2012 Şubat Anneleri

iyiyimm cnmmm benim. sen nasılsın.. annem benziyy iclale ama beni hiç benzetmemişlerdi dedim aksam da. yinede tesekkür ederim benzeme ihtimali de güzell beegendigim bi hatundur kendileri cünküm.. ama önden görsen benzetmessin[/QUOTE]

cnm valla bu fotoda çok benzettim..... bu arada idrar midrar çok iğrençciniz yavv wcde sandım kendimi..

bende gidip kahvaltı edeyim.. sütten nscafe tıkadıydı benii.. tv de ebruli sarkısı calıyo.. ama ben bunu yasardan severimm.. neyse ezgi nin günlügü de idare eder

benimm adım ebruliiii
biraz gercek biraz rüyaaa
yalanımı sevsinlerr
asksızz dönmüyor dünya

hadi baaalımm oturmaya mı geldikk

aa bak satenle karışık olanlar harıka. ütü bıle ıstemıyolar. ama ham satenler ıyyyyy tutabılene aşkolsun. hele varya pıjaman da saten falansa gece yerden topluyor adam seni. ahahahahahha

kız mıhlama bılıyo musun sen?
He biliyorum ama yemesini, çok iyi mıhlama yerim.ben sadece Trabzon da oturuyorum. Antepliyim. Kaynanam yapıyor mıhlamayı ben yiyorum afiyetle. Hele köylerde tereyağında yüzüyor mıhlama, ama mis taze ya hiç dokunmuyor o yağ.

cnm valla bu fotoda çok benzettim..... bu arada idrar midrar çok iğrençciniz yavv wcde sandım kendimi..
[/QUOTE]

resmimi degiştireyim de bak.. önden hecc benzemiorum maaleseff:26::26: yemekten sona görüsürürkkk

işte sanat buuu............

:118::118:

aa bak satenle karışık olanlar harıka. ütü bıle ıstemıyolar. ama ham satenler ıyyyyy tutabılene aşkolsun. hele varya pıjaman da saten falansa gece yerden topluyor adam seni. ahahahahahha

Saten giceliklerim var çok kayışgan çok hoşuma gidiyor

Sadece satenden değil. Patchworküde pek sevmiyorlar. benim evde vardı bir saten paatchwork, allahtan çarşaf normal.
ama yastığa kafayı koyup hışırdadıkça benim adam bana ters ters bakıyordu. Ben de arkamı dönüp uyuyor numarası yapıyordum.

ahahahhahahaa. ölürüm ama ben mıhlamaya. hele bol tereyağlısına sürünürüm. bızde de bızım sulalenın tum kadınları harıka yapar. böyle tel peyniri uzarrr. ekmek bana bana yirsin.. oehhhh ya olsa da yesekk...

MIHLAMA yemeyen bilmeyen kalmasın :):)

:118::118:

Saten giceliklerim var çok kayışgan çok hoşuma gidiyor

ondan benimde var eşim doğum günü hediyesi almış ama hiç giymesem daha iyi..herşey ortada kalıyo yatarken..satenya yukarı çıkıyoo.uyanık kocammm..azoşş kuzey nasıl....

ya kızlar benim oğlan gündüz hiç tekmik atmaz oldu 2 gündür..sabaha karşı gece tekmikliyo..gündüzü gece oldu bu çocuğun şimdiden..inş düzelir..

ne kadar cenesi düşük hatun var ahanda bu topiktee az konusun azz...aklım zaten burdaaa..salon masasının altına köpek koysan doyardı yeminlen nasıl yemek yemiş be bunlarr..ben kara bahtımıda yanıma alıp markete gidicem.sonra yemek yapcam.sonrada sonradaaa....öpüyorum siziiii...az konusun pleaseeeee

Nasıl olsun Kuzey beyde 2 gündür beni tedirgin ediyor, eskisi kadar tepmiyor, elimi koyduğumda dönüşlerini kıpırdanışlarını hissediyorum o kadar..
Ben de şimdi tepsin diye çikolata yiyorum, hem büyük tuvaletimi benzete benzete ona benzetince canım çekti

yaa hepiniz cem yılmaz gibisiniz valla bugün.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…