2012 Şubat Anneleri

lahanam benim yaparım tabi son 1 ay evdeyim kendiminkini bitiririm bakarım bişeye benzeyecekmi yaparım sanada seve seve son 3 hafta yaycam totoyu bunlarla uğraşcam
alt kat komşum aynı zamanda akrabamız doğum yaptı 1 sene kadar önce biz süsledik apartmanı eşimle valla bide oğlu oldu kız bir duygulandı her yerde bebeğin hastanede çektiğimiz fotoları kapı girişinde tüllerden hediye paketi gibi süsledik apartmanın girişine hoşgeldin ozan bebek yazdık kapısına nal kadar nazar boncuğu kapı süsü taktık çokda hoşş oldu kendimizce ufak bir jest yapmıştık sıpa büyüdü kocuman oldu şmdi baksana şebekliğe çirkin oluyomuş 2 fotoda

arkadaşlar merhaba şekerimi sonucunu aldım açlık 83 50 gr 150 çıktı ufff birde başka yerdemi yaptırsam sizin sonuçlarınız kaç çıkmıştı??

Kıyafetler değilde malzemeler çok para tutuyor ya. Çıkar çıkmaz iş aramaya başlayı bakayım yumurcaklar.
Özelcan'da Kraft Tour Travel system buldum puset, araba koltuğu, araba, çanta ... hesaplandığında hem markası iyi hem en ucuzu o galiba. Oyun parkını Moovy mio diye kararlaştırdım. Bir de Fisher Price ana Kucağı. Medela biberon, göğüs pompası....
Abov! Sırf burası 1,5 milyar felan tutuyor. Daha ufaklarıda görümceme danışayım. Hangi marka ıslak mendil, göğüs pedi, bebek bezi...
Biri beni sakinleştirsin. Daha 3 ay var diye.

ya doğumda yaparsın hoş da olur da düğünde yapmak nedir yahu? ben evlenıyorum heyoooo evde kaldıydım da nıhayet kocaya gıdıyorum dermiş gibi.

ama ben o'nu yerim. Maaşallah sarı sarı ne güzel bi bebek o ya. darısı başımıza şekerim...

arkadaşlar merhaba şekerimi sonucunu aldım açlık 83 50 gr 150 çıktı ufff birde başka yerdemi yaptırsam sizin sonuçlarınız kaç çıkmıştı??

benimki de 147 çıktı şekerim. haftaya yine gidecem bu sefer 100'lük yapacak. dikkatlerdeyim. demin önüme kek koydular yemedim. hamurişi yemiyecekmişiz biz

bence de rahat dur ban man neymiş bunlar kim çıkarıyo bunları

Yapma ya ama çok güzeldi iyice araştırdınmı vardır belkim

başka sitede de buldum aynı fiyata
ama diyorum ki bi mağazaya gidip bakıyım katlanınca çok büyük duruyormu diye
bide kafam karışık doğumdan sonra mı alsam acaba
allah korusun bişey olursa bide

canım sıra komşunda
şimdi o senin için yapsın aynı şeyleri

Kraft Kraft Tour Bebek Arabası Seti Beş Parça | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

buna baktın di mi? bu acayip ucuz kaçırma derim. kırmızı olanı süper ama stokta yokmuş. ama bu paraya yeşili de kaçmaz.

kikiki çok sevimli bişi yaa görmen lasım fotolarda o kadar güsel çıkmıyo normalde çok fena cilveli kız çocuğu gibi güleç yüzlü
düğündede olmaz doğru diyosun ayıp kaçar evde kalmışlar gibi
canım sıra komşunda
şimdi o senin için yapsın aynı şeyleri

bakalım şimdi elinin altında ozanla zor yapar o işi gibime geliyo ama teklif etmiyo değil geçenlerde hadi gel hastane şekerlerini almaya gidelim ben yapıyım onları sana kapı süsü felanda bakalım dedi dedim dur inş sıra gelcek onlarada şu oda işini bi çıkartalım aradan onuda halletcez

başka sitede de buldum aynı fiyata
ama diyorum ki bi mağazaya gidip bakıyım katlanınca çok büyük duruyormu diye
bide kafam karışık doğumdan sonra mı alsam acaba
allah korusun bişey olursa bide

sen bilirsin araştır tabi benim baktıklarım bunların 2-3 katı ondan çok uygun geldi canım en ucuzu650-700 başlıyor iyisini alıyım dersen birde senin ikiz

kızlar ben yokken nasıl konular konuşmuşsunuz öyle
bblau ve azelya kesin ben banlanmayayım diye ben yokken konuşmuşlardır

Bak günahımı alma, ben hiiiiiççççççççç de bilem konuşmadım

ahahah hazırım ama ya banlanırsak

Hadi konuşun konuşun şikayet etmicem sizi

Ürüyamı anlatmaya Yuk yuk bugün banlanmak istemiom anlatmıyım sen anladın

Ben şikayet etmicem kız, konuş konuş
Diğer yakınlarından da söz al ama, kimse şikayet etmicekse konuşun:26:

202 desem sana :18:

ne güzel dimi çevrende böyle insanlar olması

sen bilirsin araştır tabi benim baktıklarım bunların 2-3 katı ondan çok uygun geldi canım en ucuzu650-700 başlıyor iyisini alıyım dersen birde senin ikiz

doğru diyorsun canım ikiz arabaları aşırı pahalı

yok be cnm o kadar pahalı değil ama mağazalarda çok fiyat biçiyolar ben netten alcam bebek arabasını 413tl ile 605tl arası çok güsel arabalar var

605tl

Crystal Baby Rider Travel Sistem Bebek Arabası Yeşil - Bebek & Çocuk

bu aralaraından elediklerim ama yeşilli ağır basıyo şimdilik

cnm ben hiç hamurişi yemiyorum artık ekmeğide kesicem..bol su iiçicem..cnm sıkıldı...

birde aile hek.sekretere cnm sıkıldı..kendini birşey zannediyorlar.

Evet, sırf iyi bir bebek arabası 300-350 lira. oto koltuğu öyle eskeza. Yeşilide severim zaten hem kıza hem erkeğe olur. Ama bir tek özelcan Bebe bu fiyata satıyor. Diğer siteler 700 civarı satıyorlar galiba.
Hemen almayacağım. Bizimk daha çok var deyip eşlik etmiyor, aklı da ermiyor ne lazım olur ne değil. Kayınvalidem gelecek haftaya, kayınpederimin kesesini bebek konusunda zorlamaya kararlı sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…