- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.481
oyelkencanımcım bugün öğleden önce kapı süslerini sormuştum ben 2 tane kendime bulmuştum hoşuma giden bak bakalım beğencen mi basit şeyler bunları ben kendim yapıcam sanırım eminönüne gittim dedin ya güsel şeyler var mı orda? fiyatlar ne durumda?
Eki Görüntüle 277025
Eki Görüntüle 277024
Babuş güle güle kullan, sağlıklı günlerde. Yengeye söyle arada bana da attırıversin. Adres basit Ataşehir/İstanbul yazsın ben nerde olsa bulurum onu
Yatak meselesine gelince. Ben de oda yapmıcam ama sadece beşik almayı düşünüyorum. Küçük bi beyaz dolabım var onu da yanına sokuşturuvercem.
Ama ilk zamanlar yatak odasında yatıyomuş illa yavruş. Arkadaş önce sepette yatırmış, ama sepette rahat edemeyince park yatak almış.
Hem mobilya hem park olmuş yani.
Ben de parkı aldım, annem de mobilyayı alıvercek sağolsun.
Yani cevabım e)hepsi.
Dün akşam gördüm ben onu işte.Sufle midir nedir.
Bu arada şekerim yüksek deme, küfür mahiyetinde oluyo bana
http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/Magaza/PIERRE-CARDIN-b3d85/2715/index.html özge bunlara bak istersen çok uygun fiyatları
Park yataklarda sallama aktivitesini yapanlar da var.
Ben graco'dan aldım, bi düğmesi var basıyosun titretiyomuş yavruyu. Öyle dediler.
açılmadı canım yaa
kızlar ben yokken nasıl konular konuşmuşsunuz öyle
bblau ve azelya kesin ben banlanmayayım diye ben yokken konuşmuşlardır
:)) 1 saatliğine kayboldum ama geldim şimdi, sen de hazırsan başlayalım
Eki Görüntüle 277094 Eki Görüntüle 277095 ahanda bunlar tekli olanda 279 tl çok iyi yaa
canım aynen eminönünde de bunlardan var bide tüllü olanlardan
25 ten 90 a kadar vardı yanılmıyorsam
yaa cnm ne bilim ya el sanatlarım iyidir benim aslında malzemelerde çok bişi yok kendim uğraşsam 2günde bitiririm toplasan 3-4 saatini almaz adamın 80tl bi kapı süsüne verirsek yanmışız demi? hemde benim yapacağım daha süslü olur kesin
yaa cnm ne bilim ya el sanatlarım iyidir benim aslında malzemelerde çok bişi yok kendim uğraşsam 2günde bitiririm toplasan 3-4 saatini almaz adamın 80tl bi kapı süsüne verirsek yanmışız demi? hemde benim yapacağım daha süslü olur kesin
neye başlıcan hazırlanıyımı:)))
kızlar şubat annelerinin bebeklerine aldıkları diye bir link vardı onu bulamıyorum(( hani aldıklarımızı paylaştıklarımız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?