2012 Şubat Anneleri

herkeze günaydın nasılsınız kızlar

Günaydın canım...
NAsılsın... NAzom nasıl?
Görüşürsen selamımı söyle...

Tepikine kurban kızının...Rüyana da kocaman hayrolsun bebeğim..
Sen hayra yor rüyanı yine de.. Suya anlat...Bizden önce..
Kötüye yoran olmasın...
Bende hoş bulmadım mÜge Anlı"yı ama işte dilin kemiği yok ki...
Ama yine de seviyorum ben bu kadını...

Kilo durumuna gelince..
Süpersin canım.. Ben 70-79 topiğinde sen 60-69 topiğinde az yazmadın..
Doğum sonrası yerimiz belli..
Ama bu kez sıkı gidiyorsun bilinçli ve iradeli..

Canım hoşbuldum..
Nasılsın?
Okudum mesajını bende ona cevap vermekle meşguldum..
Doğumun ne vakit geleceği belli olmuyor..
HAli hazırda bir valizimiz bulunsun..

Gunaydın kızlar, nasılsınız?

Ben bır ıkı haftadır yogun bır sekılde calısıyorum.
Bırazdan toplantıya gırecegız, hazırlık yapıyorum onun ıcın.
Bır selam vereyım dedım.

Bu arada bır de dua ısteyeyım.
Is yerımızde henuz 20li yaslarda genc bır arkadasımız var.
Kanser suphesı ıle musahade altına alındı.
Annesını kanserden kaybetmıs, babası kanser ve kızının durumundan henuz haberı yok.
Guzel haberler alalım dıye dua edıyoruz.

Sızlerden de dua ıstıyorum.

Kendınıze ve meleklerınıze ıyı bakın.
Allah a emanet olun.

kıssssss kayınvaliden ağlamış gıcık olmuşsunn tepki vermeseydii yine gıcık olurdunn sen
gıcık olmuşsun bikere iyi kötü ne yapsa gözüne batar artık baksana rüyalarında bile savaşa çekmeye çalışıyomuş senii
napıyosun bakiyimm hiç uğradığın yokk

enerjim havanın kapalı ve kasvetli olmasından geliyor ne de olsa aralık çocuğuyum
Yok anam edepli olmaya karar verdim, haftasonu farkettim de benim bey tırsmaya başlamış, kendimi artık coşturmak istemiyorum
hehehe varya çok alemsin bencede sakin ol bu aralar bu enerjinin sonu farklı yerlerde bitebilir
hadise - ask kac beden giyer - youtube

benn büyüyünce hadisee olmak istiyorummmm Ama dantelll elbisesinii ve deri sortuynann ceketini de istiyorumm

kız dünür yirim ben senin fındığı babasını tekmeledi heee bizimkide akşam tepiği sayesinde komşu teyzesinden hediye aldı zıbın seti kendine teyzeyi tekmeledi babasından önce
Hadise mi olcakmışşş yok senin kız onun esmer versiyonu olurrr

evett datttlummm valla bişi oldu banaa nemrutt bi insan oldumm benn evett hepimizii öldürtcektii rüyamdaa kimse yazmıyo oraya ondann.. arada gelip bakıyorumm online deeelsinn cıkıyorum bendee bi cimcime var bide senn:26: sen napıyosunnn ogulcuk nasılll???

Öyle babuş öyle...
Şekerim yüksek dediğimde günde 4 doz insülin olan arkadaşım geliyor gözümün önüne, dert bu diyorum.Hamdediyorum.
Tiroitim yüksek dendiğinde bu sorundan erken dönemde bebeğini kaybedenleri düşünüyorum, dert bu diyorum.Hamdediyorum.
Sağlık sorunlarımı toptan üst üste koysam canım 8. ayda bebeğini kaybeden arkadaşım kadar yanar mı yanmaz.
Hamdediyorum, artık daha çok dua edeceğim Rabbime daha çok dua edeceğim.
İsyanetmek, kahretmek yerine....
Bugün çok feylesofum heeeeeee

Heaaa enerji bende fullenince hep temizlik yapasım gelir Hayatıma bak ekşın dolu

Ne kadar fullensem temizlik gelmez sanırsam içimden

iyiyim canım bu arada geçmiş olsun şimdi nasılsın doktora gittinmi?

İyiyim canım saol. Yarın inşallah sabahtan tekrar kan tahlili vereceğim.
Önümüzdeki hafta da endokrine gideceğim, muhtemelen bir dizi tahlil de o ister.
Çünkü lab.dan lab.a da değişir bu değerler daha önce de başıma gelmişti....

Hello gut morning kılas

Napıyonuz kızlar?

GÜNAYDIN CANIM GEÇ KALDIN :)

herkeze günaydın nasılsınız kızlar

GÜNAYDIN CANIM

ahahahahah nıye kız naptın da adam korktu???

Ay ne bilim kız buna ben bi kere "akıntım çok oluyor dedim", bi de sabahları kalktığımda kuku ağrımın çok olduğunu, yataktan zor kalktığımı gördü, bana diyor ki "korktum ben, azcık sıkalım dişimizi, çocuğuma sana birşey olmasından korkuyorum" diyor..Bende anlatmaya çalıştım bu aylarda risk yok diye ama pek aklı yatmadı gibi, bende edepli olmaya karar verdim

bencede hazıra koymalı zararı olmazz.. valla bana öle gelmiyo.. cünkü ayda 1 kg almadım.. gecen ay 2 bu ay 3 kg aldım. ayda 3 er 3 er almak istemiyorum.. bu +9 kg demek annnaaammmm evett kızecmm dogsunn o tarafa geri dönüşş yapıciiimmm.. hugomm zayıflatır benii.. dimii kıssss

bizimki benden baskasına yapmıyoduu.. dün babaya b kadar cok yapınca kıskandım ayy hadisede cok beyass diil ki? belkim tutar renklerii bu kadar hareketlii dr sporcu olurr falan diyo.. danscıı yaparızz böleliklee tam hadise olurr

Kadın işte yaaa...Vallahi buna kilolu diyenin aklına şaşarım tam türk lokumu, herşey kıvamında

hee vallaaaa.. erol köseye kapak olsunn bu videoo.. yıkılıyo hatunnn

ahanda benimki işte yok bişi olur eder aman doğuma ne kaldı diyodu ama senin taktiği uygulayınca sesi kesildi şimdi bişi demiyo

Kadın işte yaaa...Vallahi buna kilolu diyenin aklına şaşarım tam türk lokumu, herşey kıvamında

katılıyorum. bu kız meğer ne sevimli bişeymiş ya. sıfır kompleks... kendinde hiç bişey olmayıp senelerdir ben zekiyim, akıllıyım milenyum kadınıyım, seksiyim, güzelim, evliyim, çocuğum var ama hala taşım felsefesi yapan hülya avşar ve avşargillerin yanında yeminle mütevaziliğiyle olay oldu kadın.

benden 10 numarayı kaptı...

bana bravoda sen naptın o gece dışardaydınız ???

ehehehe kaynanamdaydık kız:))) eve gelınce de ufomuzu yaktık sonra ben uyumuşum. ahahaha bu kadar yanisi:)))

farkettim. bugün ayrı bi feylesofsun... maşallah...

iyilik datlumm seni özledim baktım burdasın yazayım dedimm
dün kontrolumuz vardıı 20 haftalık olduk artıkk herşey güzel dedi doktorr ancak bebişim dönmemiş tersmişş inşallah ilerleyen aylardaa döner yoksa sezeryan olacakk
aman başka sorun çıkmasında tek bu olsunn biliyosunn diğer doktor ikili taramada üzmüştü benii
cimcime zaturre oldu canımm
daha gelmedi bende çok merak ediyorumm kötü olursa hastaneye yatıracaklardı acaba hastanedemi yoksa evinde istirahatmı ediyo bilmiyorumm
ama evinde neti vardı evde olsa girerdi haber verirdii
birde biliyosun kayınvalidesi filan hiç çıkmıyo onlardan belki evdedir yine onlar gelmiştir nete giremiyodur cimcimee
valla şöyle rahat rahat bi dinlenemedi yatamadı kızcağız böyle oluncada tabiki hasta oluyo hastalığı ilerliyo üşütme grip derken zaturreye çeviriyoo
kayınvalidesi filanda rahat etsin artıkk kızı el birlik zaturre ettilerr

Ayyyyyy daş görmesek hülyayı daş sanıcaz da çok şükür daş görmüşlüğümüz mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…