- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.981
yaa güselim benimde kendi annem öle diyoki sizde gördüm böle doğuma yakın alışveriş edilir dedim anne güsel söylüyonda karnım tepeleme nereye gidecem nasıl gezicem o halimle üstüne üstlük bir anda hepsini almam mümkün değil dedim sustu bendeydi yaa şimdi evin herşeyini temizledi filan arada dokunduruyo lafını biz sizin gibiyken cam tepesinden inmezdim sana hamileyim 3günüm kalmış tüm evi temizledim doğumumu öle bekledim diyor.deli oldum senin halin varmış benim yok dedim.kayınvalidem daha çok düşünüyor beni kanımca...
aferin eşine valla iyi demiş sana laf bırakmamış senin kendine hayrın yok fazladan bide onlar mı yardım bekliyo hey gidin hey
valla çalışıyoruz die dediğin gibi kapımızı açamıyrlar haftasonuda evimizde temzilikle geçiyo hayat bitiyo işte insana ailesinden yardım gelmedikçe kimseden gelmezz...
2004 şubat bu şirkette başladım
kızlar merak ettiğim bişi var size sormak istiyorum
arada bi böyle adet olacakmışım gibi sancılar gelip gidiyo
normalmi sizce bide ilk ayım çok zor geçmişti mide bulantısından
şimdi bitti derken korkuyorum tekralanmasndan
bu sabah uyanır uyanmaz aç karına bile gidip kustum
arada bi böyle oluyo bide sanki böyle boğazıma kadar birşey gelmiş bişi yiyemiyorum
bu bi haftadırda sabahları saat 5te midem cız cızz sesler geliyo acıkmışım gibi oluyorum
çook tuhaff yaaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
bence senin kızın olacak ilk kez birine yorum yapıyorum bu arada bakalım tutacak mı
bazen kendi annende olsa çok düşüncesiz oluyorlar
hayırlısı cinsiyeti belli olur olmaz size yazarım
yok kız anlamadın galiba
kızının kızları olacağını
benden haberi olmadığını söylemiş
ah tatlım ah, sende bendensin demek. annem(kendi annem) geçenlerde eşimin yanında diyorki "ay ben sezeryanla doğum yaptım(kız kardeşime), hastaneden çıktım ertesi gün eşime güveç pilav yaptım" bende döndüm dedim ki "evet hatırlıyorum, ama aynı gece dikişlerin patlamıştı,ağrı şokuna girip acillik olmuştun" düşünsene eşimin yanında ettiği lafa bak. adam diycek nazlanma bak annen doğumdan sonra hemen ev işleri yapmaya başlamış, ya damadın yanında bu laf denir mi? ben kendi annemden yana çok dertliyim çoooooooooookkk
aynen aynen ben de kremi ekledim :))))
Şubat tatlım burası :)
Kal burda sen de sevdiysen
hıı doktorum tavsiye üzerine gittim iyi şuan bi sorun yok özel hastaneye gidiyorum
dediğin gibi doktor görse söyler
peki canım ben onu ne zaman içimde hissederim acaba:26::26::26:
yazıklar olsun inan hepsine aslında üzülmemekle kafana takmamakla en doğru kararı almışsın gerçektende birde ben becerebilsem fena olmayacak..
kaynanalardan bekliyorum da böyle şeyler insanın kendi annesinin demesi de çok ilginç
bi de eskilerin ay ben cam tepesinden inmezdim
ay biz doktor yüzü görmedik
ay biz evde doğurduk
sinir oluyorum
canım bu işyerinde deel ömrü hayatın boyunca tüm toplam sigortanı diyom
sanırım 12 yıl
Oyelkencim valla en bu sigorta filan işlerinden hiç anlamıyorum. Ama bildiğim kadarıyla doğumdan sonra kendin ayrılırsan tazminat olmuyordu.
Süt izinleri kısmını bilemicem, ama doğum yaptığına göre onu hak etmiş sayılmıyormusun…
banada öyle gibi geliyor
haa şimdik anladımmm..bende senin kızlardan haberdar başka oğlu daha varda o gelinin bebeğini bilmiyor sanıyordum:)))tövbe yaaa battıkça battı dahada gözümde kayınpederin
evet kendi kızı da hamile ya görümcem yani onun kızı olcak diyo
oğlunden benden haberi yokmuş yani
salak adam
tabi sevdim sizde beni sevdiyseniz sizinleyim artık
günayydıınnn kızlarrrrr
konumuzz kapı süsü didinizz bende kapı süsleriyle geldim
Eki Görüntüle 279149 Eki Görüntüle 279150 Eki Görüntüle 279151 Eki Görüntüle 279152 Eki Görüntüle 279153
Ben ilk olarak 14+3te hissetmiştim ama seğrime şeklindeydi ve bir daha uzun süre duymamıştım.
Artması, sıklaşması 18. Haftaydı.
İyice tekme, dayanma, yer değiştirme, dönmeleri hissetmek 20.-21. Haftalardan sonra.
Hatta dönmeler 24leri buluyor.
Benim kızkardeşim kan tahlillerimin sonuçlarını bile takip ederken, kendi erkek kardeşinin çocuğuna kayıtsız kalan koskoca adam için mi üzülücem. Herkes hakettiğini alır, bebeğim de amcasının gerçek yüzünü tanır ama...
günayydıınnn kızlarrrrr
konumuzz kapı süsü didinizz bende kapı süsleriyle geldim
Eki Görüntüle 279149 Eki Görüntüle 279150 Eki Görüntüle 279151 Eki Görüntüle 279152 Eki Görüntüle 279153
tabi sevdim sizde beni sevdiyseniz sizinleyim artık
hoşgeldin edan :)) bu arada inanma sen öle bulantı falann yok öle bişiy bir sefer bile bulantım olmadı ama benim 2.prenses geliyoo..hayırlısı sağlıklısı olsun..ilk kızımda ilk 3 ay insan içine cıkamamıstım.bünye meselesi onlar
Günaydın.
Sonuncu çok güzelmiş, bi de 2.yi sevdim :)
Hoşgeldin o zaman
valal billa ya insanın kendi annesi bunu derse el ne demesin ama kayınvalidem basbas bağırıyo gebertirim seni otur oturduğun yere allah korusun ilk çocuğun ters bi hareket edersin bebek ölü doğar onuda geçtim seni zehirler kızım deli olma diyo
geçen birinden bişi duydum çok üzüldüm kadın 9 aylık hamileymiş doğuma 1 haftası kalmış vitrin üzerinden bardak almak için uzanmış bebeğin kordonu kopmuş böle içimden bişi düştü sanki demiş sancıları tutunca doğuma götürmüşler bebek ölü doğmuş kordon kopmuş
allah korusun herşey olabilir biz kendimize dikkat edelim temizlik iş güç her zaman olurr die düşünoyrum
Günaydın canım nasılsın?
Aleyküm selam..
Dualaımız senin ve arkadaşın için...
Allah şifa versin canım tez vakitte...
Allah şifa versin inşallah bişeyi yoktur
ButikBebe - özel alışveriş kulübü
kızlar lansinoh ürünleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?