- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.421
ben de dolu saten gecelik aldım evlenirken. . Öğrenciliğimde bile saten pijama takımlarım vardı ama benimki bir garip. Öyle açık saçık saten gecelik sevmez. Gıcık oluyor.
Böyle seksapelden uzak alt üst takımlar istiyor beyim. Bir de pembe şeker topu gibi durduğum bir polar eşofman takımım var. Nasıl görünüyorm var ya boylu ve balık etliym. Tam bir ayucuk oluyorum ama sıcacık. Giyince libidom ve özgüvenim sıfıra iner ama demek ki bana öyle geliyormuş. Ne zaman o kıyafeti giysem sıkıştırıyor beni. amanın çocukların kulaklarını kapatmak gerekecek
Yok ben jartiyer ile hamile kalmadımEşimden aldığım rakı kokusunun sonrasında yaşanan tensel olaylar sebep oldu
haaa gayret biraz daha açılın AYIPÇI ŞEYLER SİZİ
yok büyüğün hiçişi olmaz küçüğümden bahsediyorum göbüşleri tokuşduruyoruz ya bir nevi elleme sayılır bir de doğunca gör neler yapacak
yarıldımmmmmmm. ağzımdaki ekmek mdışarı fırladı beeeeeeeeeeeeee
Benim jartiyerim hiç olmadı:26: Rakıda içmez benim ki. Çocuk zaten zorunlu değil keyifle yapınca oluyor. Ben de 10 gün memlekete gittim.
Gelince hasretime dayanamadı
merhabalar bende şubat annesi olacağım inşallah.
köşede niye hep tatlı reklamı var. Hamile sayfalarına forum yönticileri tatlı reklamı almasın. Sağlığımıza zararlı.
Dün zaten markete gittim. Yemin ederim hiç böyle olmamıştım. Ciddi ciddi kutuları yalamak aklımdan geçti.
Üzerlerinde çok şahane tatlı resimleri vardı. Hoş benim canım çekiyor sonr yiyemiyorum. Öyle tatminsiz bir şekilde ortada kalıyorum.
ben de dolu saten gecelik aldım evlenirken. . Öğrenciliğimde bile saten pijama takımlarım vardı ama benimki bir garip. Öyle açık saçık saten gecelik sevmez. Gıcık oluyor.
Böyle seksapelden uzak alt üst takımlar istiyor beyim. Bir de pembe şeker topu gibi durduğum bir polar eşofman takımım var. Nasıl görünüyorm var ya boylu ve balık etliym. Tam bir ayucuk oluyorum ama sıcacık. Giyince libidom ve özgüvenim sıfıra iner ama demek ki bana öyle geliyormuş. Ne zaman o kıyafeti giysem sıkıştırıyor beni. amanın çocukların kulaklarını kapatmak gerekecek
haaa gayret biraz daha açılın AYIPÇI ŞEYLER SİZİ
merhabalar bende şubat annesi olacağım inşallah.
katılıyorum sana. demin resmen ekmek agzımdan fırladı okurken pembe fantazi olayını.
azo ve eczilayda sizi başka bi odaya alalım dertleşin orda bacım siz... :))) yoksa birazdan tiridine tiridine tiridine banacaklar...
Senin ağzında aynı benim gibi hiç boş kalmıyor maşallahQUOTE]
yok kız artık evden yemek getirmeye başladım. öğle arası yemeğimi yiyim dediydim:))
ama boş da kalmıyo fazla :)
kız alemsin ha hazır cevap gerçekten çok güldürdün benihoşgeldinn seninkidemi rakıcı yoksa..
Çok fenalar ya bunlar, gerçekten terbiyemi bozdunuzzzzzz yaaaaaa
pembe pantermi sanıyo acep...sizi sizi.....foyalar çıktı ortaya
rakıyıda ilkkez duydumhiç sevmem kokusunu anason var içinde onun..demek seni tahrik ediyo..eşin duymasın hergün içer..alkolik olur valla
katılıyorum sana. demin resmen ekmek agzımdan fırladı okurken pembe fantazi olayını.
azo ve eczilayda sizi başka bi odaya alalım dertleşin orda bacım siz... :))) yoksa birazdan tiridine tiridine tiridine banacaklar...
hı ???? :ddddddd
kız alemsin ha hazır cevap gerçekten çok güldürdün beni
az kalsın sanada bağıracaktım bblau nerdesin adın var sen yoksun diyee ama geldin şükürevet bunlar aştı artık bakalım hayırlısı
kız alemsin ha hazır cevap gerçekten çok güldürdün beni
NEBİLİM DİREK AKLIMA O GELDİ.....
Offf kızlar yemeğe indim geldim..Sonra lavaboya gittim idrarımımı yaptım ve peçeteye yine kan geldi..Allahım ne yapcağımı şaşırdım valla yaaa..(((
Offf kızlar yemeğe indim geldim..Sonra lavaboya gittim idrarımımı yaptım ve peçeteye yine kan geldi..Allahım ne yapcağımı şaşırdım valla yaaa..(((
hele sen bunlara hiç uyma uslu uslu otur bacımm birazdan neden bahsedeceklerini hiç düşünemiyorum
Anason beni etkiliyorBi de eşimi bir duble birşey izlemeye bayılırım haaa böle efe gibi heytttt
Dün çok kötü rüyalar gördümÇok ayıp, bugünde çeneme vurdu zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?