- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.661
valla kaç senelik evli olursan ol adamlar herseyi unutuyoo.bi yerlerini unutmuyoo.bu gelen misafirim varya.eşimin halası yıllarca kocasına baktı rahmetli sunu severdi bunu severdi derken konu eniştenin pipiye geldi.adam kimseyi hatırlamıyordu dedi ama pipimle oyna diye tutturuyodu dedi koca halaaNapıyodun hala dediğini yapıyomuydun diyen de benim kocam... Dahasını anlatmayım güme gidicem yoksam
valla kaç senelik evli olursan ol adamlar herseyi unutuyoo.bi yerlerini unutmuyoo.bu gelen misafirim varya.eşimin halası yıllarca kocasına baktı rahmetli sunu severdi bunu severdi derken konu eniştenin pipiye geldi.adam kimseyi hatırlamıyordu dedi ama pipimle oyna diye tutturuyodu dedi koca halaanapıyodun hala dediğini yapıyomuydun diyen de benim kocam... dahasını anlatmayım güme gidicem yoksam
valla kaç senelik evli olursan ol adamlar herseyi unutuyoo.bi yerlerini unutmuyoo.bu gelen misafirim varya.eşimin halası yıllarca kocasına baktı rahmetli sunu severdi bunu severdi derken konu eniştenin pipiye geldi.adam kimseyi hatırlamıyordu dedi ama pipimle oyna diye tutturuyodu dedi koca halaanapıyodun hala dediğini yapıyomuydun diyen de benim kocam... dahasını anlatmayım güme gidicem yoksam
kikikikikikikikik halaya bak halaya bugğn bizlerin erotik günü sanrım arkidişler hepimizin doğumu aynı ayda olduğundan dolayı isteklerimizde aynı anda mı maximum seviyeye ulaşıyor harbiden sabahtan beri annemlede aynı şeyleri konuşuyoruz sanırım bugünde var bir alamet yanacağız vallahülazim
kız annenle nasıl konuşuyon
ben asla konuşamam böyle şeyleri
hatta kendimden büyük kimseyle konuşamam
hoşbulduk azelyam
ayy yaa bi yandan iş yapıp , bi yandan sizin fantezilerden ders çıkarmaya çalısırken pis pis sırıtıyorum burada vallahi
anladım ki ben bu yaşımda koca karı gibi olmusumyazık benim kocama yaaa
ben gidiyorum. Eve gıdıp banyo edecem. Ahahahahaha. Yarıldım beeeeeee
bencede kızlar yaa ışıklı ortamlarda kocalarınızdan kaçın
ben gidiyorum. eve gıdıp banyo edecem. ahahahahaha. yarıldım beeeeeee
hoşbulduk azelyam
Ayy yaa bi yandan iş yapıp , bi yandan sizin fantezilerden ders çıkarmaya çalısırken pis pis sırıtıyorum burada vallahi
Anladım ki ben bu yaşımda koca karı gibi olmusumYazık benim kocama yaaa
ben gidiyorum. Eve gıdıp banyo edecem. Ahahahahaha. Yarıldım beeeeeee
zaten ben konuşmuyorum ne oluyosa kadın konuşuyor bugün banaYerin dibine girdim konuştkça ne fenaymışda haberim yokmuş azoş gibi bi başladı bitirmedi en sonunda ben değiştirdim konuyu
zaten ben konuşmuyorum ne oluyosa kadın konuşuyor bugün banaYerin dibine girdim konuştkça ne fenaymışda haberim yokmuş azoş gibi bi başladı bitirmedi en sonunda ben değiştirdim konuyu
öptum sızı kızlar. sapıtmayın bensiz. tımam mı? iyi tatıller. iyi akşamlar.
o değil de dırek kaynanama gıdecez. dırek eve gıdeydık keşke ;P
neyse bunun gecsi var daha. öptümm...
öptum sızı kızlar. Sapıtmayın bensiz. Tımam mı? Iyi tatıller. Iyi akşamlar.
O değil de dırek kaynanama gıdecez. Dırek eve gıdeydık keşke ;p
Ooo yarın siz kimbilir neler konuşursunuz bende yokum
azoş sen bana pazartesi özet geçermisin
ama lütfen not al atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?