- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.561
yeahhhh... bu soğukta?
flaş flaş flaş "en güzel giysim cildim diyip gece yatağa salt teniyle giren g.a sabah yatağında buz kesmiş olarak bulundu. eşine; beyfendi anlamadınız mı eşinizin buzdan kadın olduğunu diye soranlar, "ya ne biliyim gece yatağa öyle girince korkudan dönüp bakamadımdı. hatuna bi haller oldu sandımdı. donacağını bilsem bakmaz mıydım" dediği öğrenildi.
gerek lüzumsuz şeyler alma konusundaki ebeveyn benzerliği açısından gerek gözlerin çekikliğinden dolayı aha bu senin beben değilse ben de gökçe değilim.
Baby Boy Blue Room Decoration | Home Decorating | Architecture | Interior Decorating | Furniture | Future Design
aha bu da kızın bacım. ahahahhahaa
Pink Cute Decoration Girls Room Design | Home Decorating | Architecture | Interior Decorating | Furniture | Future Design
aynı değil mi ama kabul et. ahahahahahahhaa
pijamayı saten almadıysanız konuşmam :)
valla süper herkes birşeyimi üstleniyo sağolsun dün akşam görümcem aradı hani kıs bebeğe bişicikler almadın mı die sordu azcık bişi aldım dedim foto istedi netten görüştük gönderdim şunlardanda ben alayım dedi felan akraba çok bende oğlumun 2 halası,1amcası,2dayısı,1annene,1babannesi,2 dedesi var hepsi çocuk delisi bişiyler almak için sıradalar sağolsunlar bebek şekerlerimi mevlüt için olan kısmını küçük görümcem yapcak anakucağı alacam diyodu alma dedim bebek arabası ile beraber satılıyo öle alcaz 2 tane olmasın ablam sağol başka bişi bakarım o saman dedi kıyafetleri için büyük görümcem epey bişi almış kayınvalidem öle amcası tulum almış bir sürü dayıları ayakkabı patik yürüteç mama sandalyesi alcaklarmış annem mobilyasını alıyor bide benim geceliklerimi almak istiyo daha ne olsun bana bi bebek arabası kalıyo kıyafet ıvır zıvır çoğunu el birliği ile kolaylıyoruz
ohhh ne güzel ne şanslısın canım
ben bilmem. ben yataktan düştüğüm çanağı kırdığım günden beri giymiyorum giyenlere sor bu ne merak diye. kızım istersen rahibe teressa gibi pijama giyin. bak kimdi o pembe polar pijamasıyla eşinin yanından bile geçemeyen hatun? o'na sor anlatsın. ahahahahhaa
çanağı mı kırdın neden kaçıyordun :)))))))))
Pentinin hamile çorabı olması lazım. Bebişini sıkıştırma tekmeler vallahi.
kaç lira o
Azo kökten çözüm getirdi
kız benimki öyle görürse korkar kaçar bari yorganın altına giriyim ben ışıkları da açmıyım
Benim kardeşim oturuyo, olur mu :))))
Pembe polarlı benim. Hem o kocamın fantezisi galiba. Benim aksine gayet ketumdur, yorum yapmaz. Önemli olan pembe poların içi. Hıh, boylu poslu etli butlu hükümet gibi hatunum, şimdi de göbek altı aylık, var mı benden güzeli.
kız öldürdün gülmektenyeahhhh... bu soğukta?
flaş flaş flaş "en güzel giysim cildim diyip gece yatağa salt teniyle giren g.a sabah yatağında buz kesmiş olarak bulundu. eşine; beyfendi anlamadınız mı eşinizin buzdan kadın olduğunu diye soranlar, "ya ne biliyim gece yatağa öyle girince korkudan dönüp bakamadımdı. hatuna bi haller oldu sandımdı. donacağını bilsem bakmaz mıydım" dediği öğrenildi.
Merak etme anadan üryan yatağa girince eş öyle dönüp bakamayacak halde olmuyurKonuşturma beni sonra ayıpçı dionuz muohohoyyyytt
Pembe polarlı benim. Hem o kocamın fantezisi galiba. Benim aksine gayet ketumdur, yorum yapmaz. Önemli olan pembe poların içi. Hıh, boylu poslu etli butlu hükümet gibi hatunum, şimdi de göbek altı aylık, var mı benden güzeli.
kız öldürdün gülmekten
azoşcum valla dediğin çok doğru katılıyorum ama sanırsam erkekler gecelik tarzı görünce daha etkileniyolar...
Cıks diil
Ablası hamile olur mu
Merak etme anadan üryan yatağa girince eş öyle dönüp bakamayacak halde olmuyurKonuşturma beni sonra ayıpçı dionuz muohohoyyyytt
ben duymadım o durumdaki karısına arkasını dönecek aaa ne ayıp(çok utandım ya)sogukta olur tabi yazın sıcakta hiç çekilmez(bak yine utandım)
Zuahahahhaha ayy yerim onuuuu harikaaaa
çanağı mı kırdın neden kaçıyordun :)))))))))
kadın hamileyken de seksi anacım. ben niye kendimi bu işlerden elini ayağını çekmiş, ununu elemiş eleğini asmış olarak görüyorum peki? bunda dana gibi olmamın payı ne acaba.?
Cıks diil
Ablası hamile olur mu
Sıyrılmış gecelik
muhohohoyyyyttt valla o işin görğnüş kısmı saten anacım hepiciği sonuçta dediğin konuya bağlanıyo yaniSıyrılmış gecelik
ahahahaha kaçan kovalanır olayını uyguluyordum şekerim. bi baktım yerdeyim düşerken de destek alayım diye tuttuğum storlarım da kafama geçmiş.
şööle bi çaya kahveye gider gelirdik diycektim
beraber gelirsiniz o zaman :)))
Cıks diil
Ablası hamile olur mu
kadın hamileyken de seksi anacım. ben niye kendimi bu işlerden elini ayağını çekmiş, ununu elemiş eleğini asmış olarak görüyorum peki? bunda dana gibi olmamın payı ne acaba.?
ahahahaha kaçan kovalanır olayını uyguluyordum şekerim. bi baktım yerdeyim düşerken de destek alayım diye tuttuğum storlarım da kafama geçmiş.
Harbi bir koca göbek mi seksapeliteni dağıtan yevrim haHiç sanmıyorum
Ben 8. aya kadar razıgeliyorum ne yalan sölimHa illa şey olması gerekmiyor, ama sevüşün güzelleşün
Ya ben gitsem mi? Birazdan kırmızı rengim gri olacak
muhohohoyyyyttt valla o işin görğnüş kısmı saten anacım hepiciği sonuçta dediğin konuya bağlanıyo yani
allahım yarabbim ne kaçıyon zaten yakalancan zuzu birde üstüne storlar geçmiş
ahahahahhaha bence de sus her an biri kötü içeriğe basabulüüü...
kızım göbekten hareket mi edebiliyorum ya. benden bu aralar geçti o işler.
ne biliyim anacım olaya biraz renk katayım dedimdi. olay benim kafaya renk kattı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?