- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.581
ne biliyim anacım olaya biraz renk katayım dedimdi. olay benim kafaya renk kattı...
kızlar dün eminönünde bi sabahlık gördüm
kolları tamamen şaffaf dantel gibiydi çok beğendim aslında yaaa
Sen hareket etme sefanı sür, su yolunu bulur
Allahım yerebbim beni sustur :18:
Eki Görüntüle 277138 özge bundanmı arıyodun sen
pıhauhaua ahuaha ahuahuahuahua yarıldım.
ayy bi gülmüşüm herkes bana baktı :)))))))
kızlar dün eminönünde bi sabahlık gördüm
sexu bacımo sabahlığı hastane giymeyi düşünmedin dimi? anama sordum hastanede spor pijama giyilir diyo yoksa kıvanç tatlıtuğ gibi hastane odasında süpriz olmasın dio 2.temelerini atmayın diokızlar dün eminönünde bi sabahlık gördüm
Sen hareket etme sefanı sür, su yolunu bulur
Allahım yerebbim beni sustur :18:
çok güldüm valla herkesin mutlaka bu şekilde başına gelmiş bişi vardırşimdi çok şey anlatılırda dediğin gibi tatile gitmeyelim
Olaya bi yerinden dahil olmaya azimliyim
buda doguma DEGİLDE BALAYINA GİDİYOR SANKİ KIŞIN ORTASINDA DOGUM YAPACAN PEMBE POLAR FALAN BAKSAYDIN
Bugün ne oldu hep beraber ahaliye ya, normalde bu saatte yemek muhabbetinden geçilmiyordu burası . bugün ben de dahil öyle bir ruh halndeki sanki eve gidince herifleri yiyeceğiz canlı calı.
Ahahahahha Azoş kız o avatar ne
aZeLYa55 kullanıcısından alıntı
Harbi bir koca göbek mi seksapeliteni dağıtan yevrim ha Hiç sanmıyorum
Ben 8. aya kadar razıgeliyorum ne yalan sölim Ha illa şey olması gerekmiyor, ama sevüşün güzelleşün
Ya ben gitsem mi? Birazdan kırmızı rengim gri olacak
Bugün ne oldu hep beraber ahaliye ya, normalde bu saatte yemek muhabbetinden geçilmiyordu burası . bugün ben de dahil öyle bir ruh halndeki sanki eve gidince herifleri yiyeceğiz canlı calı.
anlat kız anlat... tatil arada iyi oluyor. kafa dinliyorsun. bak ben azoşdan çok şüphelenıyorum o'nun kesin vardır çeşitli iş kazaları kesin...
azo kesin yer abi avatara baksana. ben azoya misli yatırıyorum. o mücadele berabere bitmez. azo 2. yarıya 5-0 önde girer bu gidişle.
valla cnm en son senin dediğin gibi bişi yapatım dedim allah korusun bebeğime bişi oluyodu az daha düştüm çünkü bel üstü fena bir şekilde çakıldımgülim mi ağlıyım mı bilemedim herif benden o günden beri kaçıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?