2012 Şubat Anneleri

puahuahauhauhau yazık artık nasıl korkuttuysan adamı. zavallım tırsmış belli. ahahahhaa azo senden korkulur bacım. doğumdan sonra senden taktik öğrenecem koydum kafaya.

var sende o potansıyel...

ahanda benimki işte yok bişi olur eder aman doğuma ne kaldı diyodu ama senin taktiği uygulayınca sesi kesildi şimdi bişi demiyo

nı ha ha haaaa... taktik hangisiydi ben orda kaldım???

günaydın hanımlar :)

ben de baktım bu takıma, fiyat çok iyi sanırım biz de bunu alacağız.

ben de daha yaptıramadım, bu hafta sonu düşünüyorum ama dediğin gibi çok tatlı yiyorum ve korkuyorum.

Sen taktiği napcan yevrim, doğumdan 40 gün sonra istersen çuval giy eşin seni bulacak
Ya ben birşey yapmadım valla yav Olaydan önce sölemedi ki olaydan sonra söledi Ben görürüm onu 1 ay sonra, o zaman yüz vermicem bak şahitsin

canım çok geçmiş olsun. inşallah bunlar son tahlillerin olur arkadaşım. ne yapalım bu da bizim sınavımız, dediğin gibi daha kötülere bakıp halimize şükredicez

kızz benim kayınvalide ölee olsaa napardım acabaa kadıncagızınn bu haliylee kendimi yiyomm bide öle olsa alllaahhh alllaahhhhhh önemli bişi yoktur insallah.. belki annesine gitmiştirr.. benimkide ters cnmm.. sag kaburgamın altına ayagını koyuyo sanıyodum.. böle bi sıkısıpp duruyom ordann.. megerr kafayı yaslıyomuss.. 25 hafta oldu bizimki de.. dr dönebilir dedi.. bakalım hayırlısı artıkk.. masallahh diyelimm oglusunaaa o zamann ay kıyamamm sen alısverisi bitirmişindirr artıkk.. bi sürü sey almıstın zaten

Babuş ev botlarım geldi.
Trendyol iyimiş bak öyle uzun sürmüyo kargosu, bekletmiyo.Markafoni,limango gibi diil.Takdir ettim.10 puan.
Yalnız trendyolun botları koyduğu kutuyu botların kendisinden çok beğendim.:26:
Onu giyicem ayağıma.

Son düzenleme:
Bildiğin hamur Ay kınamıyım doğumdan sonra nolcaz bakim

Ben daha çok kafasına hayranım.Ne içiyosa aynından istiyorum

canım çok geçmiş olsun. inşallah bunlar son tahlillerin olur arkadaşım. ne yapalım bu da bizim sınavımız, dediğin gibi daha kötülere bakıp halimize şükredicez

İnşallah canım be.
Dediğin gibi sınavımız bu,Allah altından kalkamayacaklarımızla sınamasın.

hadi cnm sende valla biz eve geldiğimizde 12 ye geliyodu snrası malummmmm

aferın aferın.... :))))

trendyolun kutuları da hızı da cidden harıka. sarı mukavva üstünde de siyah yazıları olanlardan mı gonderdıler? gercı bana hep onlardan gelıyor. gardropun içinde de çok şık duruyorlar. ben ayakkabı kutusu olarak kullanıyorum onları. ay sen bı de ufak kutularını gorsen yaaaaaa... kozmatık ürünü alırsan onlardan yolluyolar.

bu arada ahahahahhahahaha ayakkabı kutusunu ayağa gıymek. beyramda değişik bi tarz yarat babuş.

kıyafet aldım el dokuması 50 yıllık halı koydum odasınaa nede olsa arkeoloğumya seviyorum antikaları
hem naylon yok ipliğinde boyasıda bitkisel boya daha sağlıklı olurmu diye sordum doktora o da daha iyi olur dedi
beşik filan almadım onları eşimle alıcaz illa ben alıcam diye tutturduu kendi seçecekmişş ama bende muhakkak olucam yanında onun ne alıp eve getireceği belli olmazz
yeni eve taşındıkya doğalgaz su açtırma filan çok masraf olduu 3 bini buldu masraflarr
bu ayıda çıkarttıkmı bitiyo allahın izniyle masrafımızz o zaman alıcazz
insan çok heves ediyooo en güzelini almak istiyo yaaa

Ben daha çok kafasına hayranım.Ne içiyosa aynından istiyorum

İnşallah canım be.
Dediğin gibi sınavımız bu,Allah altından kalkamayacaklarımızla sınamasın.

hakkat neyin kafasını yaşıyorsa bende o kafadan istiyorum birazcık. az kullanıp geri veririm. babuş bence bişi içmiyor. kadın direk anaokulu terk ve doğuştan bi milyon kafa.

Evet yeni akımın öncüsü olucam karar verdim :))))
Ben de şirkette müsvette kağıt kutusu yaptım.
Benimki biraz harcandı sanırsam

hatırladım halıyı kayınvalidenindi dimi.. en güzeliini yapmıssın. evett öyle oluyoo.. olsun cnm yaa bak dogalgaz olduu ama sıcacıkk ev de yeni tertemizzz ohh miss.. allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin insallahh.. bizde tasınabilsek ne güzel olcaktı. cocuga oda yapmayı gectimm en azından ev sıcak olcaktı. simdidenn donmaya basladık gece.. subatta allah kerim:26: bende acılmayayım diye bekliyorum azcık daha diye diye 6 ayı bitiriyorum cünkü yaza kadar satıs olmucakk.. hazırı tüketiyoruzz.. bi kira geliyo allahtan ekstra.. ama baslamak lazım artık. insan panikliyo ya erken gelirse diye

günaydın iyiyim şükür nazomu göremiyorum kaç gündür misafirleri vardı ararım birazdan

Tamam canım selamımı söyle...

Canım 5.5 aya göre bakınca normal..
Sen böyle açıklayınca olmadı tabi...
Hayırlısı olsun sen bilirsin işini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…