- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.001
günayydıınnn kızlarrrrr
konumuzz kapı süsü didinizz bende kapı süsleriyle geldim
Eki Görüntüle 279149 Eki Görüntüle 279150 Eki Görüntüle 279151 Eki Görüntüle 279152 Eki Görüntüle 279153
hoşgeldin edan :)) bu arada inanma sen öle bulantı falann yok öle bişiy bir sefer bile bulantım olmadı ama benim 2.prenses geliyoo..hayırlısı sağlıklısı olsun..ilk kızımda ilk 3 ay insan içine cıkamamıstım.bünye meselesi onlar
günayydıınnn kızlarrrrr
Eki Görüntüle 279149 Eki Görüntüle 279150 Eki Görüntüle 279151 Eki Görüntüle 279152 Eki Görüntüle 279153
aaa ben bu ay şeklindekini 2 kızlı yaptırabilirim dimiii
nerden bulabilirim ki
ayy çok sağıl ecrincim
Günaydın.
Sonuncu çok güzelmiş, bi de 2.yi sevdim :)
Hoşgeldin o zaman
sağol canım tşk ederim ama benim arada bi böyle bulantılarım oluyo canım
günaydın hoşbeşci napıyo kuzey oğlan
tatlım lansinoh 56 gr göğüs pedi hediyeli olanı aldın değil mi?
dünürümm hosgeldinn.yine rahat durmuyon bakıyom da neler alıyon yineeekuziye süt saklama kapları heee.alll alll hepsinden yarasın damadıma valla kızlarr size bişey diyim mi su okul zamanı baslayana kadar böyle yorulmuyordum.okuma yazma öğrenmesi bi dert oldu şimdik projeleri sınavlarıı..valla karnımdakinden tırsıyorum.o bu yasa gelince uzay mekiği yaptıracaklar beee..
günayydıınnn kızlarrrrr
bulantı tabi olur canım.ben bulantılarını cinsiyetle bağdastırma falan demek istedim..:))
bunlar mükemmel ama ya ilkine bayıldım sitesinin ismi varsa link atarmısın kaç paraymış bugünayydıınnn kızlarrrrr
yani öyle işte üzüldüm öyle demesine aman çok ağır hareket ediyosun falan gibi laflar diyo hatta kenime göre afedersiniz at gibi koştruyorum evde yanibence senin kızın olacak ilk kez birine yorum yapıyorum bu arada bakalım tutacak mı
bazen kendi annende olsa çok düşüncesiz oluyorlar
söylüyolar cnm zaten net görmeden bişi demiyolar önce cinsiyeti konusnda şu diyor gördüğüm kadarıyla diyo pek değimiyo genelde ne diolarsa o çıkıyo cnm ben ilk 14+3de hissettim seyirmelerle başladı sonra içimde kayma gibi tabir edilen yer değiştirdiğini hissettim şimdi bir cenavar oldu tepik üstüne tepik atıyo akşam bulaşıkları toparlıyodum farketmeden karnımı mutfak tezgahına dayamışım içerden ittiriyo geri paşa hazretleri rahatsız oldularhıı doktorum tavsiye üzerine gittim iyi şuan bi sorun yok özel hastaneye gidiyorum
dediğin gibi doktor görse söyler
peki canım ben onu ne zaman içimde hissederim acaba:26::26::26:
kaynanalardan bekliyorum da böyle şeyler insanın kendi annesinin demesi de çok ilginç
bi de eskilerin ay ben cam tepesinden inmezdim
ay biz doktor yüzü görmedik
ay biz evde doğurduk
sinir oluyorum
anamm ecrinn masallah sana kız hazırlıklı gelmiş görüyon muu..bende ikizleri cok beğendimm...oyelken canım ankarada bunlar büyük düğmecilerde falan ham olarak satılıyor.süsleyebilmen içinde ıvır zıvırları var.istanbulda da kesin vardır ham olarak satılanları..istediğin süslerlede süsleyebilirsin.
elefera sen balat hastanesine gidiyordun değil mi orda meltem hanım varmış
ününü çok duydum ona mı gidiyorsun
bunlar mükemmel ama ya ilkine bayıldım sitesinin ismi varsa link atarmısın kaç paraymış bu
yani öyle işte üzüldüm öyle demesine aman çok ağır hareket ediyosun falan gibi laflar diyo hatta kenime göre afedersiniz at gibi koştruyorum evde yani
söylüyolar cnm zaten net görmeden bişi demiyolar önce cinsiyeti konusnda şu diyor gördüğüm kadarıyla diyo pek değimiyo genelde ne diolarsa o çıkıyo cnm ben ilk 14+3de hissettim seyirmelerle başladı sonra içimde kayma gibi tabir edilen yer değiştirdiğini hissettim şimdi bir cenavar oldu tepik üstüne tepik atıyo akşam bulaşıkları toparlıyodum farketmeden karnımı mutfak tezgahına dayamışım içerden ittiriyo geri paşa hazretleri rahatsız oldular
ya valla billa sizler şanslınızı ben diyo bir hamile olduğumu öğrendim doktora gittim bide doğuma gittim siz başınız ağrısa kadın doğumcuya gitceksiniz dioo
bide enterasan başka bişi var son zamana kadar cam siliyomuş ya karnım cam cercevesine deyerek siliyomdum diyo doğuma gelen komşular kız dur bakım çocuğun suratında çerçeve izi kalmışmı diyormuş büyük marifet dedim yaptığın demkki sendeymiş anormallik dedim bende cam siliyorum ama erebildiğim kadar alıyorum o bebeğin günahı ne canım sıkıştırayım yavrumu
Canım evet, Balat hastanesıne gıdıyorum.
Sagolsun, buradan bır arkadasım tavsıye ettı.
Cok da memnun kaldım hastaneden.
Yalnız henuz bır kez gıttım, ıkıncı duzey ultrason ıcın.
Onu da Meltem Hanım yapmadı.
Yakında seker yuklemesı ıcın gıdecegım.
Meltem Hn, veya Nevın Hn. var.
Benım ıcın erken saatler uygun oldugundan, bakalım sansıma hangısı gelecek.
Arkadasım, her ıkısını de cok begendıgını belırtmıstı.
Bırde hastane gercekten ıcıme sındı, tertemız.
Dıgerı ıle bunu kıyaslayamam bıle.
meltem hanım çok iyiymiş 2 arkadaşım söyledi aklında bulunsun
sanırım 12 yıl
hoşgeldin edan :)) bu arada inanma sen öle bulantı falann yok öle bişiy bir sefer bile bulantım olmadı ama benim 2.prenses geliyoo..hayırlısı sağlıklısı olsun..ilk kızımda ilk 3 ay insan içine cıkamamıstım.bünye meselesi onlar
Allah korusun ya. benim kayınvalidem de aynı senin ki gibi. gelip temizlik yemek filan yapmaz ama gittiğimde asla yerimden kaldırmaz. geçen gün birinin cenazesi vardı eşim tutturmuş sende gel ayıp diye kayınvalidem döndü asıl sana ayıp, hamile kadının ne işi var cenaze evinde dedi. kendi anneme kaç kez artık evin temizliği beni yoruyor, h.içi çalışıyorum cmt. tüm gün temizlik ölüyorum sırtım belim kopuyor dedim, o zaman ya kocan yapsın yada her hafta sonu yarım gün kadın tut dedi. dün markette karşılaştık (ben feci grip halde işten izin almışım,karnımda aç,yemek malzemesi alıyorum), ben bu poşetleri nasıl taşıycam yardım eder misin anne?dedim. valla ben taşıyamam dedim gittim manav reyonundan çocuğa rica ettim, eve kadar yardım etti ama çok ağladım tabi
Amın canım, ınsallah.
Capa dakı doktor daha ıyı konusmus.
En azından urkutmemıs.
Kasım 3 te bellı olacak sonuc.
Hayırlısı ınsallah.
ya valla billa sizler şanslınızı ben diyo bir hamile olduğumu öğrendim doktora gittim bide doğuma gittim siz başınız ağrısa kadın doğumcuya gitceksiniz dioo
bide enterasan başka bişi var son zamana kadar cam siliyomuş ya karnım cam cercevesine deyerek siliyomdum diyo doğuma gelen komşular kız dur bakım çocuğun suratında çerçeve izi kalmışmı diyormuş büyük marifet dedim yaptığın demkki sendeymiş anormallik dedim bende cam siliyorum ama erebildiğim kadar alıyorum o bebeğin günahı ne canım sıkıştırayım yavrumu
kızlar bana şimdilik müsade kahvaltı yapıp
biraz evi toparlamam lazım
eşim gelmeden işlerimi bitirmem lazım malüm
hastaneye kontrole gidecem kendinize ciciii bakın
allaha emanet kızlar byyy byyyy
afiyet olsun
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Sabah hastaneye gittim kan verdim de geldim tiroit için, arkadaşım sağolsun bunun yanında diğer rutinleri de yazdırmış doktora, onlara da bakacaklar.
İnşallah güzel çıkar.
En son tahlil yaptırdığım ve sonucumun yüksek çıktığı hastane için neden orada yaptırdın dedi arkadaşım, pek iyi bir hastane değilmiş ben olsam güvenmem dedi.
Bu da bana moral oldu bakalım. İnşallah dediği gibidir iyi çıkar sonuçlarım.
Dün akşam eve gittiğimde de kapının önünde bir paket buldum, kapının eşiğine koyup gitmişler.
Milupanın hediye paketi. İçerisinden huggies bebek bezi, niveanın bakım ürünlerinin numuneleri, emzirme ve bebek bakımı ile alakalı cd.ler, kitapçıklar filan çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?