- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.501
Nihahahahahahaha çok öngörülü gördüm seni babuş
Seni görmek ne demek, sağ kolum yapcam seni ben
Yoktu cnm son 3-4 haftadır olmaya başladı. Doktorda gel bir idrar testi yapalım dedi ama neden idrar testi onu anlamadım.
bende de var sırt ağrısı ama en çok sağ küregimin altı felaket ayrıca dayanılmaz oluyor bazen
Gunaydın kızlar, nasılsınız?
Ben bır ıkı haftadır yogun bır sekılde calısıyorum.
Bırazdan toplantıya gırecegız, hazırlık yapıyorum onun ıcın.
Bır selam vereyım dedım.
Bu arada bır de dua ısteyeyım.
Is yerımızde henuz 20li yaslarda genc bır arkadasımız var.
Kanser suphesı ıle musahade altına alındı.
Annesını kanserden kaybetmıs, babası kanser ve kızının durumundan henuz haberı yok.
Guzel haberler alalım dıye dua edıyoruz.
Sızlerden de dua ıstıyorum.
Kendınıze ve meleklerınıze ıyı bakın.
Allah a emanet olun.
benım iki kürek kemiği ve sırt dediğimiz her bölge. senelerdir çekiyorum da bu ara dayanılmaz olmaya başladı. gece kalkıp ağlıyorum yatakta dönemıyorum. öffff
gÜNAYDIN....
Tetanoz aşıları 0-1 ve 6. aylarda...
Yani ilk dozdan bir ay sonra ve ilk dozdan 6 ay sonra (2.den 5 ay sonra)
Benim aile hekimliği 5 doz yapacağız 10 sene koruyacak dedi ama kendi doktorum 3 doz kafi dedi.
ayy dün haberlerde yunus diye bi cocuk göstermişlerdii.. internet kafedeymş adamm onun hayatını kurtardı diye yazıyoduu.. adamın cansız eli cocugun oomzundaydı.. öle bakınıyoduu cok da saglıklıydıı yaa 12 yaslarında falan.. ölmüşş o cocukk ay nasıl olur anlamadımm.. baygın bile degildi yüzünde toz yoktu yaaaa.. mekanı cennet olsunnn yavrununn allah ımm soktayım
Allah şifa versin inşallah bişeyi yoktur
ButikBebe - özel alışveriş kulübü
kızlar lansinoh ürünleri var
iyiyim tatlım .gece giren iğrenç krampları saymazsak.kalsiyum da kullanıyorum ama fatda etmedi.dün dr aradım magnezyuma da başlayalım dedi.sen nasılsın umarım sen de bebişin de iyisinizdir.
günaydınn bebişimm...gell birlikte yuvarlanalım kuzuu..kuzeyle elaya amuda kalkmayı öğretirizz kızzGünaydın dünürüm gözünaydın..Benim için de yuvarlan kız
günaydın aysebaharcımm.hosgeldin..şart valla her eve bi laylaa tatlı hatunn,benim büyyük dünürGünaydın kulakların mı çınladı güzel?
Herkese bir layla şart diyorsun yani...
günaydınn canımm..evett layla bizi diskoya götürrrGünaydın canım.
Oh yuvarlan bakalım, layla kız bizi de diskoya götür
nazooo halana selam)
ben yaptırmadım ama içim de hiç rahat değil.kendi doktorum sen bilirsin dedi.aile hekimi yapalım dedi.ben de kendi bildiğimi yaptım ,yaptırmadım.inanılmaz bi şekilde iğne olmaktan korkuyorum....
İyiyim canım valla hamdolsun.
Bana doktor en son kontrolde magvital diye biz magnezyumlu ilaç verdi, suya karıştırılıp içilen.
Kalsiyum da kullanıyordum, onun içinde de magnezyum vardı ama yeterli değil demek ki dedi.
Ama her zaman içme, krampın olursa birkaç gün içer bırakırsın kalsiyumuna devam et dedi.
halama selamm mıı..a.s. direk sana yollayım canım.yok yokk azoşa yollayım ben onukadın enercik patlaması yasıyor azoşun yer silme tekniklerini duysa gadasını alır valla...(kayseride birini cok sevince gadasını aldığım derler )
ben yaptırmadım ama içim de hiç rahat değil.kendi doktorum sen bilirsin dedi.aile hekimi yapalım dedi.ben de kendi bildiğimi yaptım ,yaptırmadım.inanılmaz bi şekilde iğne olmaktan korkuyorum....
halama selamm mıı..a.s. direk sana yollayım canım.yok yokk azoşa yollayım ben onukadın enercik patlaması yasıyor azoşun yer silme tekniklerini duysa gadasını alır valla...(kayseride birini cok sevince gadasını aldığım derler )
selam kızlar
uzun zamandır yazamadım, nasılsınızz...
bu arada tetenoz aşılarının 2. dozlarını ne kadar sonr vuruldunuz?
böyle erken doğumlar moralimi bozuyor
tatlım evde bilgisayar kalmadı dağıttım....okulda da ders aralarında bu kadar fırsat bulabiliyorum.........
Günaydın canım naber?
selam kızlar
uzun zamandır yazamadım, nasılsınızz...
bu arada tetenoz aşılarının 2. dozlarını ne kadar sonr vuruldunuz?
günaydınn bebişimm...gell birlikte yuvarlanalım kuzuu..kuzeyle elaya amuda kalkmayı öğretirizz kızz
günaydın aysebaharcımm.hosgeldin..şart valla her eve bi laylaa tatlı hatunn,benim büyyük dünür
günaydınn canımm..evett layla bizi diskoya götürrr
adese öperin... boşver yaptırma. gecen benım doktor da bana dunya ilaç yazdı... hiç birini kullanmıyorum. boşver..
ahahahaha o ikili varya yeminle bi dönemi kapatır yeni bi dönem açarlar ben diyim.
azo ve hala yanyana düşünemıyorum...
magnezyumu mu her zaman içme dedi.bana öyle bişey demedi sabah birini akşam birini iç dedi.
aynı fiyata 60 adet gögüs pedi 56 g kremini toker bebeden aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?