2012 Şubat Anneleri

buda doguma DEGİLDE BALAYINA GİDİYOR SANKİ KIŞIN ORTASINDA DOGUM YAPACAN PEMBE POLAR FALAN BAKSAYDIN

:)))))))))))) ama çok güzeldi kızzzzzzz hem hastaneler çok sıcak oluyor :)))

Ben koceme mail atıp geliyom

Anammm ne yapıyordun da düştün?
Kız öyle her şekle girmeyin ya yan yatın kıpırdamayın çekiyorummmm çekkkkktim

ahauahauhauhauahuahauhauhauhauahahuahahuaaahauhaua ahauhauhauahuahuaha. kız sus yarıldımmmmmmm. ahahahahahahahahahhaha ahahahaa.

ben dedim ama bu bu akşam kocayı kesin yer dedim.

azo kesin yer abi avatara baksana. ben azoya misli yatırıyorum. o mücadele berabere bitmez. azo 2. yarıya 5-0 önde girer bu gidişle.

Hep beraber banlanırsak bu neşeli günlerimiz geride kalır vallahi. Neyse ben kaçar , haftasonu da yokum. Kocacıklarınıza iyi bakın.

Hep beraber banlanırsak bu neşeli günlerimiz geride kalır vallahi. Neyse ben kaçar , haftasonu da yokum. Kocacıklarınıza iyi bakın.

yok kız dana neşeli oluyorsun döndüğünde. gülüyorsun falan baya bi.

hadi sıyu beybi. kocana sende iyi bak. bak ama sadece tımam mı?

Anammm ne yapıyordun da düştün?
Kız öyle her şekle girmeyin ya yan yatın kıpırdamayın çekiyorummmm çekkkkktim
valla bi şekle girmedim gökçe gibi kaçıyordum salak kafa yere su dökülmüş benim ayaklar çıplak tabi basmamla kaymam bir oldu 15dk yerden kalkamadım anlatmıştım ya burda doktora filan gitmedim o gece ertesi akşam sancılandım oyun yapalım derken oğlumdan oluyoduk allah korudu kociş şimdi pas vermiyo bana ama bu akşam kaçırmamam lasım hep denin yüzünden azoş
kız benimki de pembe güpürlü ne olcak şimcik

valla bilemiyorum sonra doktorlara rezillik çıkmasın öle fazla sexu olmayın anam öle dedi edeplice oturun evinizde mevlütte giyilir öle şeyler dedi yoksa herifler tarafından kazaya kurban gitmeyelim

maille falan olmaz akşamı bekleseydin

Mail atıp heyecanlandırın diyordu "kocanızı baştan çıkarmanın yolları" adlı bir yazıda :))))

İkiz?
Mesela kim gibi
Ehehehehehehehehhee

:)))))))) Bak buna çok güldüm

slm kızlar.... aboooooovvv topik kaynamış..

Slm canım hoşgeldin, dilimize vurdu

ya kızım sen bakma benim böyle konuştuğumu icraat sıfır
5 yıllık evliyim beşinci yıl şerefine bir süpriz yapıyım dedim
sonuç ortada :)))))))))))

:)))) 5 yılın birikimi faizli bebe ikiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…