- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.001
anladım orayada bi bakarım ama aklımda tefal kaldı benimde bakıcaz artık daha kulaktan ates olcer bide bebek telsizi de almak lazım ooy oy :) :)
Canım hosgeldın.
Cok zaman oldu gorusmeyelı.
Guzel haberlerle donmussun.
Rabbım daha nıce guzel haberlerını almayı nasıp etsın.
Odemın tehlıkesı ne bılıyor musun?
Bende cok fazla olustu
Doktoruma da soramadım!
Bır gorsen, bacaklarım nasıl kalınlastı.
Soyle mınnacık dokunuyorum parmagımla, 5 sanıye olmadan cekıyorum kı resmen cukur olmus.
Sadece bacaklarım degıl ustelık.
Ellerım ve yuzum de sıstı ):
Esad cok guzel bır ısım canım.
Rabbım ısmının manasını tasımasını nasıp etsın.
Elıf Naz guzel mı pekı?
Bazıları Naz ısmını sevmedı.
Ama babacıgı degıstırmek ıstemıyor.
Dıyorum 'bak kızımız nazlı olurmus' 'ben senden yana ıdmanlıyım, degıstırmem' dıyor.
bebek telsizlerinede baktım sanki birazcık pahallıydı:)) indirime girer mi diye bekliyorum.. ama bugün ev tipi ana kucağı aldım oğluşuma.. yavaş yavaş tamamlıycaz artık.
anladım :) da benim eşim cok pimpirikli ya gecen de oyle bi durus yapayım dedim kıyameti kopardı bisey olucagını sanıyo oyle hareketler yapınca( korse kullandıgından memnunmusun peki rahatsız ediyomu
Bende netten bakıyorumda evet doğru söylüyorsun canım ya yürüyüş ama havalar çok soğuk nasıl yapıcam sabah yarım akşam yarım en az bir saat yürüyüş diyor lar
tabi diyetisyenede uymak şart valla sıkıcam dişimi allah herkesin yardımcısı olsun kızlar
korse degill cnmm benimki bildigin hamile küloduu yumusacık sadece göbek destegi var altında. gayet rahatt bişi. yok cnmm otur anlat sen ona dogumdada faydası olur.. bide o duruslarla omurganı dinlendirdiginden bel agrısı yasamıyosun hiç.
hmm tamam ondan alırım o zaman cunku benim sırtım belim her aksam agrıyo azcık ayakta durayım yine agrıyo bıde karnım asagıda benım burayada yazmıstım oyle olan var mı diye merak ettim yani oturdugumda bacaklarıma degiyo nerdeyse
hmm tamam ondan alırım o zaman cunku benim sırtım belim her aksam agrıyo azcık ayakta durayım yine agrıyo bıde karnım asagıda benım burayada yazmıstım oyle olan var mı diye merak ettim yani oturdugumda bacaklarıma degiyo nerdeyse
yok tatlım onu duymadım burda kimse yok zaten de. benim asagıdaydı sonra yukarı cıktı. simdi yavas yavas yine incekmiş. ama bebegin yatısıyla da alakalı yanii vücut tipine göre degişiyor bu durum.. ama yinede dr una sor cok aklına takılıyosa
hayırlı olsun :) oglun ne kadarlık oldıu
25+3 bugün itibariyle senin kızın ne kadarlıktı?
26+4 benim kızım simdi
bugün hastanede bi kız annesi adayıyla tanıştım onunda karnı aşağıdaydı benim ki dik ve sifri. ama karnı aşağıda olanların hamile olduğu daha çok belli oluyo kız annesi olmanın faydası demek ki:)
hadi ya :) bi ben degilsem icim rahatlicak valla gerci beni su zamnaa kadar goren herkes oglan demi diye sordu benimde karnım sivri,herkese hayır kız demekten yoruldum ama asagıda iste neyse saglıklı olsun da nerde olursa olsun napalım sonucta herkesin bunyesi farklı demi
kesinlikle öyle hiç takılma bence. herkesin karın yapıyla veya bebeğin cinsiyetiyle alakalı olabilir çok aklına takılıyosa sor dr daha bilimsel bi açıklama yapıcaktır kesin:)
evet tamam sorucam 1 hafta sonra randevumuz var o zaman artık..senin dogum tarihi icin ne dediler ?
son 2 ayda 3 dr değiştirdim biri 12 şubat dedi biri 15şubattan sonra dedi bugün gittiğimde şubatın sonu dedi hiç bişey anlamıyorum aklım karıştı açıkçası..
sat ın ne cnm???
sat 2 mayıs ama ultrasonla uyuşmuyor sanırım anlayamadım o yüzden
benimkine 14 şubat dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?