2012 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün. eskiden geçmişi okumaktan yazamazdım şimdi geçmiş okadar az ki hemen okunuyor,neden yazmıyo artık kimse tamam bazı arkadaşlar gitti çokta üzüldük ama yapacak bişey yok kalanlar bari iletişimi kesmesinler kopmayalım birbirimizden. son üç ay daha çok paylaşımımız olacaktır eminim
neyse dogum yapan bi arkadaş söyledi çok kalın kıyafetler almayın diyor özellikle alttan yada yandan çıtçıtlılar çok kullanılıyomuş önemli olan onlar dedi haberiniz olsun alacaksanız onlardan alın ben artık öyle yapacam digerleri gelir zaten

iyi akşamlar kızlar benimde sat 3 mayıs 7 şubat dediler doguma

selam cnm. ben dr umun hesabına cok güveniyorum.. ki seninki de benimki gibi 1 gün var arada.. ama ben kendimi ocak gibi hazırlıyorum nedense 40 hafta dolmucak gibi geliyo.. bakalım 30 lu haftalarda netlesir

ben bide arkadan cıtcıtlılar buldım cok güzl.. popodan cıtcıtlı cok pratik cnm kızlar baska tarafta. bende bi ora bi bura gidip geliyorum diyet topigine de girdigimden.. o nedenle burası bos.. ama ben gebelik sayfasındada bi 2012 subat topigi gördüm az önce orası da nispeten kalabalık gibi

senin dediğin tarafa baktım ben az önce..

iyi aksamlar kizlar.. buyuk kuzu uyudu minigi uyumadi karnimda tepikliyor
aksam kizimin kuculmus kiyafetlerini cikarttim saatlerce icinden cikamadim delirdim resmen.. ilk 6 ayina kdr giyabileceklerini ayirdim gerisini beden beden posetledim kaldirdim.zamani gelince posetleri acarim bidaha ayiklamam.. bi ara yikar utulerim artik

öylemi desene burası kapanır çok sürmez ben face teki grubuda takip ediyorum ama burasıda bakşaydı neyse bide diger topiğe bakim

senin dediğin tarafa baktım ben az önce..

gebelik sayfasındakine mi?? az önce grdüm orayıı burdaki arkadaslarr orayla kaynasabilir bence orası da bi topluluk olmus.. berraksu diye bi arkadas vardı onu da orda gördüm. tabi orası anca 400 sayfa olmus daha sonra acıldı heralde:44:

öylemi desene burası kapanır çok sürmez ben face teki grubuda takip ediyorum ama burasıda bakşaydı neyse bide diger topiğe bakim

evett öleydii ama kavga gürültü bi orta yol bulamadılar.. tam btti dedik yeni bisi cıktı.. ben 2008 den beri kk deyim. ilk defa bi topigin bu kadar birbirine girdigini gördüm yani.. en sonunda da cöktü kimsecikler kalmadı. face e girmedim hiç kullanmadıgımdan.

bence bi yere gitmeyin kalanlarlada gayet guzel sohbet ediliyor iste..
ecrincim benim ikibucuk yasinda bi kizim daha var onunla ugrasmaktan pek firsatim olmuyor. viyanada yasiyorum ben 10gundur istanbuldaydim yeni geldim dogurmadan bi jübile yapim dedim ama minik cadi hastalandi onunla bogustum

ayy kıyamam ikincide kız galiiba dimi kıyafetleri ayırdım yazmısın ya gecmiş olsun cok.. hava degişiminden etkilenmiştir kuzu..

ne güzel peş peşe oh bi arada büyütürsün çok güzel bence kardeşlerin bi arada büyümesi arada yaş farkı oluncada sorun oluyo ztn geçmiş olsun bu arada.

evet ikincide kiz. kiyafet konusunda hicbi sorun yok elam nisan dogumlu bu cadida subat sonuna dogru gelcek bibucuk iki ay olucak aralarinda. mevsim denk geliyor yani :) aksam ayirdim herseyi bi bez alcam yeni biberon felan eksik yok dencek kdr az.. yatagi bebek arabasi oto koltugu banyo malzemeleri vs vs hersey var.. masraftan kurtulduk yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…