2012 Şubat Anneleri

ben duymadım o durumdaki karısına arkasını dönecek aaa ne ayıp(çok utandım ya)sogukta olur tabi yazın sıcakta hiç çekilmez(bak yine utandım)

Zuahahahhaha ayy yerim onuuuu harikaaaa

QUOTE=layla1955;21399903]var gördüm ben geçen nazomla alışverişte pijama satan bir yere girdik orda gördüm[/QUOTE]

kaç lira acaba

pijamayı saten almadıysanız konuşmam :)

hee bencede :)))

bişey demedik ablaa öhö öhö nasıl anlattıysan artık kendini saygımdan tırstım(hökümet abla)

kız öldürdün gülmekten
Merak etme anadan üryan yatağa girince eş öyle dönüp bakamayacak halde olmuyur Konuşturma beni sonra ayıpçı dionuz muohohoyyyytt

azoşcum valla dediğin çok doğru katılıyorum ama sanırsam erkekler gecelik tarzı görünce daha etkileniyolar...

Merak etme anadan üryan yatağa girince eş öyle dönüp bakamayacak halde olmuyur Konuşturma beni sonra ayıpçı dionuz muohohoyyyytt

kadın hamileyken de seksi anacım. ben niye kendimi bu işlerden elini ayağını çekmiş, ununu elemiş eleğini asmış olarak görüyorum peki? bunda dana gibi olmamın payı ne acaba.?

yeaaahh işte bu.. özgüven timsali yeminle. maşallah kız aferim.

ben duymadım o durumdaki karısına arkasını dönecek aaa ne ayıp(çok utandım ya)sogukta olur tabi yazın sıcakta hiç çekilmez(bak yine utandım)

hem utanıyosun hem yazıyosun :))

Zuahahahhaha ayy yerim onuuuu harikaaaa

bencde. süper süper..

çanağı mı kırdın neden kaçıyordun :)))))))))

ahahahaha kaçan kovalanır olayını uyguluyordum şekerim. bi baktım yerdeyim düşerken de destek alayım diye tuttuğum storlarım da kafama geçmiş.

kadın hamileyken de seksi anacım. ben niye kendimi bu işlerden elini ayağını çekmiş, ununu elemiş eleğini asmış olarak görüyorum peki? bunda dana gibi olmamın payı ne acaba.?

Harbi bir koca göbek mi seksapeliteni dağıtan yevrim ha Hiç sanmıyorum
Ben 8. aya kadar razıgeliyorum ne yalan sölim Ha illa şey olması gerekmiyor, ama sevüşün güzelleşün
Ya ben gitsem mi? Birazdan kırmızı rengim gri olacak

Sıyrılmış gecelik
muhohohoyyyyttt valla o işin görğnüş kısmı saten anacım hepiciği sonuçta dediğin konuya bağlanıyo yani
ahahahaha kaçan kovalanır olayını uyguluyordum şekerim. bi baktım yerdeyim düşerken de destek alayım diye tuttuğum storlarım da kafama geçmiş.

allahım yarabbim ne kaçıyon zaten yakalancan zuzu birde üstüne storlar geçmiş

Cıks diil
Ablası hamile olur mu

ayy bi gülmüşüm herkes bana baktı :)))))))

bilmediğin fantazileri uydularsan öyle olur

ahahahahhaha bence de sus her an biri kötü içeriğe basabulüüü...

kızım göbekten hareket mi edebiliyorum ya. benden bu aralar geçti o işler.

muhohohoyyyyttt valla o işin görğnüş kısmı saten anacım hepiciği sonuçta dediğin konuya bağlanıyo yani

allahım yarabbim ne kaçıyon zaten yakalancan zuzu birde üstüne storlar geçmiş

ne biliyim anacım olaya biraz renk katayım dedimdi. olay benim kafaya renk kattı...

Sen hareket etme sefanı sür, su yolunu bulur
Allahım yerebbim beni sustur :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…