2012 Şubat Anneleri

canım aynen eminönünde de bunlardan var bide tüllü olanlardan
25 ten 90 a kadar vardı yanılmıyorsam

alakasız olacak ama; bir alışveriş sitesinde bayram karnavalı diye çocuk kıyafetlerine baktım bayıldım. o kadar güzel elbiseler, mama önlükleri vardı ki bayıldım. tüllü elbiseler falan:) Allahım hayırlısıyla doğuralım inşallah.

tımam sağolsun kızlar da cevap vermiş. park yatak alıcam ben o halde. hatta kaynanama park yatağını aldıracamm.. ehehehe. sevdim bu hamilelik işini valla herkes bişiyler alıyor.

zannımca altın pahalılaşınca herkes böyle el atmaya karar verdi. valla elimde liste takmayanların yanına tik atarım hacı. herkese altın taktım ben yeminle saylamam... :)

kızlar ben yokken nasıl konular konuşmuşsunuz öyle
bblau ve azelya kesin ben banlanmayayım diye ben yokken konuşmuşlardır

Park yataklarda sallama aktivitesini yapanlar da var.
Ben graco'dan aldım, bi düğmesi var basıyosun titretiyomuş yavruyu. Öyle dediler.

Evet, ama elle de sallıyorsun. Ana kucaklarının bir çoğunda da böyle titreşim modu var. Sallanma dedikleri o . Araba içinde titreşiyormuş hissi yaratıyormuş çocuğa. Miniklerin en sevdikleri şey zaten.

Kiraz Bebe >> Ana Kucağı >> Ana Kucağı - Salıncak
Kiraz Bebe >> Ana Kucağı >> Ana Kucağı - Salıncak

Ana kucakları arasında 18 kga kadar olan çok az model var. Bunların çoğunu da Fisher Price üretiyor galiba. Üsttekini şehzademe istiyorum.

canım aynen eminönünde de bunlardan var bide tüllü olanlardan
25 ten 90 a kadar vardı yanılmıyorsam

yaa cnm ne bilim ya el sanatlarım iyidir benim aslında malzemelerde çok bişi yok kendim uğraşsam 2günde bitiririm toplasan 3-4 saatini almaz adamın 80tl bi kapı süsüne verirsek yanmışız demi? hemde benim yapacağım daha süslü olur kesin

bana da yapsana beybi...

bu arada süsleme müsleme derken aklıma düğün zamanı organizasyoncu kadının dediği laf aklıma geldi. neymiş kadın gelip bi hafta öncesinden apartmanı da süslücekmiş.

ahahahahah nasıl yani dedim kadına. bana; apartmanın önündeki demir kapıyı, apartman merdivenlerini ve ev kapınızı da süsleyelim dedi. bu evden gelin çıkacak demekmiş o.

ahahahah ne alaka anlattım işte :)))

:)) 1 saatliğine kayboldum ama geldim şimdi, sen de hazırsan başlayalım

ahahah hazırım ama ya banlanırsak

evet canım elinden geliyorsa yap tabii
benim oğlumda annem yapmıştı şimdi değişik bir şey olsun istiyorum ama bulamadım da

kızlar şubat annelerinin bebeklerine aldıkları diye bir link vardı onu bulamıyorum(( hani aldıklarımızı paylaştıklarımız...

:)) 1 saatliğine kayboldum ama geldim şimdi, sen de hazırsan başlayalım

ahahah hazırım ama ya banlanırsak

evet canım elinden geliyorsa yap tabii
benim oğlumda annem yapmıştı şimdi değişik bir şey olsun istiyorum ama bulamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…