- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.621
evetttttttt bir daha süpriz yok zaten işyerindeki kızlar zorlamışlardı
:)))) 5 yılın birikimi faizli bebe ikiz
valla bi şekle girmedim gökçe gibi kaçıyordum salak kafa yere su dökülmüş benim ayaklar çıplak tabi basmamla kaymam bir oldu 15dk yerden kalkamadım anlatmıştım ya burda doktora filan gitmedim o gece ertesi akşam sancılandım oyun yapalım derken oğlumdan oluyoduk allah korudu kociş şimdi pas vermiyo bana ama bu akşam kaçırmamam lasım hep denin yüzünden azoş
valla bilemiyorum sonra doktorlara rezillik çıkmasın öle fazla sexu olmayın anam öle dedi edeplice oturun evinizde mevlütte giyilir öle şeyler dediyoksa herifler tarafından kazaya kurban gitmeyelim
Eki Görüntüle 276953 Eki Görüntüle 276954 Eki Görüntüle 276955 Eki Görüntüle 276956 Eki Görüntüle 276957 kızlar bunlarda hangisi sizce fikir verin bana
KİTAPLARDAKİLERİN HEPSİNİ PRATİĞE GEÇİRME İSTERSENMail atıp heyecanlandırın diyordu "kocanızı baştan çıkarmanın yolları" adlı bir yazıda :
:)))) 5 yılın birikimi faizli bebe ikiz
slm kızlar.... aboooooovvv topik kaynamış..
bi kazene sorsaydık topik +20 olursa banlanırmıyız diye
valla bi şekle girmedim gökçe gibi kaçıyordum salak kafa yere su dökülmüş benim ayaklar çıplak tabi basmamla kaymam bir oldu 15dk yerden kalkamadım anlatmıştım ya burda doktora filan gitmedim o gece ertesi akşam sancılandım oyun yapalım derken oğlumdan oluyoduk allah korudu kociş şimdi pas vermiyo bana ama bu akşam kaçırmamam lasım hep denin yüzünden azoş
valla bilemiyorum sonra doktorlara rezillik çıkmasın öle fazla sexu olmayın anam öle dedi edeplice oturun evinizde mevlütte giyilir öle şeyler dediyoksa herifler tarafından kazaya kurban gitmeyelim
Babuş gitmeden bi de yemek maabbeti çevirelim.
Kendisini sahalarda da görmek istiyoruz :)
Mail atıp heyecanlandırın diyordu "kocanızı baştan çıkarmanın yolları" adlı bir yazıda :))))
eee azelyaaa
ne yazdın
bak bak sonra ben bişi yapmıyorum ki dıyo. olan bıze oluyor...
Anammmm yaramazlık yaparken olduğunu bilmiyordum :)) Bu gece dikkat et
Oyelkenin 10. yıl süprizinden korkuyorum
eee azelyaaa
ne yazdın
KİTAPLARDAKİLERİN HEPSİNİ PRATİĞE GEÇİRME İSTERSEN
yazıklar olsun bana 12 yılda yaptığıma bak BEN BİR HİÇİMMMMMMMM
anammm kuduruklar sizii..oyelken tarifmi veriyorr ikiz bebek için.tehhh keske önce tanıssaydıknapıyosunuz bakim..yemek işi tamam 1 saatim var bana aittt yuppi...bizi gel al diye telefon actılarr.dedim okuldayım iremin toplantısı varr.siz otobüse binin yarım saate burdasınız dedimm.yalan dedimm hahahah.kafadan 1 saatttt
anammmm adam yandı bu gece. hadi gıt kız hazırlan ancak hazırlanırsın sen.
vallah taklum bu akşam babannemdeyiz artık gelince ben bir kaçamak hazırlanırım
tatlım müdürümün yanındaydım aşağı indim şöyle bir sayfaları okudum inan var ya koptum. nasıl güldüm anlatamam. ilahi. çok tatlısınız anacım yaa
hadi başlayın. bende çevıreyım azıcık.
valla bilemiyorum canım benim benim salaklığım heyecana ne gerek var zaten başlı başına heyecansın ama valla eşim o kadar korkmuş olcakki 1 aydır kaçıyo benden napacam bana akıl ver özelden bugğn bomba fikirlerin var gibi
valla bilemiyorum canım benim benim salaklığım heyecana ne gerek var zaten başlı başına heyecansın ama valla eşim o kadar korkmuş olcakki 1 aydır kaçıyo benden napacam bana akıl ver özelden bugğn bomba fikirlerin var gibi
büyük dünürrr küççük dünürrr akıl vereceksenizz bana verin bakimm.adam göbeğimi görünce yapmak istediği seylerden vazgeçiyoo.sarılıp uyuyozzz..korkularından sıyrımam lazım kocamıı.nasıl yapcazz
büyük dünürrr küççük dünürrr akıl vereceksenizz bana verin bakimm.adam göbeğimi görünce yapmak istediği seylerden vazgeçiyoo.sarılıp uyuyozzz..korkularından sıyrımam lazım kocamıı.nasıl yapcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?