2012 Şubat Anneleri

Korkma limonum, doktorun da dedi ya arada böyle kanamalar olabilir diye.
Emin ol biz artık o kanamaların belirti sayılabileceği durumları geçtik.
Kötü birşey yok ama demek ki o et parçası çok hassas bir yerde sürekli kanama yapıyor.
Smearın temiz çıktıktan sonra kafan rahat olsun, kendini boşuna üzme.
Eğer imkanın varsa öğleden sonra izin al git yat, yerçekimine maruz kalmasın fazla.

Benimki midemin değil ama genelde resmen külot izinin başladığı yerde gümletiyor. Hele sıkışmışsa kaldırıyor resmen beri. Alışamadım daha . Her attığında ben de zıplıyorum. 21. haftadan beri baş aşağıda . Göbeğimin hizasında dönüşlerini hissediyorum genelde.

selam kızlar yemeğe bi arkadaşım geldi ikizleriyle aman yarabbi gelene kadar yediklerimi eritmişimdir o ne tempo resmen koştuk çocukların ardından az kalsın yolda doğuruyodm meğer ikiz çocuk ne zormuş be

babuşşşş yengemin yollayacağı şeyler gelmiş. annem aradı şimdi. anammm izin alıp kaçıp koyversem mi ki?

anam çok heyecanladım ya. ehehehehhe :)))

ya bi de şey dicem...

hani ben kesinlikle çocuğa oda yaptırmıcam, almıcam dıyodum ya. hani dayım marangoz o'na buyukçe bi gardrop yaptıracam demiştim beyaz renkte hani. dolap dün geldi. kocaman bembeyaz çok şık. kuruldu, temizledim. derken şimdi bi de yanına beyazdan bi beşik attırıversem mi dıyorum?

ilk çocuğum kız bu. ilerde demesin bana bi oda bıle yapmamışsın dıye. hem kaynanam çocuğun yatağını ben alıcam kızım bi ara beğen de alayım dedi. napsam. park yatak mı, altında çekmeceleri olan beşik mi?

oha o ne ya? şu yanda görünen reklam sizde de çıkıyor mu yoksa ben sağ kısımda dr. oetkerin volcano mu her neyse artık o tarz bişey mi görüyorum?

serap mı o?

ne ya o öyle? anammm zati şekerim yüksek çıkmış bana yapılır mı bu?

bende sağda orkid solda sexi iç çamaşırları var

aman yan masada oturan arkadaş görse bu karının hamilelik başına vurdu iç çamaşırlarına bakıyo sancak

Ben çevremden çok araştırdım. Daha yeni eşimin kuzeninin çocuğu oldu. hem beşik hem oda hem park yatak aldı. Oda öylece duruyor. Gündüz beşiği kullanıyor ama 5-6 aydan sonra kullanamayacak. Odasındaki park yatağı en çok kullanıyor. Görümcelerim hep park yatak aldı. herkste önce park yatak az büyüyünce genç odası alacağız
diyor. Bir de mobilyaların beşik kısmı çok kullanışlı olmuyor.
Ben de zaten kiracıyım diye oda yaptırmayacağım. Belki bebişim kısmetiyle gelir ev taksidine girerim odası da olur. Şimdiki boş odamda eliptik bisiklet, huçlar ve ütü malzemeleri var.
Şifonyer ya da dolap alacağım eşyaları girsin diye. Bir park yatak bir de sallama aktivitesini yapsın diye Fisher Price'in ana kucağını alacağım. 18 kga kadar kullanılıyormuş. Salıncak da oluyor, büyüyünce de sallanan sandalye olabiliyormuş. 350 lira ama en çok işe yarar o olurmuş gibime geliyor.
Beşikler çok şirin ama çok para az kullanım süresi.

ay güle giysin:) insan kendisine birşey aldığında bu kadar sevinmiyor. dolabı da hayırlı uğurlu olsun. ben de başta kararsız kalmıştım. çocuğu olan arkadaşlar beşiği pek kullanmadıklarını daha sonradan park yatak aldıklarını ve 3 sene kadar park yatağı kullandıklarını söylemişlerdi. hem tekerlekli olması, ev içinde kolayca hareket etmesi, hem de katlanıp istediğin yere götürmek açısından daha kullanışlıymış.

o halde park yatak alayım ben. oğlum az büyüyünce kendi odasında arkadaş partileri verdiği yaşa gelince yaptırırım ben o'na odasını en güzelinden.

ama yatsak kalksak ocak ayı gelse....

benim de boş odada bi çekyat duruyo bazen heves ediyorum yapayım oda diye ama gereksiz geliyor bende park yatak alcam eltim de ondan almış çok kullanışlı...ayyy zaten koynumdan çıkarmam ben onu nasıl ayrı kalayım oğloşumdan babasını atıveririz yataktanbide bebeklerin sallanması iyi değilmiş beyinleri için diye bişey duydum ne kadar doğru bilmiyorum:44:azelyanın ki gibi bişey al istersen ikea dan

oyelkencanımcım bugün öğleden önce kapı süslerini sormuştum ben 2 tane kendime bulmuştum hoşuma giden bak bakalım beğencen mi basit şeyler bunları ben kendim yapıcam sanırım eminönüne gittim dedin ya güsel şeyler var mı orda? fiyatlar ne durumda?

Babuş güle güle kullan, sağlıklı günlerde. Yengeye söyle arada bana da attırıversin. Adres basit Ataşehir/İstanbul yazsın ben nerde olsa bulurum onu
Yatak meselesine gelince. Ben de oda yapmıcam ama sadece beşik almayı düşünüyorum. Küçük bi beyaz dolabım var onu da yanına sokuşturuvercem.
Ama ilk zamanlar yatak odasında yatıyomuş illa yavruş. Arkadaş önce sepette yatırmış, ama sepette rahat edemeyince park yatak almış.
Hem mobilya hem park olmuş yani.
Ben de parkı aldım, annem de mobilyayı alıvercek sağolsun.
Yani cevabım e)hepsi.

Dün akşam gördüm ben onu işte.Sufle midir nedir.
Bu arada şekerim yüksek deme, küfür mahiyetinde oluyo bana

Son düzenleme:

Park yataklarda sallama aktivitesini yapanlar da var.
Ben graco'dan aldım, bi düğmesi var basıyosun titretiyomuş yavruyu. Öyle dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…