2012 Şubat Anneleri

Anammmm yaramazlık yaparken olduğunu bilmiyordum :)) Bu gece dikkat et

anammm kuduruklar sizii..oyelken tarifmi veriyorr ikiz bebek için.tehhh keske önce tanıssaydık napıyosunuz bakim..yemek işi tamam 1 saatim var bana aittt yuppi...bizi gel al diye telefon actılarr.dedim okuldayım iremin toplantısı varr.siz otobüse binin yarım saate burdasınız dedimm.yalan dedimm hahahah.kafadan 1 saatttt

slm kızlar.... aboooooovvv topik kaynamış..

kaynadı şekerim gel gel çok heyecanlı. azoş coştu. kocasına mail attı. buyuk ıhtımal eşi savcılğa başvuracak benim hatunun mail adresini hekırlar çaldı deyüü...

bi kazene sorsaydık topik +20 olursa banlanırmıyız diye

yok o daha çok 20 kaplan gücünde olduğumuzda banlıyo. :)

anammmm adam yandı bu gece. hadi gıt kız hazırlan ancak hazırlanırsın sen.

Babuş gitmeden bi de yemek maabbeti çevirelim.
Kendisini sahalarda da görmek istiyoruz :)

hadi başlayın. bende çevıreyım azıcık.

Anammmm yaramazlık yaparken olduğunu bilmiyordum :)) Bu gece dikkat et

valla bilemiyorum canım benim benim salaklığım heyecana ne gerek var zaten başlı başına heyecansın ama valla eşim o kadar korkmuş olcakki 1 aydır kaçıyo benden napacam bana akıl ver özelden bugğn bomba fikirlerin var gibi

Oyelkenin 10. yıl süprizinden korkuyorum

yok kız ozamana yaşlanmış olurum :)

KİTAPLARDAKİLERİN HEPSİNİ PRATİĞE GEÇİRME İSTERSEN
yazıklar olsun bana 12 yılda yaptığıma bak BEN BİR HİÇİMMMMMMMM

utanmalısın kendinden :)))

olsun kıs geç değil :)))
ohh iyi yapmışsın

yeaahhhhh o işe azo bakmıyor bebişim. ahahahahahahhaa. offfffff yarıldım yeterrrrrrrrrrrr

büyük dünürrr küççük dünürrr akıl vereceksenizz bana verin bakimm.adam göbeğimi görünce yapmak istediği seylerden vazgeçiyoo.sarılıp uyuyozzz.. korkularından sıyrımam lazım kocamıı.nasıl yapcazz

Öyle katakullili şeylere gerek yok bacım, yani benim taktik her zaman işliyor, rahat bişiler giyip yatmak..Başka öyle çok fantezikli şeyler gelmiyor aklıma
Bi ara bu sitede "kk'nın cilveli hatunları" diye bir topic vardı, orda çok şey okumuştum, onlar banlanmadılarsa biz banlanmayız kız.Hatta biri şey demişti "kocanız gelmesine yakın çıplakken mutfak önlüğünü giyin, başlayın bulaşık yıkamaya" gerisini anlatmıyım

Bak iyiki geldin, büyük dünürün göbüşünün içindeki kızçemi rahta bıraksın önce bu konuda anlaşalım
Valla göbek olmasa çok taktik verilirde arada göbük olunca seçenek az oluyur

SENDEMİ NAZOM boşver sen bu işleri misafir ağırla bizden geçti yıvvrum

selam kızlar ... valla yine döktürmüşssünüz hepsini okuyamadım bugun işyerinde çok yoğundum ama okumam gereken yerler var en azından sizden biraz cilve
kapayım dimi ben odun gelmişim odun gidiyorum

benim _ olan hayırdır tatlım nereye gidiyosun..Buralarda olamayacağım demişşin ama ..

Limon_ik çok geçmiş olsun canım ..Arkadasların da dediği gibi canını sıkma nolur.Önemli bişey değildir.Ama içini rahatlatmak için bi dr. görün istersen.

Ya bu arada su tatlı reklamları yüzünden devamlı tatlı canım istiyo .Yiyip duruyorum ama herhalde 100 kg ya çıkıcam bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…