansa gece yerden topluyor adam seni. ahahahahahha
iyiyimm cnmmm benim. sen nasılsın.. annem benziyy iclale ama beni hiç benzetmemişlerdi dedim aksam da. yinede tesekkür ederim benzeme ihtimali de güzell beegendigim bi hatundur kendileri cünküm.. ama önden görsen benzetmessin
bende gidip kahvaltı edeyim.. sütten nscafe tıkadıydı benii.. tv de ebruli sarkısı calıyo.. ama ben bunu yasardan severimm.. neyse ezgi nin günlügü de idare eder
benimm adım ebruliiii
biraz gercek biraz rüyaaa
yalanımı sevsinlerr
asksızz dönmüyor dünya
hadi baaalımm oturmaya mı geldikk
bende gidip kahvaltı edeyim.. sütten nscafe tıkadıydı benii.. tv de ebruli sarkısı calıyo.. ama ben bunu yasardan severimm.. neyse ezgi nin günlügü de idare eder
benimm adım ebruliiii
biraz gercek biraz rüyaaa
yalanımı sevsinlerr
asksızz dönmüyor dünya
hadi baaalımm oturmaya mı geldikk
aa bak satenle karışık olanlar harıka. ütü bıle ıstemıyolar. ama ham satenler ıyyyyy tutabılene aşkolsun. hele varya pıjaman da saten falansa gece yerden topluyor adam seni. ahahahahahha
He biliyorum ama yemesini, çok iyi mıhlama yerim.ben sadece Trabzon da oturuyorum. Antepliyim. Kaynanam yapıyor mıhlamayı ben yiyorum afiyetle. Hele köylerde tereyağında yüzüyor mıhlama, ama mis taze ya hiç dokunmuyor o yağ.
:118::118:
Saten giceliklerim var çok kayışgan çok hoşuma gidiyor
ondan benimde var eşim doğum günü hediyesi almış ama hiç giymesem daha iyi..herşey ortada kalıyo yatarken..satenya yukarı çıkıyoo.uyanık kocammm..azoşş kuzey nasıl....
ya kızlar benim oğlan gündüz hiç tekmik atmaz oldu 2 gündür..sabaha karşı gece tekmikliyo..gündüzü gece oldu bu çocuğun şimdiden..inş düzelir..
:118::118:
Saten giceliklerim var çok kayışgan çok hoşuma gidiyor
çok komiksin gökçee yerden topluyor hhhaaaa
Sadece satenden değil. Patchworküde pek sevmiyorlar. benim evde vardı bir saten paatchwork, allahtan çarşaf normal.
ama yastığa kafayı koyup hışırdadıkça benim adam bana ters ters bakıyordu. Ben de arkamı dönüp uyuyor numarası yapıyordum.
hee valla. başıma geldi de ordan biliyorum.... ama anlatmam. bu kadarı kafi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?