2012 Şubat Anneleri

merhabalar kızlar,
uzun süredir giremiyordum meraktan ölüyorum ben yokken neler konuşuldu diye.birisi bana özet geçebilir mi?

sen ne yaptın cnm???tekrardan yaptıracakmısın??

cnm ben hiç hamurişi yemiyorum artık ekmeğide kesicem..bol su iiçicem..cnm sıkıldı...

birde aile hek.sekretere cnm sıkıldı..kendini birşey zannediyorlar.

ah canım benim inan suyla alakası olsaydı ben şu an kilo almamış ve şekerim de çıkmamış olurdu. benim kadar hamurişinden bağımsız yaşayan biri olmasın. ve benim kadar da su içen biri. ama sonuç ne? 60 kilo olup şekerin çıkması :))) ehehhee. üzülme bişi olmaz azıcık dikkat et. merak ettiklerini bblua'ya sorabilirsin.

erkeklerin aklı ermez. bence kaçırma bunu bu fiyata.

azo dedim. senin bebeği buldum kız ben dedim sana. insan merak eder de bakayım der. küstüm kızım kıskançsın.

sen ne yaptın cnm???tekrardan yaptıracakmısın??

Benim tekrar yaptırmama gerek yokmuş. Sizin gibi sınıra yakın yükseklere yapıyorlar 100 gramı.
100e filan gerek yok sen bildiğin gebelik şekerisin yavrum dedi doktor bana.
Gestasyonel diyabet. Böyle söyleyince daha havalı.
Çok katı diyet yapıyorum ben, sınırlar dahilinde tutamazsam insüline geçicez.

ben geçeyim mi:)))

Benim tekrar yaptırmama gerek yokmuş. Sizin gibi sınıra yakın yükseklere yapıyorlar 100 gramı.
100e filan gerek yok sen bildiğin gebelik şekerisin yavrum dedi doktor bana.
Gestasyonel diyabet. Böyle söyleyince daha havalı.
Çok katı diyet yapıyorum ben, sınırlar dahilinde tutamazsam insüline geçicez.

bağa mı dıyon? benım mesajdan alıntı yapmışın..:))

ama Gestasyonel diyabet. Böyle söyleyince daha havalı kısmına koptum. bencede böyle antun kuntin bi isim. entel...

cnm benim seninkide çokçok yüksek değilmiş şükür....sen kendine dikkat et.rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...

ne güzel dimi çevrende böyle insanlar olması
valla süper herkes birşeyimi üstleniyo sağolsun dün akşam görümcem aradı hani kıs bebeğe bişicikler almadın mı die sordu azcık bişi aldım dedim foto istedi netten görüştük gönderdim şunlardanda ben alayım dedi felan akraba çok bende oğlumun 2 halası,1amcası,2dayısı,1annene,1babannesi,2 dedesi var hepsi çocuk delisi bişiyler almak için sıradalar sağolsunlar bebek şekerlerimi mevlüt için olan kısmını küçük görümcem yapcak anakucağı alacam diyodu alma dedim bebek arabası ile beraber satılıyo öle alcaz 2 tane olmasın ablam sağol başka bişi bakarım o saman dedi kıyafetleri için büyük görümcem epey bişi almış kayınvalidem öle amcası tulum almış bir sürü dayıları ayakkabı patik yürüteç mama sandalyesi alcaklarmış annem mobilyasını alıyor bide benim geceliklerimi almak istiyo daha ne olsun bana bi bebek arabası kalıyo kıyafet ıvır zıvır çoğunu el birliği ile kolaylıyoruz
benim baktıklarım hep pahalı eşim netten alışverişi sevmiyor almaz netten
eşlere bakarsak batarız güselim benimkide öle diyo ddim parayı sokakta bulmuyoruz valla 300tl fazla para nie vereyim iade garantsi var sorun yok sonuçta memnun kalmassanız beğenmesseniz 15 gün içinde iade ediyosun paranı geri yatırıyolar bankaya hepsi bu yani o yüzden bebek arabasını netten alcam ben

geçen gün bir haber vardı duydunuzmu bilmiyorum nette alışveriş sitelerinin sahtesini yapmışlar ama anlamıyomuşun o kadar gerçek 1 tirilyon dolandırmışlar onuda duydukya asla bişey almıyor şimdi

yok malesef saten almadık kış oldugundan dolayı noel baba tarzı aldık tipimizede uydu nedir bu saten merakı ayıpçı şeyler

ben bilmem. ben yataktan düştüğüm çanağı kırdığım günden beri giymiyorum giyenlere sor bu ne merak diye. kızım istersen rahibe teressa gibi pijama giyin. bak kimdi o pembe polar pijamasıyla eşinin yanından bile geçemeyen hatun? o'na sor anlatsın. ahahahahhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…