2012 Şubat Anneleri

azoşş sonuçta benim didinerek kurduğum düzenimi altüst edecek bir yöntem istiyor eşim istanbulu bırakıp izmire taşınmayı kafasına koymuş bende çocuğumda helak olacağız bu uğurda bide üstüne ailemi ezip geçmek zorunda kalacağım yani arkama dönüp baktığımda ailem olmayacak

Aaaa deme canım ya, halbuki iş imkanı İzmir'e oranla İstanbul'da daha çok...Yani eşin ikna olur inşallah..Ailen istemiyor haliyle gitmeni, bebişte olacak inşallah eşin fikir değiştirir..Zorlada götürcek değil ya canım, hadi sıkma canını, tek kişinin kararı ile olmaz bu işler.

Rabbim dermansız dert vermesin tatlım. öyle yada böyle çözülecek mevzular bunlar. kendini üzme... bebeğin sağlıklı, sen sağlıklısın çok şükür. herşey güzel olur inşallah

BBLAUcum haberlerine sevindim. inşallah hep böyle devam eder...

valla bilmiyorum her konuda bitanedir eşim ama bu konudada kabul etmessem dünyayı zindar eder burda bana
ailem benim için düzen kurdu buraya onları çağır sonra bırak kalk git olcak şeymi konular çok karışık ayrıntıyla anlatmaya kalksam
10 sayfa sürer içim daralıyo kendi aldığı kararla benide ikna etmeye çalışyooooo allahım bana güç ver tansiyonum yerlerde ona eminim ellerim titrio artık....bir kaç gün giremessem merak etmeyin beni

Çok sevindim babuş Allah birdaha yaşatmasın aynı sıkıntıları inşallah

Amin Azoşum Rabbim yaşatmasın bir daha, ne bana ne kimseye.

Tatlım Rabbim sağlık kederi vermesin, inşallah eşini ikna edersin....
İş önemli ama aile desteği de çok önemli, anlar inşallah seni.

BBLAUcum haberlerine sevindim. inşallah hep böyle devam eder...

Teşekkürler tatlım, inşallah hepimiz için hep yolunda gitsin işler

Tatlım Rabbim sağlık kederi vermesin, inşallah eşini ikna edersin....
İş önemli ama aile desteği de çok önemli, anlar inşallah seni.

anlıycağını hiç sanmıyorum güselim amin çünkü eşim herşeyi kendi elde etmek istiyo herşeye sırt dönmeyi göze almış beni korkutan güçsüz bırakanda bu hayatımda hiç bu kadar çaresiz ve üzgün kaldığımı hatırlamıyorum kimseye anlaracak tek bir lafım yok ne kendi aileme ne eşimin ailesine ne konu komşuya burda ne paylaşıyosam

Anlıyorum canım seni. Yani belki olayı bilmiyorum ama hayatımda zaman zaman çaresiz hissettiğim vakitler oldu. Tüm yolların kapandığını sandığım…Ama Allah çok büyük, O’na zorluk yok, “Ol!” buyurursa olur.
Sen en ufak şüphe duymayarak Rabbine sığın, bizim çıkış göremediğimiz zamanlarda en iyisi budur, bizi imanımız ayakta tutar.
İnşallah bir şey olur ve sana güneş doğar böyle dua ediyorum senin için.

sağol cnm çok sağol söylediklerin biraz olsun içimi ferahlattı Allah tek tutanağım zaten kendinize ii bakın çok sağol dualarınızı eksik etmeyin ben çıkıyorum umarım hakkımda hayırlısı olurrr hoşçakalınnn bye bye

iyi akşamlar yine ben girdim herkes çoktan çıkmış bile , su zaman işini bi tuttuıramadım gitti neyse arkadaşlar kahogulo diye bi arkadaş vardı suyu azalmıştı acaba ondan bi haber varmı

iyi akşamlar yine ben girdim herkes çoktan çıkmış bile , su zaman işini bi tuttuıramadım gitti neyse arkadaşlar kahogulo diye bi arkadaş vardı suyu azalmıştı acaba ondan bi haber varmı

benimde aklımdan o geçiti bugün!
uzun zamandan beri girememiştim,okuyamadım,merak ettim bende!ne oldu acaba?inşallah bebeği iyiidir(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…