2012 Şubat Anneleri

anladım orayada bi bakarım ama aklımda tefal kaldı benimde bakıcaz artık daha kulaktan ates olcer bide bebek telsizi de almak lazım ooy oy :) :)

bebek telsizlerinede baktım sanki birazcık pahallıydı:)) indirime girer mi diye bekliyorum.. ama bugün ev tipi ana kucağı aldım oğluşuma.. yavaş yavaş tamamlıycaz artık.

canımm bende özledim çok sizi..
ya ödem erken doğuma sebep olabilir diyor dr'um ama bizim ikiz olduğu içindir belki.
ikizlerde zaten erken doğum tehlikesi var ya, bi de ödem olurmuş mutlaka sanırım o yüzden.
tuzlu yeme canım, ben geçen turşuya sarmıştım hemen farkediyor.
hamur işlerinden de uzak dur canım.
elifnaz on aylık yeğenimin adı benim çok tatlı :))

anladım :) da benim eşim cok pimpirikli ya gecen de oyle bi durus yapayım dedim kıyameti kopardı bisey olucagını sanıyo oyle hareketler yapınca ( korse kullandıgından memnunmusun peki rahatsız ediyomu

korse degill cnmm benimki bildigin hamile küloduu yumusacık sadece göbek destegi var altında. gayet rahatt bişi. yok cnmm otur anlat sen ona dogumdada faydası olur.. bide o duruslarla omurganı dinlendirdiginden bel agrısı yasamıyosun hiç.

evet bblau her yemekten sonra bi yarım saat yürüyo bildigim kadarıyla.. dün dedi cok düsürüyo diye.. giyin kusann azcık azcık yürü artıkınn bende yarım saat yürüyorumm fırsat buldukca.

yok tatlım onu duymadım burda kimse yok zaten de. benim asagıdaydı sonra yukarı cıktı. simdi yavas yavas yine incekmiş. ama bebegin yatısıyla da alakalı yanii vücut tipine göre degişiyor bu durum.. ama yinede dr una sor cok aklına takılıyosa

evet ya burda birilerini bulup birsey sormak cok zor..tesekkur ederim bu gittigimde sorcam doktora en son gecen ay gitmistim o zaman da bacakları asagıda dedi o yuzden zaten en cok kasıklarıma tekme atıyo hissediyorum da bakalım annemde 6.7.8. ayda yukarda olur 9.aya dogru yine inmeye baslar demisti ama bizim kız hic cıkmicak heralde :)

hadi ya :) bi ben degilsem icim rahatlicak valla gerci beni su zamnaa kadar goren herkes oglan demi diye sordu benimde karnım sivri,herkese hayır kız demekten yoruldum ama asagıda iste neyse saglıklı olsun da nerde olursa olsun napalım sonucta herkesin bunyesi farklı demi

kesinlikle öyle hiç takılma bence. herkesin karın yapıyla veya bebeğin cinsiyetiyle alakalı olabilir çok aklına takılıyosa sor dr daha bilimsel bi açıklama yapıcaktır kesin:)

sat 2 mayıs ama ultrasonla uyuşmuyor sanırım anlayamadım o yüzden

aaaaaa benimde 2 mayıssss benim 6 subat dedi dr cnm hala da 6 subat .. zaten hesaplayıcı da 6 subat diyor. bi tek saglıkocagı 25 inden itibaren bekle dedi. kii normali de o cünkü tam 40 hafta dogan kac bebek var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…