2012 Şubat Anneleri

kızlar dün eminönünde bi sabahlık gördüm
kolları tamamen şaffaf dantel gibiydi çok beğendim aslında yaaa
sexu bacımo sabahlığı hastane giymeyi düşünmedin dimi? anama sordum hastanede spor pijama giyilir diyo yoksa kıvanç tatlıtuğ gibi hastane odasında süpriz olmasın dio 2.temelerini atmayın dio evde giyilirmiş o süslü kokoş gecelikler filan
Sen hareket etme sefanı sür, su yolunu bulur
Allahım yerebbim beni sustur :18:

azoşşşş kız çok güldük ağlamayalım dur artık susss gitmeni istemiyorum çekemeyn biri tuşa basmasın

aZeLYa55 kullanıcısından alıntı
Harbi bir koca göbek mi seksapeliteni dağıtan yevrim ha Hiç sanmıyorum
Ben 8. aya kadar razıgeliyorum ne yalan sölim Ha illa şey olması gerekmiyor, ama sevüşün güzelleşün
Ya ben gitsem mi? Birazdan kırmızı rengim gri olacak

Bugün ne oldu hep beraber ahaliye ya, normalde bu saatte yemek muhabbetinden geçilmiyordu burası . bugün ben de dahil öyle bir ruh halndeki sanki eve gidince herifleri yiyeceğiz canlı calı.

çok güldüm valla herkesin mutlaka bu şekilde başına gelmiş bişi vardır şimdi çok şey anlatılırda dediğin gibi tatile gitmeyelim

anlat kız anlat... tatil arada iyi oluyor. kafa dinliyorsun. bak ben azoşdan çok şüphelenıyorum o'nun kesin vardır çeşitli iş kazaları kesin...

Olaya bi yerinden dahil olmaya azimliyim

ahahahah farkettim ve yarıldım bu azmine. o azmin yarısı bende olsa idi şuan cern de atom parçalayacaktım ben babuş.

buda doguma DEGİLDE BALAYINA GİDİYOR SANKİ KIŞIN ORTASINDA DOGUM YAPACAN PEMBE POLAR FALAN BAKSAYDIN

yarıldım. ahahahaha hatta yerdeyim şu an.

Yemek programı daha akşam üstü 16:45 gibi başlayacak :)

Ben bi öncekini daha çok beğenmiştim :)

Bugün ne oldu hep beraber ahaliye ya, normalde bu saatte yemek muhabbetinden geçilmiyordu burası . bugün ben de dahil öyle bir ruh halndeki sanki eve gidince herifleri yiyeceğiz canlı calı.

valla banada öle geliyor kızlarr bu gece herkesin evinde aynı şey olcak sanırsam

azoşşş değiştir kız şunu valla şimdi kazen gelcek bakk ne güsel muhabbet ediyozz

azo kesin yer abi avatara baksana. ben azoya misli yatırıyorum. o mücadele berabere bitmez. azo 2. yarıya 5-0 önde girer bu gidişle.

anlat kız anlat... tatil arada iyi oluyor. kafa dinliyorsun. bak ben azoşdan çok şüphelenıyorum o'nun kesin vardır çeşitli iş kazaları kesin...

valla cnm en son senin dediğin gibi bişi yapatım dedim allah korusun bebeğime bişi oluyodu az daha düştüm çünkü bel üstü fena bir şekilde çakıldım gülim mi ağlıyım mı bilemedim herif benden o günden beri kaçıyo

Anammm ne yapıyordun da düştün?
Kız öyle her şekle girmeyin ya yan yatın kıpırdamayın çekiyorummmm çekkkkktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…