- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.521
Bak günahımı alma, ben hiiiiiççççççççç de bilem konuşmadım
Hadi konuşun konuşun şikayet etmicem sizi
Ben şikayet etmicem kız, konuş konuş
Diğer yakınlarından da söz al ama, kimse şikayet etmicekse konuşun:26:
202 desem sana :18:
cnm ben hiç hamurişi yemiyorum artık ekmeğide kesicem..bol su iiçicem..cnm sıkıldı...
birde aile hek.sekretere cnm sıkıldı..kendini birşey zannediyorlar.
Evet, sırf iyi bir bebek arabası 300-350 lira. oto koltuğu öyle eskeza. Yeşilide severim zaten hem kıza hem erkeğe olur. Ama bir tek özelcan Bebe bu fiyata satıyor. Diğer siteler 700 civarı satıyorlar galiba.
Hemen almayacağım. Bizimk daha çok var deyip eşlik etmiyor, aklı da ermiyor ne lazım olur ne değil. Kayınvalidem gelecek haftaya, kayınpederimin kesesini bebek konusunda zorlamaya kararlı sağolsun.
yok be cnm o kadar pahalı değil ama mağazalarda çok fiyat biçiyolar ben netten alcam bebek arabasını 413tl ile 605tl arası çok güsel arabalar var
Eki Görüntüle 277118 605tl
Crystal Baby Rider Travel Sistem Bebek Arabası Yeşil - Bebek & Çocuk
bu aralaraından elediklerim ama yeşilli ağır basıyo şimdilik
merhabalar kızlar,
uzun süredir giremiyordum meraktan ölüyorum ben yokken neler konuşuldu diye.birisi bana özet geçebilir mi?
merhabalar kızlar,
uzun süredir giremiyordum meraktan ölüyorum ben yokken neler konuşuldu diye.birisi bana özet geçebilir mi?
Eki Görüntüle 277119 özgee bunlarda senin kızlar olsun datlum
sen ne yaptın cnm???tekrardan yaptıracakmısın??
kızlar kilotlu çorap hamile çorabı varmı yoksa 4 beden falan mı bulup almalıyım
ben geçeyim mi:)))
var gördüm ben geçen nazomla alışverişte pijama satan bir yere girdik orda gördüm
Benim tekrar yaptırmama gerek yokmuş. Sizin gibi sınıra yakın yükseklere yapıyorlar 100 gramı.
100e filan gerek yok sen bildiğin gebelik şekerisin yavrum dedi doktor bana.
Gestasyonel diyabet. Böyle söyleyince daha havalı.
Çok katı diyet yapıyorum ben, sınırlar dahilinde tutamazsam insüline geçicez.
Benim tekrar yaptırmama gerek yokmuş. Sizin gibi sınıra yakın yükseklere yapıyorlar 100 gramı.
100e filan gerek yok sen bildiğin gebelik şekerisin yavrum dedi doktor bana.
Gestasyonel diyabet. Böyle söyleyince daha havalı.
Çok katı diyet yapıyorum ben, sınırlar dahilinde tutamazsam insüline geçicez.
valla süper herkes birşeyimi üstleniyo sağolsun dün akşam görümcem aradı hani kıs bebeğe bişicikler almadın mı die sordu azcık bişi aldım dedim foto istedi netten görüştük gönderdim şunlardanda ben alayım dedi felan akraba çok bende oğlumun 2 halası,1amcası,2dayısı,1annene,1babannesi,2 dedesi var hepsi çocuk delisi bişiyler almak için sıradalar sağolsunlar bebek şekerlerimi mevlüt için olan kısmını küçük görümcem yapcak anakucağı alacam diyodu alma dedim bebek arabası ile beraber satılıyo öle alcaz 2 tane olmasın ablam sağol başka bişi bakarım o saman dedi kıyafetleri için büyük görümcem epey bişi almış kayınvalidem öle amcası tulum almış bir sürü dayıları ayakkabı patik yürüteç mama sandalyesi alcaklarmış annem mobilyasını alıyor bide benim geceliklerimi almak istiyo daha ne olsun bana bi bebek arabası kalıyo kıyafet ıvır zıvır çoğunu el birliği ile kolaylıyoruzne güzel dimi çevrende böyle insanlar olması
eşlere bakarsak batarız güselim benimkide öle diyo ddim parayı sokakta bulmuyoruz valla 300tl fazla para nie vereyim iade garantsi var sorun yok sonuçta memnun kalmassanız beğenmesseniz 15 gün içinde iade ediyosun paranı geri yatırıyolar bankaya hepsi bu yani o yüzden bebek arabasını netten alcam benbenim baktıklarım hep pahalı eşim netten alışverişi sevmiyor almaz netten
pijamayı saten almadıysanız konuşmam :)
azo dedim. senin bebeği buldum kız ben dedim sana. insan merak eder de bakayım der. küstüm kızım kıskançsın.
eşlere bakarsak batarız güselim benimkide öle diyo ddim parayı sokakta bulmuyoruz valla 300tl fazla para nie vereyim iade garantsi var sorun yok sonuçta memnun kalmassanız beğenmesseniz 15 gün içinde iade ediyosun paranı geri yatırıyolar bankaya hepsi bu yani o yüzden bebek arabasını netten alcam ben
yok malesef saten almadık kış oldugundan dolayı noel baba tarzı aldık tipimizede uydunedir bu saten merakı ayıpçı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?