- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.021
iyi akşamlar kızlar benimde sat 3 mayıs 7 şubat dediler doguma
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün. eskiden geçmişi okumaktan yazamazdım şimdi geçmiş okadar az ki hemen okunuyor,neden yazmıyo artık kimse tamam bazı arkadaşlar gitti çokta üzüldük ama yapacak bişey yok kalanlar bari iletişimi kesmesinler kopmayalım birbirimizden. son üç ay daha çok paylaşımımız olacaktır eminim
neyse dogum yapan bi arkadaş söyledi çok kalın kıyafetler almayın diyor özellikle alttan yada yandan çıtçıtlılar çok kullanılıyomuş önemli olan onlar dedi haberiniz olsun alacaksanız onlardan alın ben artık öyle yapacam digerleri gelir zaten
ben bide arkadan cıtcıtlılar buldım cok güzl.. popodan cıtcıtlı cok pratikcnm kızlar baska tarafta. bende bi ora bi bura gidip geliyorum diyet topigine de girdigimden.. o nedenle burası bos.. ama ben gebelik sayfasındada bi 2012 subat topigi gördüm az önce orası da nispeten kalabalık gibi
ben bide arkadan cıtcıtlılar buldım cok güzl.. popodan cıtcıtlı cok pratikcnm kızlar baska tarafta. bende bi ora bi bura gidip geliyorum diyet topigine de girdigimden.. o nedenle burası bos.. ama ben gebelik sayfasındada bi 2012 subat topigi gördüm az önce orası da nispeten kalabalık gibi
senin dediğin tarafa baktım ben az önce..
gebelik sayfasındakine mi?? az önce grdüm orayıı burdaki arkadaslarr orayla kaynasabilir bence orası da bi topluluk olmus.. berraksu diye bi arkadas vardı onu da orda gördüm. tabi orası anca 400 sayfa olmus daha sonra acıldı heralde:44:
öylemi desene burası kapanır çok sürmez ben face teki grubuda takip ediyorum ama burasıda bakşaydı neyse bide diger topiğe bakim
yok ona değil o nerde ? ozelden yazdın ya bana..
hıı anladım.. onu da az önce kesfettimm.. gebelik bölümü var ya orda o da.. o ne zaman acılmıs bilmiyorum.
ben pek giremedigim icin kavga gürültüye sahit olmadim
link bu kızlarr gebelik topigindeki 2012 subat annelerinin
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/473803-2012-subat-anneligi-tadacak-olanlar.html
bence bi yere gitmeyin kalanlarlada gayet guzel sohbet ediliyor iste..
ecrincim benim ikibucuk yasinda bi kizim daha var onunla ugrasmaktan pek firsatim olmuyor. viyanada yasiyorum ben 10gundur istanbuldaydim yeni geldim dogurmadan bi jübile yapim dedim ama minik cadi hastalandi onunla bogustum
bence bi yere gitmeyin kalanlarlada gayet guzel sohbet ediliyor iste..
ecrincim benim ikibucuk yasinda bi kizim daha var onunla ugrasmaktan pek firsatim olmuyor. viyanada yasiyorum ben 10gundur istanbuldaydim yeni geldim dogurmadan bi jübile yapim dedim ama minik cadi hastalandi onunla bogustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?