- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.501
bence de rahat dur ban man neymiş bunlar kim çıkarıyo bunlarıÜrüyamı anlatmayaYuk yuk bugün banlanmak istemiom anlatmıyım sen anladın
laylam bir tek mavi rengi varmış
bana da yapsana beybi...
bu arada süsleme müsleme derken aklıma düğün zamanı organizasyoncu kadının dediği laf aklıma geldi. neymiş kadın gelip bi hafta öncesinden apartmanı da süslücekmiş.
ahahahahah nasıl yani dedim kadına. bana; apartmanın önündeki demir kapıyı, apartman merdivenlerini ve ev kapınızı da süsleyelim dedi. bu evden gelin çıkacak demekmiş o.
ahahahah ne alaka anlattım işte :)))
arkadaşlar merhaba şekerimi sonucunu aldım açlık 83 50 gr 150 çıktı ufff birde başka yerdemi yaptırsam sizin sonuçlarınız kaç çıkmıştı??
lahanam benim yaparım tabi son 1 ay evdeyim kendiminkini bitiririm bakarım bişeye benzeyecekmi yaparım sanada seve seve son 3 hafta yaycam totoyu bunlarla uğraşcam
alt kat komşum aynı zamanda akrabamız doğum yaptı 1 sene kadar önce biz süsledik apartmanı eşimle valla bide oğlu oldu kız bir duygulandı her yerde bebeğin hastanede çektiğimiz fotoları kapı girişinde tüllerden hediye paketi gibi süsledik apartmanın girişine hoşgeldin ozan bebek yazdık kapısına nal kadar nazar boncuğu kapı süsü taktık çokda hoşş oldu kendimizce ufak bir jest yapmıştık sıpa büyüdü kocuman oldu şmdi baksana şebekliğe çirkin oluyomuş 2 fotoda
Eki Görüntüle 277101
Eki Görüntüle 277102
arkadaşlar merhaba şekerimi sonucunu aldım açlık 83 50 gr 150 çıktı ufff birde başka yerdemi yaptırsam sizin sonuçlarınız kaç çıkmıştı??
bence de rahat dur ban man neymiş bunlar kim çıkarıyo bunları
Yapma ya ama çok güzeldi iyice araştırdınmı vardır belkim
lahanam benim yaparım tabi son 1 ay evdeyim kendiminkini bitiririm bakarım bişeye benzeyecekmi yaparım sanada seve seve son 3 hafta yaycam totoyu bunlarla uğraşcam
alt kat komşum aynı zamanda akrabamız doğum yaptı 1 sene kadar önce biz süsledik apartmanı eşimle valla bide oğlu oldu kız bir duygulandı her yerde bebeğin hastanede çektiğimiz fotoları kapı girişinde tüllerden hediye paketi gibi süsledik apartmanın girişine hoşgeldin ozan bebek yazdık kapısına nal kadar nazar boncuğu kapı süsü taktık çokda hoşş oldu kendimizce ufak bir jest yapmıştık sıpa büyüdü kocuman oldu şmdi baksana şebekliğe çirkin oluyomuş 2 fotoda
Eki Görüntüle 277101
Eki Görüntüle 277102
ben daha yaptırmadım bilgim yok bu konuda seninki yüksekmiymiş
Kıyafetler değilde malzemeler çok para tutuyor ya. Çıkar çıkmaz iş aramaya başlayı bakayım yumurcaklar.
Özelcan'da Kraft Tour Travel system buldum puset, araba koltuğu, araba, çanta ... hesaplandığında hem markası iyi hem en ucuzu o galiba. Oyun parkını Moovy mio diye kararlaştırdım. Bir de Fisher Price ana Kucağı. Medela biberon, göğüs pompası....
Abov! Sırf burası 1,5 milyar felan tutuyor.Daha ufaklarıda görümceme danışayım. Hangi marka ıslak mendil, göğüs pedi, bebek bezi...
Biri beni sakinleştirsin. Daha 3 ay var diye.
kikiki çok sevimli bişi yaa görmen lasım fotolarda o kadar güsel çıkmıyo normalde çok fena cilveli kız çocuğu gibi güleç yüzlüya doğumda yaparsın hoş da olur da düğünde yapmak nedir yahu? ben evlenıyorum heyoooo evde kaldıydım da nıhayet kocaya gıdıyorum dermiş gibi.
ama ben o'nu yerim. Maaşallah sarı sarı ne güzel bi bebek o ya.darısı başımıza şekerim...
benimki de 147 çıktı şekerim. haftaya yine gidecem bu sefer 100'lük yapacak. dikkatlerdeyim. demin önüme kek koydular yemedim. hamurişi yemiyecekmişiz biz
canım sıra komşunda
şimdi o senin için yapsın aynı şeyleri
başka sitede de buldum aynı fiyata
ama diyorum ki bi mağazaya gidip bakıyım katlanınca çok büyük duruyormu diye
bide kafam karışık doğumdan sonra mı alsam acaba
allah korusun bişey olursa bide
kızlar ben yokken nasıl konular konuşmuşsunuz öyle
bblau ve azelya kesin ben banlanmayayım diye ben yokken konuşmuşlardır
ahahah hazırım ama ya banlanırsak
Ürüyamı anlatmayaYuk yuk bugün banlanmak istemiom anlatmıyım sen anladın
kikiki çok sevimli bişi yaa görmen lasım fotolarda o kadar güsel çıkmıyo normalde çok fena cilveli kız çocuğu gibi güleç yüzlü
düğündede olmaz doğru diyosun ayıp kaçar evde kalmışlar gibi
bakalım şimdi elinin altında ozanla zor yapar o işi gibime geliyo ama teklif etmiyo değil geçenlerde hadi gel hastane şekerlerini almaya gidelim ben yapıyım onları sana kapı süsü felanda bakalım dedi dedim dur inş sıra gelcek onlarada şu oda işini bi çıkartalım aradan onuda halletcez
sen bilirsin araştır tabi benim baktıklarım bunların 2-3 katı ondan çok uygun geldi canım en ucuzu650-700 başlıyor iyisini alıyım dersen birde senin ikiz
sen bilirsin araştır tabi benim baktıklarım bunların 2-3 katı ondan çok uygun geldi canım en ucuzu650-700 başlıyor iyisini alıyım dersen birde senin ikiz
ya doğumda yaparsın hoş da olur da düğünde yapmak nedir yahu? ben evlenıyorum heyoooo evde kaldıydım da nıhayet kocaya gıdıyorum dermiş gibi.
ama ben o'nu yerim. Maaşallah sarı sarı ne güzel bi bebek o ya.darısı başımıza şekerim...
benimki de 147 çıktı şekerim. haftaya yine gidecem bu sefer 100'lük yapacak. dikkatlerdeyim. demin önüme kek koydular yemedim. hamurişi yemiyecekmişiz biz
Kraft Kraft Tour Bebek Arabası Seti Beş Parça | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
buna baktın di mi? bu acayip ucuz kaçırma derim. kırmızı olanı süper ama stokta yokmuş. ama bu paraya yeşili de kaçmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?