- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #38.981
bende 7 kilo almışım( üzülüyorum..
kızlar ya bisey sorcam hamilelik korsesi kullanan var mı belini desteklemek icin ozellikle son 3 ayda sırt ve bel agrısı oluyo ya o yuzden kullanan var mı saglıklı mı ?
Kızlar 26 haftalık hamileyim ilk şeker yüklemesi yüksek olunca 10 gün sonra bugün 100 lük yüklendi iğrençti iğrenç
ve sonuç yine yüksek çıktı doktorum önce dahiliyeciye görün sonra diyetisyene git dedi hoş dahiliyeci bişeyde yapmadı şeker ölçüm aleti yazdı bir hafta snr tekrar
gidicem şimdi diyetisyeni merak ediyorum o kadar yoğunki dr anca 18 kasıma alabildim randevuyu millet ne çok diyetisyene gidiyor napıcaz kızlar büyük ihtimal hamilelik şekeri diyor ama yinede çok korkuyorum doğuma üçay kaldı sıkıcam dişimi artık diyetse diyet bilgisi olan varsa yardım edermisiniz teşekkürler...
ben kullanmıyorum cnm.. ama camasırım göbek destekliionu da her zaman kullanmıyorum.. pilates yapıyorum arada cok faydası oluyo bel ve sırt agrıları için.. durusunu da düzeltiyosun.. bence korse yerine 15 tl ye cd al plates cd si
dr un bi beslenme programı vericektir mutlaka cnm. bblau da aynı dertten muzdaripti ama buraya girmiyor artık. ama yürüyüsün cok faydası oldugunu söyledi onu söyleyebilirim. programa uy ve yürüyüss yap korkma muhtemelnn hamilelikle ilgilidirr. hamilelikte seker ve tansiyon prblemi olabiliyor cünkü
bence üzülmemelisin. en azından ben aldığım kiloyu söylediğimde üzülmezsin. 14 kilo :))
Bir tek şubat annecikleri yok ortada(
geldim burdayım:)
akşam olumca herkes kocasıyla ilgilenmeye başladı demek ki:))
e-bebekte görmüştüm bi kaç çeşidini ama bilemiyorum bide limangonun web sitesine baktım fiyatlar birazcık pahallaydı:)) bi bak istersen oralara çok fazla çeşidi var çünkü.
aslında internetten almam sart degil onemli olan ii bi urun olması tefal de var bi tane ama iste daha once kullanan varmı diye bi sorayım dedim cunku bazı markalarınki yeterli derecede performans vermiyomus yada cok fazla sogutuyomus odayı soguk buhar verdigi icin
kuzenim yeni doğum yaptı tefal almış ve çok memnun ama dediğim gibi e-bebekte çok çeşit vardı geçen hafta bakmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?