- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.461
Ay ne bilim kız buna ben bi kere "akıntım çok oluyor dedim", bi de sabahları kalktığımda kuku ağrımın çok olduğunu, yataktan zor kalktığımı gördü, bana diyor ki "korktum ben, azcık sıkalım dişimizi, çocuğuma sana birşey olmasından korkuyorum" diyor..Bende anlatmaya çalıştım bu aylarda risk yok diye ama pek aklı yatmadı gibi, bende edepli olmaya karar verdim
ahanda benimki işte yok bişi olur eder aman doğuma ne kaldı diyodu ama senin taktiği uygulayınca sesi kesildişimdi bişi demiyo
Ayyyyyy daş görmesek hülyayı daş sanıcaz da çok şükür daş görmüşlüğümüz mevcut
kızlar unutmadan oluşumun odasını aldık dün praktikerden JUNOR BEBEK ODASI TAKIMI KARYOLA-FONYER-GARDIROP
380tl çok ucuz ve kalitelide içinin yatağınada 80tl verdim 70*130 mekan marka ve 50tl'de hediye çeki verdiler türkcell'lilere indirim var
kızlar mrb.cevap yazınız lütfen:))
ben 24.haftaydayım.24+4 şeker yüklmesi için bir sonraki ay yapılacak dedi yani 28.hafta oluyor sizce erken yaptırmak daha mı avantajlı son biliyorusnuz 24-28 arası yapılıyorya şimdiden yaptırıp sonucu mu göstersem dr.siz sanırım çoğunuz yaptrıdınız??çok ta tatlı yiyorum inş bişi çıkmaz kontrol altında aolursam hiç bişide yiyemem(
puahuahauhauhau yazık artık nasıl korkuttuysan adamı. zavallım tırsmış belli. ahahahhaa azo senden korkulur bacım. doğumdan sonra senden taktik öğrenecem koydum kafaya.
var sende o potansıyel...
nı ha ha haaaa... taktik hangisiydi ben orda kaldım???
Öyle babuş öyle...
Şekerim yüksek dediğimde günde 4 doz insülin olan arkadaşım geliyor gözümün önüne, dert bu diyorum.Hamdediyorum.
Tiroitim yüksek dendiğinde bu sorundan erken dönemde bebeğini kaybedenleri düşünüyorum, dert bu diyorum.Hamdediyorum.
Sağlık sorunlarımı toptan üst üste koysam canım 8. ayda bebeğini kaybeden arkadaşım kadar yanar mı yanmaz.
Hamdediyorum, artık daha çok dua edeceğim Rabbime daha çok dua edeceğim.
İsyanetmek, kahretmek yerine....
Bugün çok feylesofum heeeeeee
Ne kadar fullensem temizlik gelmez sanırsam içimden
İyiyim canım saol. Yarın inşallah sabahtan tekrar kan tahlili vereceğim.
Önümüzdeki hafta da endokrine gideceğim, muhtemelen bir dizi tahlil de o ister.
Çünkü lab.dan lab.a da değişir bu değerler daha önce de başıma gelmişti....
ehehehe kaynanamdaydık kız:))) eve gelınce de ufomuzu yaktık sonra ben uyumuşum. ahahaha bu kadar yanisi:)))
iyilik datlummseni özledim baktım burdasın yazayım dedimm
dün kontrolumuz vardıı 20 haftalık olduk artıkkherşey güzel dedi doktorr ancak bebişim dönmemiş tersmişş inşallah ilerleyen aylardaa döner yoksa sezeryan olacakk
aman başka sorun çıkmasında tek bu olsunn biliyosunn diğer doktor ikili taramada üzmüştü benii
cimcime zaturre oldu canımm
daha gelmedi bende çok merak ediyorumm kötü olursa hastaneye yatıracaklardı acaba hastanedemi yoksa evinde istirahatmı ediyo bilmiyorumm
ama evinde neti vardı evde olsa girerdi haber verirdii
birde biliyosun kayınvalidesi filan hiç çıkmıyo onlardan belki evdedir yine onlar gelmiştir nete giremiyodur cimcimee
valla şöyle rahat rahat bi dinlenemedi yatamadı kızcağız böyle oluncada tabiki hasta oluyo hastalığı ilerliyo üşütme grip derken zaturreye çeviriyoo
kayınvalidesi filanda rahat etsin artıkk kızı el birlik zaturre ettilerr
Heeeee hülya
Daş diil diyorum yane
Bildiğin hamurAy kınamıyım doğumdan sonra nolcaz bakim
canım çok geçmiş olsun. inşallah bunlar son tahlillerin olur arkadaşım. ne yapalım bu da bizim sınavımız, dediğin gibi daha kötülere bakıp halimize şükredicez
hadi cnm sende valla biz eve geldiğimizde 12 ye geliyodu snrası malummmmm
Babuş ev botlarım geldi.
Trendyol iyimiş bak öyle uzun sürmüyo kargosu, bekletmiyo.Markafoni,limango gibi diil.Takdir ettim.10 puan.
Yalnız trendyolun botları koyduğu kutuyu botların kendisinden çok beğendim.:26:
Onu giyicem ayağıma.
sana özelden mesaj attım ama görmedin sanırım...
kızz benim kayınvalide ölee olsaa napardım acabaakadıncagızınn bu haliylee kendimi yiyomm bide öle olsa alllaahhh alllaahhhhhh önemli bişi yoktur insallah.. belki annesine gitmiştirr.. benimkide ters cnmm.. sag kaburgamın altına ayagını koyuyo sanıyodum.. böle bi sıkısıpp duruyom ordann.. megerr kafayı yaslıyomuss.. 25 hafta oldu bizimki de.. dr dönebilir dedi.. bakalım hayırlısı artıkk.. masallahh diyelimm oglusunaaa o zamann ay kıyamamm sen alısverisi bitirmişindirr artıkk.. bi sürü sey almıstın zaten
Ben daha çok kafasına hayranım.Ne içiyosa aynından istiyorum
İnşallah canım be.
Dediğin gibi sınavımız bu,Allah altından kalkamayacaklarımızla sınamasın.
aferın aferın.... :))))
trendyolun kutuları da hızı da cidden harıka. sarı mukavva üstünde de siyah yazıları olanlardan mı gonderdıler? gercı bana hep onlardan gelıyor. gardropun içinde de çok şık duruyorlar. ben ayakkabı kutusu olarak kullanıyorum onları. ay sen bı de ufak kutularını gorsen yaaaaaa... kozmatık ürünü alırsan onlardan yolluyolar.
bu arada ahahahahhahahaha ayakkabı kutusunu ayağa gıymek. beyramda değişik bi tarz yarat babuş.
kıyafet aldım el dokuması 50 yıllık halı koydum odasınaanede olsa arkeoloğumya seviyorum antikaları
hem naylon yok ipliğinde boyasıda bitkisel boya daha sağlıklı olurmu diye sordum doktora o da daha iyi olur dedi
beşik filan almadım onları eşimle alıcaz illa ben alıcam diye tutturduu kendi seçecekmişşama bende muhakkak olucam yanında onun ne alıp eve getireceği belli olmazz
yeni eve taşındıkya doğalgaz su açtırma filan çok masraf olduu 3 bini buldu masraflarr
bu ayıda çıkarttıkmı bitiyo allahın izniyle masrafımızz o zaman alıcazz
insan çok heves ediyooo en güzelini almak istiyo yaaa
günaydın iyiyim şükür nazomu göremiyorum kaç gündür misafirleri vardı ararım birazdan
bencede hazıra koymalı zararı olmazz.. valla bana öle gelmiyo.. cünkü ayda 1 kg almadım.. gecen ay 2 bu ay 3 kg aldım. ayda 3 er 3 er almak istemiyorum.. bu +9 kg demek annnaaammmmevett kızecmm dogsunn o tarafa geri dönüşş yapıciiimmm.. hugomm zayıflatır benii.. dimii kıssss
bizimki benden baskasına yapmıyoduu.. dün babaya b kadar cok yapınca kıskandımayy hadisede cok beyass diil ki? belkim tutar renklerii bu kadar hareketlii dr sporcu olurr falan diyo.. danscıı yaparızz böleliklee tam hadise olurr
hee vallaaaa.. erol köseye kapak olsunn bu videoo.. yıkılıyo hatunnn
GÜNAYDIN CANIM GEÇ KALDIN :)
GÜNAYDIN CANIM
günayyydınnn kızlaaarrrrrbugün iyi bi gün olsunn herkes için
dün gece koltuktaa battaniyeninn altına pustumm.. esimde geldi yanıma yattıı.. kızcemm tepüklemeye basladı.. esimin elini karnıma koydumm öylee tv izledikk.. allah ımm kızz babasına resmenn tepükk sov yaptıı.. 1 saat hiç bos bırakmadııdaha önce sadece 1 tepük yakaladıgındann saskınlıkla dinledi kociş te.. keyfi pekk yerindeydi sanırımm gece boyu içerdee döndü durduu tepükledii gerildii.. minikk kusum benimmm
GÜNAYDIN CANIM
YOO DAHA HAZIRLAMADIM
KIYAFETLERİ BİLE YIKAMADIM BAYRAMDAN SONRA YIKARIM DEDİM
NİYE O KADAR ERKEN DOĞUM YAPTI
Canım inan bizde anlamadık..
Böyle bildiğin evli mutlu çocuklu akıllı hatun
Ama gözü kaldı işte birilerinin..
Gözü kalanın gözü...
Gunaydın kızlar, nasılsınız?
Ben bır ıkı haftadır yogun bır sekılde calısıyorum.
Bırazdan toplantıya gırecegız, hazırlık yapıyorum onun ıcın.
Bır selam vereyım dedım.
Bu arada bır de dua ısteyeyım.
Is yerımızde henuz 20li yaslarda genc bır arkadasımız var.
Kanser suphesı ıle musahade altına alındı.
Annesını kanserden kaybetmıs, babası kanser ve kızının durumundan henuz haberı yok.
Guzel haberler alalım dıye dua edıyoruz.
Sızlerden de dua ıstıyorum.
Kendınıze ve meleklerınıze ıyı bakın.
Allah a emanet olun.
Günaydın canım nasılsın?
Aleyküm selam..
Dualaımız senin ve arkadaşın için...
Allah şifa versin canım tez vakitte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?