2012 Şubat Anneleri

bak bebişim. ilk önce bi havluyu iyice ısıt ve ağrıyan yerine koy... ama baya sıcak olsun. hatta sıcak su torban varsa o daha ıyı olur. ama sakın masaj falan yaptırtma. gergin olmayan kasları da zedeleyip ağrımasına sebep olabılıyormuşuz.

sonra agrı hafıfleyınce yıne sıcak suyla duş al. o bolgeye ıyıce sıcak su tut. bıraz rahatlıyacaksın.

Hahahahha ayyyy doğumdan sonra yolla, bu ara rejime girdim :)))
Bende onun gadasını alırım :)) Gelecekteki halimi görüyorum onda
yalnız bebişim her rejimden sonra rejimi bıraktığın an 5 katı geri dönüşler oluyo biliyon demii senn durr kuzey oğlan bi dogsun sen esas o zaman görün rejimikenarde.kösede,şimdi uyudu yok yok gözü acık derkenn büyürr bi bakrsın o rejimlerr hayat tarzın olmus muhahahahahanlatabildim mii...

gelecek nesillerr cok faydalanır yeminlenhalanın içinde kalmıslarr, azosun dahi fikirlerii..aboww yanlarında olmak lazım gelirr o zaman bee

ahahahah sizi erosa havale ediyorum ben yaaaaaaa.... yarıldım...

Ne diyosunnnn Yani azalıyor mu çocuktan sonra? Gençliğimin baharında :26:

civil çocuk dünyasının sitesinde chicco bebek çantası 39,90 uygun mu fiyatı? bakım ürünlerini alanlar bir bakabilir mi?

süpersin yaaa ben bu ay alcaktım ay başı gibi derhal almam lazım 10tl daha düşmüş fiyatı piyasada 59,90 alcaksan kaçırma derim en düzgün ürünler ve cantayı chicco yapmış inşallah ay başına kadar stokta kalır

ben seni yarın semt pazarına götürsem anca orası paklar bizi:))))

semt pazarı mııdisko olmas diyosann yeşillik alırız bizdee.rejimlerde yeşillik iyidir hemm..kalori yakamıyoruz mademm yeşillik yiyekk...

aysebahar aldım selamını canım..

Sıcak su torbam var cnm denicem. Ama benim sırtımda iki kürek kemiği var ya onun tam ortasından başlıyor aşağıya doğru yayılıyor ağrı. Bunada iyi gelirmi???

Hayallerimi yıktınız kız..Ben doğumdan sonra spor salonuna yazılıp Hadise kıvamına gelip zenci poposu yapacaktım..Bunu gören kocam bana yeniden aşık olacaktı

yok kızz şaka yaptım bak bize bir kesmedi ikinciyi yaptık ama bebek dogunca pek vaktin olmuyor o işlere uyandı uyanacak korkusu yetiyor insana sen git spor salonuna kendini salma aferim takdir ettim seni hadise poposu da iyiymiş:))

Ne diyosunnnn Yani azalıyor mu çocuktan sonra? Gençliğimin baharında :26:

azalıyor diyemeyizz bebişimm ama kısalıp,çabuklasıyorr her an baskın yeme korkusu var kuzum..azcık da cin olursaa bebikk gör seyret komediyi kızlarr beni döfecekkk susturun beniii

Heee vakitten diyorsun, bende eşler soğuyor mu açısından şeettim..Çok şükür vakitmiş

azalıyor diyemeyizz bebişimm ama kısalıp,çabuklasıyorr her an baskın yeme korkusu var kuzum..azcık da cin olursaa bebikk gör seyret komediyi kızlarr beni döfecekkk susturun beniii

Hahahhaa :))) Dövemezler ben seni korurum
Gözümde canlandı yaw birden sen anlatınca komik geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…