- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.541
bağa mı dıyon? benım mesajdan alıntı yapmışın..:))
ama Gestasyonel diyabet. Böyle söyleyince daha havalı kısmına koptum. bencede böyle antun kuntin bi isim. entel...
cnm benim seninkide çokçok yüksek değilmiş şükür....sen kendine dikkat et.rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...
Hani kız? Sims 3 oyunuma eşya indiriyom netten görmedim muhabbet dışı kaldım çemkirme
Cıks sana demedim onu berraksuya dedim.
Sana sen anlatma dicektim arada olanları, orası karışmış biraz:))))
Çok yüksek yaw, 202.
Bak söylemesi bile zor :26:
ben bilmem. ben yataktan düştüğüm çanağı kırdığım günden beri giymiyorum giyenlere sor bu ne merak diye. kızım istersen rahibe teressa gibi pijama giyin. bak kimdi o pembe polar pijamasıyla eşinin yanından bile geçemeyen hatun? o'na sor anlatsın. ahahahahhaa
ahahaha bu kadar olur azo. varya aynı sen. bayılacaksın. ahahahahhaa.
haaaa adana çekil aradan dıyon? tımam ben anlatmıyım. tamam hep sen anlat. tamam tamam anladım ben tamam. illa gıralıça ben olucam dıyosun. tamam ol. ol tamam.
Ağzını bantlamasınlar hacı ondan dedim :18:
Ya kasmayın, yatın anadan üryan ohhhhhh rahat rahat
kızlar kilotlu çorap hamile çorabı varmı yoksa 4 beden falan mı bulup almalıyım
EN GÜZEL GİYSİNİZ CİLDİNİZ ne öyle saten falan bencede yatın rahat rahat:119:
Ya kasmayın, yatın anadan üryan ohhhhhh rahat rahat
geçen gün bir haber vardı duydunuzmu bilmiyorum nette alışveriş sitelerinin sahtesini yapmışlar ama anlamıyomuşun o kadar gerçek 1 tirilyon dolandırmışlar onuda duydukya asla bişey almıyor şimdi
beşiktaş civarında oturan var mı ??
EN GÜZEL GİYSİNİZ CİLDİNİZ ne öyle saten falan bencede yatın rahat rahat:119:
yeahhhh... bu soğukta?
flaş flaş flaş "en güzel giysim cildim diyip gece yatağa salt teniyle giren g.a sabah yatağında buz kesmiş olarak bulundu. eşine; beyfendi anlamadınız mı eşinizin buzdan kadın olduğunu diye soranlar, "ya ne biliyim gece yatağa öyle girince korkudan dönüp bakamadımdı. hatuna bi haller oldu sandımdı. donacağını bilsem bakmaz mıydım" dediği öğrenildi.
azo kızım yorum yapsana sana şimdiki bebeğinin gelecekteki kızının fotosunu attım. tirbiyesiz.
tirbiyesiz dedim de aklıma dün yaptğım çorba geldi ya.ne alaka ama geldi işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?