2012 Şubat Anneleri

pembe pantermi sanıyo acep...sizi sizi.....foyalar çıktı ortaya

Yok ben jartiyer ile hamile kalmadım Eşimden aldığım rakı kokusunun sonrasında yaşanan tensel olaylar sebep oldu

rakıyıda ilkkez duydum hiç sevmem kokusunu anason var içinde onun..demek seni tahrik ediyo..eşin duymasın hergün içer..alkolik olur valla

haaa gayret biraz daha açılın AYIPÇI ŞEYLER SİZİ

katılıyorum sana. demin resmen ekmek agzımdan fırladı okurken pembe fantazi olayını.

azo ve eczilayda sizi başka bi odaya alalım dertleşin orda bacım siz... :))) yoksa birazdan tiridine tiridine tiridine banacaklar...

yok büyüğün hiçişi olmaz küçüğümden bahsediyorum göbüşleri tokuşduruyoruz ya bir nevi elleme sayılır bir de doğunca gör neler yapacak

Vay vay çapkına bak hele Hemen bu duruma el koyucam Nazooooo gelinime dikkat et, taciz ediyollaaaa analı oğulluuuuu

yarıldımmmmmmm. ağzımdaki ekmek mdışarı fırladı beeeeeeeeeeeeee

Senin ağzında aynı benim gibi hiç boş kalmıyor maşallah

Benim jartiyerim hiç olmadı:26: Rakıda içmez benim ki. Çocuk zaten zorunlu değil keyifle yapınca oluyor. Ben de 10 gün memlekete gittim.
Gelince hasretime dayanamadı

Anam kıyamam Hakkaten he keyfi yaptığımız an tuttu bizimde Bebek felan düşünmediğim bir andı

Ben napıyım ya.Gestasyonel diyabetim. Çikolata,şeker,hamurişi,kızartma,cips,çerez ne varsa yasak bacım.
Hergün belli vakitlerde gugıl görselleri açıp yalıyorum.
İyi geliyor, tavsiye ederim.

Ahahahaha. Boylu ve balık etli. Bendensin kız eczacıııı ver bi beş bakiim :132::13: (give me five dan döndüm, yoksa çak bi beş olduğunu biliyoruz herıld)

haaa gayret biraz daha açılın AYIPÇI ŞEYLER SİZİ

Çok fenalar ya bunlar, gerçekten terbiyemi bozdunuzzzzzz yaaaaaa

merhabalar bende şubat annesi olacağım inşallah.

Hoşgeldin,Allah tamamına erdirsin.
Gel buyur.

hele sen bunlara hiç uyma uslu uslu otur bacımm birazdan neden bahsedeceklerini hiç düşünemiyorum

pembe pantermi sanıyo acep...sizi sizi.....foyalar çıktı ortaya

rakıyıda ilkkez duydum hiç sevmem kokusunu anason var içinde onun..demek seni tahrik ediyo..eşin duymasın hergün içer..alkolik olur valla

Anason beni etkiliyor Bi de eşimi bir duble birşey izlemeye bayılırım haaa böle efe gibi heytttt

Dün çok kötü rüyalar gördüm Çok ayıp, bugünde çeneme vurdu zaar

Ben masumum. Çarşamba günü Muhteşem Yüzyıl'ı izledim. Hala etkisindeyim. Hürrem şuh ve kısık sesle birşeyler fısıldıyordu. Karnımı örttüm hemen battaniyeyle. Çocuklar duymasın

Offf kızlar yemeğe indim geldim..Sonra lavaboya gittim idrarımımı yaptım ve peçeteye yine kan geldi..Allahım ne yapcağımı şaşırdım valla yaaa..(((

Şirkettekiler laf atıyolar bacı, bi çene var maşallah susmak bilmiyolar benim mesai arkadaşları.
Ben de hem dinleyip hem konuşup hem yazamıyorum öyle bi huyum var

Offf kızlar yemeğe indim geldim..Sonra lavaboya gittim idrarımımı yaptım ve peçeteye yine kan geldi..Allahım ne yapcağımı şaşırdım valla yaaa..(((

Çok mu geldi? Yakında gidebileceğin hastane, sağlık ocağı var mı? Bence git şayet çıkabiliyorsan yarım saat idare ederler.Kandan korkuyorum

hele sen bunlara hiç uyma uslu uslu otur bacımm birazdan neden bahsedeceklerini hiç düşünemiyorum

ayy yok bacım uymam uyar mıyım hiç... a aaaaa tirbiyesizler beeee

Anason beni etkiliyor Bi de eşimi bir duble birşey izlemeye bayılırım haaa böle efe gibi heytttt

Dün çok kötü rüyalar gördüm Çok ayıp, bugünde çeneme vurdu zaar

ahahahahahahahaahhahahaah kızın içi dışı bir napsın... ayıp rüya görmüş. ahahaha senin kromozomlarda bi xy'lik karıştı mı araya? xx kromozomlular öyle rüyalar görmez.... ayıpççııııı..

Kafana takma canım artık bak smear güzel çıktı.
Etten dolayı ara sıra kanama olacak artık, bebek iyi biliyosun,canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…