- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.481
hakkat neyin kafasını yaşıyorsa bende o kafadan istiyorum birazcık. az kullanıp geri veririm. babuş bence bişi içmiyor. kadın direk anaokulu terk ve doğuştan bi milyon kafa.
ayşebahar arkadaşın neden o kadar erken doğum yaptı anlatsana
bebek ne durumda
Evet yeni akımın öncüsü olucam karar verdim :))))
Ben de şirkette müsvette kağıt kutusu yaptım.
Benimki biraz harcandı sanırsam
Kıslar doktorumu aradım çok fazla sırtım ağrıyor dedim gel idrar tahlili yspslım dedi. Nedendir?
günaydınn hepinizee kızlarr..su an itibariyle cok rahatladım..laylam bana yardımcı kadın bulducumaya kadar yuvarlanabilirimm böylecee öpüyorum tekrardan laylamm mucuk mucukk...
günaydınn hepinizee kızlarr..su an itibariyle cok rahatladım..laylam bana yardımcı kadın bulducumaya kadar yuvarlanabilirimm böylecee öpüyorum tekrardan laylamm mucuk mucukk...
ayakkabı kutusunu ayakkabıdan çok beğenip firmaya olan hayal kırıklığını anlatmak için ayağına ayakkabıyı değil kutuyu geçirip tarz yaratan bblua isimli kadın yeni bi moda akımını başlattı.
anne bbluanın; kızımda küçüklükten beri bi isyancı bi adam sendeci ruhu vardı. küçükken arkadaşları ona küçük aynştayn derdi. ama bu kadarını beklemiyorduk pes yani dediği öğrenildi.
bbluanın kutulardan yarattığı ayakkabılarla christian louboutin'e rakip olması şimdiden öngörüler arasında.
yeahhh babuş yolun açık olsun... beni de görürsün artık
nurumm bende de dayanılmaz sırt agrıları var. gee uykumdan uyandırıp ağlatacak kadar hemde. daha önce var mıydı böyle ağrıların senin?
bende kronık kas spazmı var. geçmiii fizik tedavıyle falan da bana mısın demiii.
nurumm bende de dayanılmaz sırt agrıları var. gee uykumdan uyandırıp ağlatacak kadar hemde. daha önce var mıydı böyle ağrıların senin?
bende kronık kas spazmı var. geçmiii fizik tedavıyle falan da bana mısın demiii.
Bebek de annede iyi kurtuldular.. ..
Ama bebeği küveze almışlar..
henüz tam gelişmemiş oluyor ciğerler falan sanırım ondan..
Sürekli ağlıyor kadın...
O da bilmiyor.. Tam bilgi vermemişler...
Devlet hastanesinde yapmış doğumunu.
Biliyorsun oralarda adamakıllı bilgi veren olmaz..
Daha bizde gidemedik arkadaşlarla...
Bu hafta cuma günü gideceğiz...
Kıslar doktorumu aradım çok fazla sırtım ağrıyor dedim gel idrar tahlili yspslım dedi. Nedendir?
1 ) Van'a gidecek yardım malzemelerini;
Yurtiçi Kargo 1 hafta boyunca saat 17'ye kadar alıyor ve ücretsiz Van'a ulaştırıyor..
2) Sabiha Gökçen Havalimanı kargo bölümünde 2 TIR Van'a yola çıkmak için dolmayı bekliyor
Günaydın canım.
Oh yuvarlan bakalım, layla kız bizi de diskoya götür
canım artık uğramıyorsun
selam kızlar
uzun zamandır yazamadım, nasılsınızz...
bu arada tetenoz aşılarının 2. dozlarını ne kadar sonr vuruldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?