- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.401
yaw aşk olsun canım, ekleşelim tabe
ekleşelimm güzelleşelimm
mrb..arkadaşlar..
selaaaaaaaaam, hoşgeldin
hoşbuldum canm....nasılsınız bugün bakalım..
mrb..arkadaşlar..
ben gayet iyiyim, enerji doluyum, pozitif düşüncelerle doldurdum tüm benliğimi. Çok iyi geldi. tavsiye ediyorum herkese. Stress yokkkkk!!!
Sen nasılsın canım ?Keyifler yerindedir umarım.
hoş geldin canım...
gözün aydın canımmmm, haydin halaya
harika bi duygu dimi :))
Arkadaşlar korkmayın, ben ocak ayı annişlerindenim bende herşeyden tedirgin biri olarak sizleri anladığımdam yazmak istedim güzell annişlerr.
Bebeğin kalp atışlarını çok dinlemek doppler olayından ötürü gerçekten bebeğe zarar veriyoo. Ama vajinadan kontrol. Zarar vermiyo tabiki ultrasona girmesek ama sağlığını ilk 9 hafta böyle izleyebiliriz. örneğin siz lekelenmeyi farketmiyebilirsiniz ama ultrason da çok net oalrak görülüyo.
çok heyecana kapılıp kalp atışı iç,in doktorlarınıza baskı yapmayım ben 11 haftalığım henüz herhalde 2 kez oda 3 sn cik dinledim bebişimin kalp atışını dr um da istemiyo bende. O sağlıklı olsunda.
Tabiii hepimizin melekleriii... öpüyorum meleklerinizi kolay gelsinn.
Hepinize günaydın kızlaaaaarrrr
ben de bursalıyımm...
Benim dr. yolculuk anlamında yakın yerlere gidebilirsin dedi, denize girebilirsin ama denizden çıktğın gibi altını değiştirmelisin, ıslak bikini altıyla oturmamalısın dedi.
bakalım bende temmuzun 4 ünde izine çıkacağım, çok daralırsan doktorun dediği şekilde girerim diyorum denize.
teyzecikler günaydınnnnn
Biz geldik ama birazdan mercimeğimizi naz yapmazsa görmeye gideceğiz...Size bi sorum olacak vajinal ultrason düşüğe neden oluyormuş büyükler bana sakın baktırma sabret karından baktır dedi sizce doğrumu buuu:26:
Gunaydın arkadaşlar:))ben hamilelikle alakalı hiç bir belirti yaşamıyorum henuz ama endişelerimi atamıyorum bir turlu..dun gece işten eve gittim gene ağladım eşimde surekli telkin etmeye çalışıyor beni...umarım bu donemi çabuk atlatırım.bu endişeler 9 ay surmez inşallah..yoksa ne yapcam bilmiyorum..belki size garip gelicek ama hamileliğin son aylarından korkuyorum..ya kımıldayamazsam yürüyemezsem kocaman bi karnım olcamm içimde bir canlı olcak..sizin bu tarz endişeleriniz oluyor mu acaba
bende bebişimi ve kalp atışlarını gördüm
günaydın minnoşların annesii....sizler nasılsınız
malum sana çoğul konuşmak gerekiyo
sağol canım, iyiyiz çok şükür bir yaramazlığımız yok şimdilik. anneleri buraya bakmaktan iş yapamıo :))
bir de ay sonu, maaşları yapmam lazım. başlıyım artıkk
Sen nasılsın, bebiş nasıll??
sağol canım, iyiyiz çok şükür bir yaramazlığımız yok şimdilik. anneleri buraya bakmaktan iş yapamıo :))
bir de ay sonu, maaşları yapmam lazım. başlıyım artıkk
Sen nasılsın, bebiş nasıll??
Arkadaşlar sizler ne iş yapıyosunuz
sanırım çoğu arkadaş çalışıyo...:102::102::102:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?