2012 Şubat Anneleri

canım merhaba ben de giremiyorum diye üzülüyordum ama demek bu aralar herkes bir telaş içinde.
10 kg birşey değil canım ya, benim oldu 14 kg
insan evdeyken sapıtıyor işteyken daha disiplinli gidiyor.
ben ıkı hafta evdeydım raporda, 2 kg almısım kabus gibi. ama dr normal, ikiz taşıyorsun önemli olan ödemin olmasın dedi
şimdi biraz daha dikkatliyim gerçi. ben de 20 ile kapatırsam sevinicem

hoşgeldin cnm..bende bir haftadır evdeyim iş hayatım sona erdi....bebekle birlikte artık hiç çalışamam kimselere bırakamam çünkü..hayırlısı..evet 10 kilo aldım ama sen ikiz annesisin..bu arada bebekler kızmı erkekmi tek yumurtamı çiftmi? isimlerini buldunmu? soracağım çok şey var bayağıdır yoksun.....neler yapıyosun bakim:44:..oyelken tek yumurta ve ikiside kızmış....bilmiyorum biliyomusun..topiğin en kıymetlisi sizsiniz bebekler ikiz çünkü...inş sağ sağlim sizlerde görürsünüz kuzularınızı..ikiz sevinci bambaşkadır kesin....2 tane yüz heyecanı..ayyyyy yerim yerimmm..

canım sezeryanın zorluğu, doğumdan çıkınca oluyor malum. çıktığında ameliyat bölgesinde bayağı bir ağrı oluyor ama ağrı kesici yapıyor hemşireler, iğne etkisini gösterene kadar çekiyorsun acıyı. bir de yattığın yerden doğrulman zor biraz. destek gerekiyor kalkmak için. ama 15 gün sürmüyor bu dediklerim. ben 2. günde yavaş yavaş ayaklandım. 3. gün çok da ağrım yoktu. bünyeye göre değişiyor etkisi ama çok zayıf bir bünye olması lazım 15 gün yatmak için.

kızımın adı zehra duru. eşim tuğrul istiyor. ama dediğim gibi islami bir isim olsun istiyoruz diye daha son noktayı koymadık.

kuzum benimmm sizde çook kıymetlisiniz.. çok özlemişimmm sizle muhabbet etmeyi.
evet Oyelkenden haberim var canım.
benimkilerde kız, çift yumurta dedi dr. Biri Azra diğeri Çağla olucak inşallah hayırlısıyla hepimiz zamanında alalım kucagımıza bebeklerimizi.

azra akın çağla şikelden diyosun.....senin kızlar onlardan güzel olsun inş....isimleri güzelmiş beğendim .....fazla benzemiyor dimi çift yumurtalar birbirine.....ayırt etmesi daha kolay olur o zaman....valla çok güzel...eee peki sen şimdi bebeklerin tekmelerinide çift mi? hissediyosun yoksa bizimle aynımı acaba atışları......yoksa dört tane ayaktan birer tekme yesen asla kendine gelemezsin dimi.....ooyy kuzular yaa....bende oğlumun adına esad diye karar verdim sence nasıl?düşün düşün buna en son karar verdik...zor erkek ismi bulmak yaa..:44:

slm kızlar ben geldim. doppler e girdim eve anca gelebildim eşimde işteydi tek gitmek zorunda kaldım ama bebeğim çok sağlıklıymış. dil çıkarttığını yutkunduğunuda gördüm:))

evet herkes böyle diyor..doğumdan çıkınca kendine gelmen zor oluyormuş....annemde son kardeşimi sezeryan yaptı oda 2 gün sonra ayağa kalktı hemde 40 yaşında anne oldu..tabi bünye meselesi..ben çoğu şeyde dayanıklıyımdır inş sezeryan olursam 3 günde toparlarım..inş cnm..zehra duru çok güzel bi isim...kızım olsaydı eğer kesin adı duru olcaktı benimde ama 10 gün sonra pipiyi gördük şok olduk...önce doktor kız dedidee......zehra duru isim uydurmak zor..iki isim olduğu için..tuğrulda çok sert değilmi?..:44:...samed olabilir....ali,ihsan,halid,kadir,berat.. çok hoş isimler....ben bunları koymak isterdim ama akrabalarımızda var diye koyamadım...

samed ve kadir koymak için, abdüssamed yada abdülkadir olması gerekiyor. ben de uzun diye sıcak bakmıyorum. ömer istiyorum, eşim akrabası var diye istemiyor. valla öyle kala kaldık :)) erkeğe isim bulmak gerçekten çok zormuş.

ömerde güzel..ama bizim apartmanda bi ömer var..allahım sen koru yok böyle bi çocuk tam bi asi ailesine karşı....serseri..aman allah korusun...ömer ekber baki nufüsa öyle yazdırıp kısaltılmışınıda diyebilirsin yaa bişey olmaz....

esad güzel isim canım bende beğendim,
çift yumurtalar benzemıyor evet. tekmeler çok şahane sağa yatsam biri, sola yatsam diğeri başlıyo kıpırdanmaya nası yatıcağımı da şaşırdım :))
karnım şekilden şekile giriyor, yamuluyor çok komik :))
ben biri kız biri erkek olur diye düşünüyordum öyle olsaydı egemenle çağla olacaktı
egemeni çok seviyorum ben erkekte.

Aslında bir komşum da sadece ömer koyma dedi. hz. ömer de çok adaletliymiş ama sinirliymiş. Allah korusun bizi asi evlatlardan.

Aslında bir komşum da sadece ömer koyma dedi. hz. ömer de çok adaletliymiş ama sinirliymiş. Allah korusun bizi asi evlatlardan.

nebilim ismindenmidir gerçi aileside çok düzgün insanlar değiller ama..... hoşlanmıyorum hiç.....aman neyse kınamim...eski ev sahibimizin oğlu ömer faruktu o çok ttalıydı mesela..şimdi kocaman olmuştur ben bekardım o zaman çünkü...benimkide suriyenin başkanı esada benzemesin vicdansız olupta....aman allah korusun yaaa....en iyii içini ferah tutmak..isim bahane..yetiştirmek şahanee........hayırlıs hepimiz için..inş....neyse ben kaçar birazdan...

egemeni bizde düşündük ama eşim ege derler dedi..bizde karadenizliyiz istemedi paşam....ama egemende güzel...desene içinde tekmikler havada uçuşuyo..ama aynı cinsiyetten olmaları iyi olmuş çünkü kıyafet konusunda bir ona giydirirsin bir ona..fazla masrafın olmaz....renkler açısındanda....aynı odada yatıradabilirsin ikiside kız çünkü ilerde...daha iyi olmuş bence...bi kız bi erkek çok zor olurdu..farklı cinsiyetler farklı ergenlik dönemleri demek..farklı kıyafetler ve renkler demek..onun için çok sıkıntı olurdu..gerçi rabbim kolayını veriyo ama benim düşüncem tabi..hayırlısı...

evet haklısın hayatım, bende cinsiyetleri hep aynı olsun istemiştim Allah da öyle nasip etti çok şükür.Her dönemlerinde Allah yardımcımız olur inş.
İkiz sayfalarına baktımaz önce kk dan. Çpk dertlilermiş anneler :)) bakalım inş bende başa çıkabilirim.

Odamızda kuruldu geçen haftalarda ama tam bitirmedik örtüleri vs dikiliyor içlerine sonra kıyafetlerini yıkayıp,ütülücez.
Hazır olmak lazım, bende çok ağırlaşmadan yapabileceklerimi yapayım istiyorum.

hepside çok güzel isimler sağlıkla doğsunlarda isimleriyle yaşasınlar inşallah.. bizde eşimle anlaşamadık isim konusunda ikimizinde dediği olsun diye deniz rüzgar olsun dedik oğluşumuz ikimizin istediği ismide taşycak:)

Canım hosgeldın.
Cok zaman oldu gorusmeyelı.
Guzel haberlerle donmussun.
Rabbım daha nıce guzel haberlerını almayı nasıp etsın.

Odemın tehlıkesı ne bılıyor musun?
Bende cok fazla olustu
Doktoruma da soramadım!

Bır gorsen, bacaklarım nasıl kalınlastı.
Soyle mınnacık dokunuyorum parmagımla, 5 sanıye olmadan cekıyorum kı resmen cukur olmus.
Sadece bacaklarım degıl ustelık.
Ellerım ve yuzum de sıstı ):

Esad cok guzel bır ısım canım.
Rabbım ısmının manasını tasımasını nasıp etsın.
Elıf Naz guzel mı pekı?
Bazıları Naz ısmını sevmedı.
Ama babacıgı degıstırmek ıstemıyor.
Dıyorum 'bak kızımız nazlı olurmus' 'ben senden yana ıdmanlıyım, degıstırmem' dıyor.

merhaba kizlar.. uzun zamandir giremiyordum yine tatile gittim istanbula ama buyuk kuzunun hastaliklariyla bogustum geldim. simdi daha iyi allahtan. dilerim herkes iyidir.. ben 5bucuk kilo aldim , isimede hala karar veremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…