- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.461
Off iyice piskolojim bozuldu..
Gurbette olmakta ayrı bir koyuyor böyle durumlarda..
İyice gözü sulu oldum..
Doktorumu aradım ama ulaşamadım hem öğle arası hemde cuma bugün daha gelmedi sanırım..
Ona ulaşıp gel derse gitcem gerek yok dersede eve gidip dinlenirim..
Çok fazla gelmedi ama resmen pembe kandı peçeteye gelen..iki üç defa sildim hepsindede az az kirlendi peçete..
İç çamaşırımda yok ama..
Smear temiz çıktı ama yinede bir insan her wcye gidişinde korkar mı ya..
Nasıl oturup kalktığımı bilmiyorum..
Hepinizede teşekkür ederim ayrıca arkadaşlar..
Benimki midemin değil ama genelde resmen külot izinin başladığı yerde gümletiyor. Hele sıkışmışsa kaldırıyor resmen beri. Alışamadım daha . Her attığında ben de zıplıyorum. 21. haftadan beri baş aşağıda . Göbeğimin hizasında dönüşlerini hissediyorum genelde.Hani babuş sen bi ara göbek deliğinin üzerinde hareket/tepik hisseden varmı demiştin de var demiştik.
Hala var mı senin?
Benim var, hele bugun cok yogun ama öncekinden farklı olarak epey yukarı çıktı.
Yani göbek deliğimden 5-6 parmak yukarıda....Resmen midenin o civar.
Bi de hatun coştu, parende filan atıyo sanırsam, içerde kulplu beygir mi vardır nedir, löp löp bi sağa geçiriyo bi sola geçiriyo.
Kurbağa yutmuşum gibi
Azcık yoğum namaza gittim..Töbe yarabbim.Yani gelecem sonradan az işim var öptüm
hhahahaha allah kabul etsin ahretlik. bizi sen kurtaracan..
oha o ne ya? şu yanda görünen reklam sizde de çıkıyor mu yoksa ben sağ kısımda dr. oetkerin volcano mu her neyse artık o tarz bişey mi görüyorum?
serap mı o?
ne ya o öyle? anammm zati şekerim yüksek çıkmış bana yapılır mı bu?
babuşşşş yengemin yollayacağı şeyler gelmiş. annem aradı şimdi. anammm izin alıp kaçıp koyversem mi ki?
anam çok heyecanladım ya. ehehehehhe :)))
ya bi de şey dicem...
hani ben kesinlikle çocuğa oda yaptırmıcam, almıcam dıyodum ya. hani dayım marangoz o'na buyukçe bi gardrop yaptıracam demiştim beyaz renkte hani. dolap dün geldi. kocaman bembeyaz çok şık. kuruldu, temizledim. derken şimdi bi de yanına beyazdan bi beşik attırıversem mi dıyorum?
ilk çocuğum kız bu. ilerde demesin bana bi oda bıle yapmamışsın dıye. hem kaynanam çocuğun yatağını ben alıcam kızım bi ara beğen de alayım dedi. napsam. park yatak mı, altında çekmeceleri olan beşik mi?
babuşşşş yengemin yollayacağı şeyler gelmiş. annem aradı şimdi. anammm izin alıp kaçıp koyversem mi ki?
ya bi de şey dicem...
hani ben kesinlikle çocuğa oda yaptırmıcam, almıcam dıyodum ya. hani dayım marangoz o'na buyukçe bi gardrop yaptıracam demiştim beyaz renkte hani. dolap dün geldi. kocaman bembeyaz çok şık. kuruldu, temizledim. derken şimdi bi de yanına beyazdan bi beşik attırıversem mi dıyorum?
ilk çocuğum kız bu. ilerde demesin bana bi oda bıle yapmamışsın dıye. hem kaynanam çocuğun yatağını ben alıcam kızım bi ara beğen de alayım dedi. napsam. park yatak mı, altında çekmeceleri olan beşik mi?
Ben çevremden çok araştırdım. Daha yeni eşimin kuzeninin çocuğu oldu. hem beşik hem oda hem park yatak aldı. Oda öylece duruyor. Gündüz beşiği kullanıyor ama 5-6 aydan sonra kullanamayacak. Odasındaki park yatağı en çok kullanıyor. Görümcelerim hep park yatak aldı. herkste önce park yatak az büyüyünce genç odası alacağız
diyor. Bir de mobilyaların beşik kısmı çok kullanışlı olmuyor.
Ben de zaten kiracıyım diye oda yaptırmayacağım. Belki bebişim kısmetiyle gelir ev taksidine girerim odası da olur. Şimdiki boş odamda eliptik bisiklet, huçlar ve ütü malzemeleri var.
Şifonyer ya da dolap alacağım eşyaları girsin diye. Bir park yatak bir de sallama aktivitesini yapsın diye Fisher Price'in ana kucağını alacağım. 18 kga kadar kullanılıyormuş. Salıncak da oluyor, büyüyünce de sallanan sandalye olabiliyormuş. 350 lira ama en çok işe yarar o olurmuş gibime geliyor.
Beşikler çok şirin ama çok para az kullanım süresi.
ay güle giysin:) insan kendisine birşey aldığında bu kadar sevinmiyor. dolabı da hayırlı uğurlu olsun. ben de başta kararsız kalmıştım. çocuğu olan arkadaşlar beşiği pek kullanmadıklarını daha sonradan park yatak aldıklarını ve 3 sene kadar park yatağı kullandıklarını söylemişlerdi. hem tekerlekli olması, ev içinde kolayca hareket etmesi, hem de katlanıp istediğin yere götürmek açısından daha kullanışlıymış.
Ben çevremden çok araştırdım. Daha yeni eşimin kuzeninin çocuğu oldu. hem beşik hem oda hem park yatak aldı. Oda öylece duruyor. Gündüz beşiği kullanıyor ama 5-6 aydan sonra kullanamayacak. Odasındaki park yatağı en çok kullanıyor. Görümcelerim hep park yatak aldı. herkste önce park yatak az büyüyünce genç odası alacağız
Ben de zaten kiracıyım diye oda yaptırmayacağım. Belki bebişim kısmetiyle gelir ev taksidine girerim odası da olur. Şimdiki boş odamda eliptik bisiklet, huçlar ve ütü malzemeleri var.
Şifonyer ya da dolap alacağım eşyaları girsin diye. Bir park yatak bir de sallama aktivitesini yapsın diye Fisher Price'in ana kucağını alacağım. 18 kga kadar kullanılıyormuş. Salıncak da oluyor, büyüyünce de sallanan sandalye olabiliyormuş. 350 lira ama en çok işe yarar o olurmuş gibime geliyor.
ya bi de şey dicem...
oha o ne ya? şu yanda görünen reklam sizde de çıkıyor mu yoksa ben sağ kısımda dr. oetkerin volcano mu her neyse artık o tarz bişey mi görüyorum?
serap mı o?
ne ya o öyle? anammm zati şekerim yüksek çıkmış bana yapılır mı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?