2012 Şubat Anneleri

neyyy önlükmüüü,,,ben ne kadan cahilmişimm beee..ama benim kocamm tek o önlükle dötün donar hanım der bee...

varya şu an yerdeyim. bu satoırları da yerden yazıyorum. hatta magmadayım şu an. ahahahahahhaah bulaşık önlüğü ahahahahaha. o abla zamanında fazla cine5 gece kuşağı izlemiş. nıhohohoho hohohohohohoh. ayyyy yarılkdım durun...

tovbe aynı yerde bi nimet görüntüsü bi de azoşunun fantazik olayları yaaa. daş yağacak daşşşşşşş

Ohooooo o zaman sana hiç tanga ile yer silenlerden bahsetmiyim
Hadi tamam yemek muhabbetine geçelim

Selam canım hoşgeldin

oraya yemek resmi koyduk konu değişsin diye neymiş bu konu daha çok açtı sizi hepinizi kınıyorum hemde şiddetli ben salonu temizlemeye gidiyorum ustalar gitti döndüğümde normale dönün O KADARRRRR

Ahahahahahahahahahahahahaha
Kopanzi gidenzi.....

Hadi hadi yeter gari.
Bak layla koydu fotoları. Yemek prooramına geçek.

Ohooooo o zaman sana hiç tanga ile yer silenlerden bahsetmiyim
Hadi tamam yemek muhabbetine geçelim

Selam canım hoşgeldin

ahahaha tangayla yer silen mi? tangayla toz bile alınmaz be.

ahahahahhahahahahahhahahahahaha ama ben ahahahahhahaa bi an yanlış anladım. ahahahahhaa. sandıydım ki ahahha tanga ile yerı sılecez. tanga gıyıp değil. puahahuahuauaha. öfffffff azo sussssssssssssss..... kendimi koca göbegımle düşündüm de bı an oyle öffff. git burdan azo. git ve şu köşede kış köşesi ol çabukk.

kızım o topik yüzünden ben kocama süpriz yapma gafletinde bulundum zaten
sonra da o topiği kürklü üyelere açtılar bir tek

Bak iyiki geldin, büyük dünürün göbüşünün içindeki kızçemi rahta bıraksın önce bu konuda anlaşalım
Valla göbek olmasa çok taktik verilirde arada göbük olunca seçenek az oluyur
laylamm küççük kuzey oğlanla kerpildi..sen şimdi çıtır istiyon tabi amaa.büyüğü kuzeye verirsekk irem büyütmek zorunda kalırr.türk filmi gibin olur :)) ayy insallah gercek hayatta o zamanlar geldiğinde de sizin gibi keyifli insanlar cıkar karsıma dünürlerimle don,önlük muhabbeti yaparım beee
SENDEMİ NAZOM boşver sen bu işleri misafir ağırla bizden geçti yıvvrum

niye geçmiş bebişimm...heyecan yok ortada,keşif yokk yeni yöntemler öğrenmemizz lazımm...evde misafir varya benim daha da kanım kaynıyorr

valla mı gözümden yaşş geldiii altıma etcem gülmekten Bakalım başarılı olcaz mı?
neyyy önlükmüüü,,,ben ne kadan cahilmişimm beee..ama benim kocamm tek o önlükle dötün donar hanım der bee...

Heheheeheh valla sanırım bu evlilikler belirli zamandan sonra böle muhabbetlere dönüyo çok güldüm aranızda taze gelinler yok mu birazda onlar anlatsın

oraya yemek resmi koyduk konu değişsin diye neymiş bu konu daha çok açtı sizi hepinizi kınıyorum hemde şiddetli ben salonu temizlemeye gidiyorum ustalar gitti döndüğümde normale dönün O KADARRRRR

Apla kızdı :26:

Hahhahahhahaha ilahi kız Allah iyiliğini versin, yerleri tanga ile silmek :)))))) Ben eksik anlattım temam sen iyi niyetli olduğundan tangayı mıçımıza giyip yerleri öyle silmemiz gerektiğini anlamadın Daha temizcene düşündün direk tangayı eline alıp daldırdın kovaya sildin yerleri

Anaaaaaaa bak topic hayırlara vesile olmuş

Ahahahahahahahahahahahahaha
Kopanzi gidenzi.....

Hadi hadi yeter gari.
Bak layla koydu fotoları. Yemek prooramına geçek.

azo coştu anam kapatmıyor konuyu. hatun adeta bi pamoş endırsın.

vay vay vay... sonra da ben yapmadım miki yaptı ayaklarına yatıyosun ama.

evet bi an aklıma o geldi. bı de boyle eşe göstere göstere eldeki tangayı. kovaya daldırıp , yerleri silerken hayal ettim. aklıma giyerek yer silmek gelmediydi. sonra ahahahahahah eyy gidi gökçe sen bu kadar saf mıydın kızım anlatılmak istenen olayın temazı başka dedim kendime. şıp dıye anladım dedıgını.

ama o daha da korkunçtu azo. bu halimlen değil hayır. mümkün değil azo hayali bile kötü oldu...

o değil de şu mübarek cuma gününde hepiniz yancaksınız. daş yağacak başınıza daş.

azo seni iblisin başı seçtim. iblisssss...

valla kaç senelik evli olursan ol adamlar herseyi unutuyoo.bi yerlerini unutmuyoo.bu gelen misafirim varya.eşimin halası yıllarca kocasına baktı rahmetli sunu severdi bunu severdi derken konu eniştenin pipiye geldi.adam kimseyi hatırlamıyordu dedi ama pipimle oyna diye tutturuyodu dedi koca halaa napıyodun hala dediğini yapıyomuydun diyen de benim kocam... dahasını anlatmayım güme gidicem yoksam

Hala gülüyom yaaa :)))) İvit berbat olur bu halde, o yüzden 40ımız çıktıktan sonra inşallah, hatta kiloları verdikten sonra

anammm halada senin kocada az değilmiş heee
ama asıl devamı önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…