2012 Şubat Anneleri

Allah yardımcın olsun canım
Sağsalim bi kavuşsak yavrularımıza
tabii asıl stres o zaman başlıcak bi ömür ama Allah sağlıklı ömürler versin hepimize ve yavrularımıza

sağolasın arkadaşım. inşallah birgün gelicek yavrularımız kucağımızda birbirimize yazmaya çalışıcaz. mesela: kızlaaaarr ben oğluşuma çorba yapmaya gidiyorum gelirim tekrar byee gibi. ayyy inşallah yarabbim.

İyidir kuzu sağolasın...Çok enerjik birgünümde işyerime hapis durumdayım, halbuki evde olsam halı silerdim :26:

hahahahayt aynen bende çok enerjiğim uykusuz olmama rağmen 4 saat uykuyla duruyorum öğlen olsada evime yemeğe çıksam ama önce uyusam azcık 45dk kadar ne var ne yokk haftasonu senin taktiği uyguladım %99 başarılı bir yöntemmiş teşekkürler cnm

günayyydınnn kızlaaarrrrr bugün iyi bi gün olsunn herkes için

dün gece koltuktaa battaniyeninn altına pustumm.. esimde geldi yanıma yattıı.. kızcemm tepüklemeye basladı.. esimin elini karnıma koydumm öylee tv izledikk.. allah ımm kızz babasına resmenn tepükk sov yaptıı.. 1 saat hiç bos bırakmadıı daha önce sadece 1 tepük yakaladıgındann saskınlıkla dinledi kociş te.. keyfi pekk yerindeydi sanırımm gece boyu içerdee döndü durduu tepükledii gerildii.. minikk kusum benimmm

kayınvalidemle tlfnda konustukk.. kalbindeki odagı sorduu gecmiş tamamenn dedim.. ay basladı aglamaya sevincten aglıorum dedi. hem agladıgı için gıcık oldumm hem de ne kadar gıcıgım diye kendime sinir oldum. dün internette esim su yazıyı okumus:

Müge Anlı'dan şok SKANDAL açıklamalar! VİDEO | Medyarazzi - 25 Ekim 2011 Salı 04:01 | Haber

bende hos bulmadım ama tepkisini anlıyorum kendimce dedim.. sehitler falan varr simdi tam sıcagı sıcagına.dün internette müge anlı nın 10 kato yazılar yazmıstı herkes.. anamm bütün gece didişti benle.. duysann sanarsınn oh iyi oldu dedim.. dün gece rüyamda savs cıktıgını gördüm. arkadaslarrr dogu tarafını tarıyolardı resmen.. hatta hande ataizininn vuruldugunu bizzat gördüm.. kayınvalidemde saolun ısrarla hepimizi oraya götürmeye calısıyodu.. anne savas varr vurdular cocukları diyorum.. evde otururuz biz diyodu.. bide beni beyaz minnacıkk bi köpek ısırdı.. resmen saldırdı rüyamda hayvan bana üstelik tanıdık birinindi.. dişlerinden yakaladımm hayvanıı ne kadannnn güclüyümmm neysee uyandım baktım totoiş acıkta kalmamısss

dr kansızlık var demişti dün sadece.. ilacı degiştirmiş.. dozunu da arttırmıs:26: gögsümden gelen sıvıyı sordumm.. gögüs pedi koyy.. bide catlak kremini o kahverengi bölgeye sürmeye basla catlamasın dedi. orası da mı catlıyomus??? bu arada aldıgım toplam kg 5 olmuşş

teşekkür ederim arkadaşım. ben elimden gelen herşeyi yapıyorum oğlum için ama tabi son söz Rabbimin

Kesinlikle canım... Tevekkül harika bişey ve bu bilinç sende son derece var zaten...
Yüreğini ferah tut..

canım şimdi gördüm mesajını.rabbim içindeki sıkıntıları hafifletsin inşallah.

NAsılsın adese?
Öğlencisin değil mi bu sene?

Çok güzel yazıyorsun canım..
Sen hep yaz...
İnsanı rahatlatıyorsun...

canım benim çok geçmiş olsun
sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bebeğini

Canım yazdım görmedin mesajımı...
Hastane valizini hazırladın mı?
Geçen hafta hani bahsetmiştim ya okulumda bir öğretmen arkadaşım vardı..
28 haftalık.. Doğum yaptı....
Onu gördüm bende yavaştan yavaştan valize elzemleri attım sorma..

anooommmm çok sevindim Aferim kız

herkeze günaydın nasılsınız kızlar

Günaydın canım, iyiyiz sen nasılsın?

Gut mornink tiçır, Aym fayn end yuuuuuuu?

Hamd olsun ay em fayn tenk yu

evet biz başaracaz çünkü anneyizzz :))) sende dikkat et kendine bu seferki bebeğine sımsıkı tutun annesi hiiiç bırakmayın birbirinizi o mucizevi gün gelene kadar..rabbim yardımcımız olsun

Amin canım benim...
İnşallah kazanacağız tabi.
Şimdi eskiye göre daha güçlüyüz, daha tecrübeliyiz, daha bilinçliyiz, az da yolumuz kaldı Rabbimin izniyle

aferim sutudınt

şimdi bana burda fırat gibi ingilizce konuşturtma. :)

şükredebiliyorsan yıldızlı 5 pekiyi zaten. şüphesiz benim yeni taşındığım evin kaloriferleri yanmadı daha ufoyla ısınıyoruz 10 gündür. eşime söyleniyordum o sıra tv de depremden kaçan bebeklerini battaniyey sarmış bi annenin görüntüsü geldi ekrana. aha dedim dert bu. şükredip sustum, utandım kendimden.

anammm ayse baharr gelmişş ayyy bende dün kız bi anda doguma gidince aglayarak dr odasından korktumm.. gerci görümcem o kesin 9 ay vardı diyo ama hiç dogurcak hal yoktu yani karı kocaa ölee muayeneye gelmiş gibidiler.. bence 9 ay yoktu o da.. bende ilk valizi hazırlayayımm bagaja atayım dursun dedim dün.. ne olur ne olmaz..

günaydın şekerim duyduguma göre çok enerjikmişsin nerden geliyor bu enerji hıııııı ozaman bu günki konuları tahmin bile edemiyorum

Enerjim havanın kapalı ve kasvetli olmasından geliyor ne de olsa Aralık çocuğuyum
Yok anam edepli olmaya karar verdim, haftasonu farkettim de benim bey tırsmaya başlamış, kendimi artık coşturmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…