2012 Şubat Anneleri

anamm ecrinn masallah sana kız hazırlıklı gelmiş görüyon muu..bende ikizleri cok beğendimm...oyelken canım ankarada bunlar büyük düğmecilerde falan ham olarak satılıyor.süsleyebilmen içinde ıvır zıvırları var.istanbulda da kesin vardır ham olarak satılanları..istediğin süslerlede süsleyebilirsin.

sağol canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
canım benim arada bi böyle mide bulantılarım oluyo ama
ilk günlere göre şuan iyiyim tabi

günaydın hoşbeşci napıyo kuzey oğlan

Yerimmm onuuuu anasının karnında dalgalandırma yapıyor

tatlım lansinoh 56 gr göğüs pedi hediyeli olanı aldın değil mi?

Evet canım onu ekledim sepete, kart numaram yanımda değil daha alamadım 10 gr. küçükmüş 56 olanı ekledim.

Hoşbuldum dünür sen de hoşgeldin...Kuzey beyin çeyizini düzüoz işte, ilerde gelinimle aynı kaptan yerler
Ahhh anam o ödev zamanları da göz açıp kapayana kadar geliyor dimi, ne halt edicem benim matematik sıfır

bunlar mükemmel ama ya ilkine bayıldım sitesinin ismi varsa link atarmısın kaç paraymış bu
bence senin kızın olacak ilk kez birine yorum yapıyorum bu arada bakalım tutacak mı

bazen kendi annende olsa çok düşüncesiz oluyorlar
yani öyle işte üzüldüm öyle demesine aman çok ağır hareket ediyosun falan gibi laflar diyo hatta kenime göre afedersiniz at gibi koştruyorum evde yani
hıı doktorum tavsiye üzerine gittim iyi şuan bi sorun yok özel hastaneye gidiyorum
dediğin gibi doktor görse söyler
peki canım ben onu ne zaman içimde hissederim acaba:26::26::26:
söylüyolar cnm zaten net görmeden bişi demiyolar önce cinsiyeti konusnda şu diyor gördüğüm kadarıyla diyo pek değimiyo genelde ne diolarsa o çıkıyo cnm ben ilk 14+3de hissettim seyirmelerle başladı sonra içimde kayma gibi tabir edilen yer değiştirdiğini hissettim şimdi bir cenavar oldu tepik üstüne tepik atıyo akşam bulaşıkları toparlıyodum farketmeden karnımı mutfak tezgahına dayamışım içerden ittiriyo geri paşa hazretleri rahatsız oldular
kaynanalardan bekliyorum da böyle şeyler insanın kendi annesinin demesi de çok ilginç
bi de eskilerin ay ben cam tepesinden inmezdim
ay biz doktor yüzü görmedik
ay biz evde doğurduk
sinir oluyorum

ya valla billa sizler şanslınızı ben diyo bir hamile olduğumu öğrendim doktora gittim bide doğuma gittim siz başınız ağrısa kadın doğumcuya gitceksiniz dioo
bide enterasan başka bişi var son zamana kadar cam siliyomuş ya karnım cam cercevesine deyerek siliyomdum diyo doğuma gelen komşular kız dur bakım çocuğun suratında çerçeve izi kalmışmı diyormuş büyük marifet dedim yaptığın demkki sendeymiş anormallik dedim bende cam siliyorum ama erebildiğim kadar alıyorum o bebeğin günahı ne canım sıkıştırayım yavrumu

tamam cnaım sağol

melegineli burda yazıyor cnm. istanbul

tamam bakacağım hemen

kızlar bana şimdilik müsade kahvaltı yapıp
biraz evi toparlamam lazım
eşim gelmeden işlerimi bitirmem lazım malüm
hastaneye kontrole gidecem kendinize ciciii bakın
allaha emanet kızlar byyy byyyy

elefera sen balat hastanesine gidiyordun değil mi orda meltem hanım varmış
ününü çok duydum ona mı gidiyorsun

Canım evet, Balat hastanesıne gıdıyorum.
Sagolsun, buradan bır arkadasım tavsıye ettı.
Cok da memnun kaldım hastaneden.

Yalnız henuz bır kez gıttım, ıkıncı duzey ultrason ıcın.
Onu da Meltem Hanım yapmadı.

Yakında seker yuklemesı ıcın gıdecegım.
Meltem Hn, veya Nevın Hn. var.
Benım ıcın erken saatler uygun oldugundan, bakalım sansıma hangısı gelecek.

Arkadasım, her ıkısını de cok begendıgını belırtmıstı.
Bırde hastane gercekten ıcıme sındı, tertemız.
Dıgerı ıle bunu kıyaslayamam bıle.

ayyy canıımmm ne güzelll allah onu sana bağışlasııınnn

günaydın kızlar hatırlı günler olsun inşallah nazom bende ödev yaptırdım araştırdım yazdırdım başım ağrıdı valla

meltem hanım çok iyiymiş 2 arkadaşım söyledi aklında bulunsun

sanırım 12 yıl

piii 15 olsa alcan

gerçek mi yaaaa şaka gibi

Amın canım, ınsallah.
Capa dakı doktor daha ıyı konusmus.
En azından urkutmemıs.
Kasım 3 te bellı olacak sonuc.
Hayırlısı ınsallah.

inşallah hayırlı haberleri gelir canım

bari yardımınız yok susun dimi ne boş konuşuyonuz

hadi bakalım inşallah güzel çıkar sonuçlarda için rahatlar moreller yüksk olsun lütfenhayırlı olsun milupa paketin hastane bezini koymuşlar ne güzel 8 adet degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…