2012 Şubat Anneleri

ohhh ne güzell.. iyi saklamıssın esyaları. bizde görümcemin sakladıklarını aldık ama eksik cok tabi. bakalım hayırlısı artık..

konuyla alakalı ama zamanlama olarak alakasız bir sorum olucak sizlere,

forumun ilk sayfasında hamişlerimizin tarih ve cinsiyetlerinin yazıldığı tablo var bu tabloda yer almak için ne yapmalıyım,

birde herkesin herhangi bir konuya cevap verirken sayfasının altında çıkan takvimi nasıl oluşturabilirim..

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..

soğuk bir istanbul sabahından herkese günaydınlarr...
ben en son bayram öncesi girebilmiştim foruma.ne olduysa ondan sonra oldu!bizim binanın tüm telefon ve dolayısıyla internet hattında sorun yaşadık!araya bayram da girince gelip yapmadılar,öylece kaldım internetsiz!
neyse ki cuma günü telekomdan gelip azrızayı giderdilerde rahatladım1
anca bugün girebildim.
umarım herşey yolundadır..
bizde iyiyiz çok şükür.
bebeğimin hareketleri artık iyice kendini belli ediyor,ama nedense bazenöyle bi durgunlaşıyorki korkmamak,tedirgin olmamak elde olmuyor yani!
geçenlerde anneme söylüyorum telefonda haraketlerini bazen gün içinde çok hissediemiyorum diye!
bana ne diyo biliyormusunuz!ne yapsın çocuk içerde bütüngün senimi eğlendirecek,rahat biyer bulmuştur kendine ondandır diyo!:))))))))
canım annem ,verdiği cevaba bak yaa!.)))
böyle işte kızzlar,,giden arkadaşlar geldimi acaba,geçmişi okuyamadım da hiç!
kaç kişi kaldıysak birbiirimizi bırakmadan devam edelim bizler..
bu gün pazar kimsecikler yok!
daha sonra görüşürüz..

günaydin bukle.. iyiyim sen nasilsin?
bugun pazarya herkes evinde kocasiyla ailesiyle birliktedir. benim koca ise gitti bugunde , bende ev isi yapiyorum sonrada kizimi alip cikcam biraz

bugun pazarya herkes evinde kocasiyla ailesiyle birliktedir. benim koca ise gitti bugunde , bende ev isi yapiyorum sonrada kizimi alip cikcam biraz

bizde kahvaltımızı yaptık eşimle sinemaya giidicez birazdan. sanada kızınla iyi gezmeler kızlar anneye yoldaş oluyo ne güzel gezin oh..

keyfini cikartin suanki zamanlarinizin sonra pek zaman bulamicaksiniz boyle seylere.. gerci annesi kvalidesi yaninda olanlar sansli benim ikiside olmadigi icin kizimi bi yere birakip bise yapmamiz zor. elanin dogumundan sonra 1kere sinemaya gittik sadece :)

Merhaba enice..
Çıtçıtlı bodylerden dün ben 5 tane daha aldım..
C&A den 20 tl ye aldım..
Beyaz sarı mavi karışık..
Kaliteli ve uygun geldi bana..

Merhab calla..
Nasılsın?
Bende az sonra kek yapacağım havuçlu cevizli..
Malzemeleri hazırladım oğlanın dersini yapıyoruz şimdi.
Yağ yumuşasın az dedim...
Bizde çıkacağız dışarı bu pazar gününde..

Dün şeker sonuçlarımı aldım..
Doktorum 4. bebeğe göre muhteşem olduğunu söyledi..
ilk saat sonu 92
2. saat sonu 80

sonrasında alışveriş mağazalarına attım kendimi..

nyse kizlar ben cikiyorum elayi hazirladim kendim hazirlandim diyene kdr 1saati bulur. öptüm sizleri iyi pazarlar

aman kocam duymasin :) ne kadinlar var bak diye bayar beni.. iki kizin pesine 3cü oglan olsun diye simdiden pazarlik pesinde bende asla asla diyip duruyorum :) ne buyuk cesaRET Masallah.. allah cocuklarini saglikla büyütmeyi nasip etsin sana.. benim icinde ye kekinden eheh

Canımsın tamam duymasın o zaman..:)))
Dün doktorum da orda bulunanlara dedi..:)
4. bebeği diye herkes baktı kaldı..:)))

Amin callam..
Seninkileri de Allah bağışlasın...
Yerim canım yerim.. :)

pazar pazar kocalar evde tabi gezmelere gidilmiştir....benim eşim işte..... tek kaldım bugünde evde......off offff kk da tek olduğum gibi...

pazar pazar kocalar evde tabi gezmelere gidilmiştir....benim eşim işte..... tek kaldım bugünde evde......off offff kk da tek olduğum gibi...

bende tekim hafta sonu kk ya giren zannediyordum:=)
biraz mobilya konusunda araştırma yapayım dedim.Çilekteki mobilyaları fazla beğenmedim fiyatlarda acayip uçuk.
ikeadan alayım diorum onlarda çok mu ucuuz onlarında tipini ve her eve,her tarza uyabilmesini çok seviyorum.
bi karar veremedm.
sizler ne yaptınız bebek mobilyası işini.
ağırlaşmadan halletmek istiyorum herşeyini Allah nasip ederde.

canım açıkca yazmak gerekirse ben ikeanın o karyola tipi yataklarını hiç sevmiyorum çok ucuz değil ama bana göre çok gösterişsiz ve çok çok sade..ama sen nasıl istersen nasıl içine siniyorsa onu al..banada çok akıl veren oldu ama ben keseme ve evime uygun olanı daha çok tercih ettim..benim alacağım normal bebek yataklarından..altında 4 çekmecesi var...ister sabit ister sallanabiliyo..ve önündeki çubuklar istersen aşşağıya indirip büyüdüğünde kendi içine rahatlıkla girebiliyor..eşim bu ayki maaşını anca ay sonu alır o zaman inş alıcaz allah nasip ederse..artık zamanı geldi yatakların..7ye girdinmi tamamdır almak lazım bence...gardolap düşünmediğim ve evim kira olduğu için şimdilik çekmeceli yeter diye düşünüyorum ilerde bir genç odası alırım oğluma inş olur biter...ama ev kendimin olsa kesinlikle büyüyen karyola ve dolap alırdım..bayağıda giderdi..kira olunca maalesef onuda düşünüyorsun...istediğin olmuyo bazen..inş eklerim sizde görürsünüz..Allah kısmet ederse...

iyi akşamlar canım noldu, inşallah ciddi bişey degildir, temizlikten fırsat bulamadım giremedim sonrada eşimle dışarı çıktık biraz, üzme kendini ve bebeşi

iyi akşamlar cnm..iş yerinden dolayı akşam cnm sıkıldı..işten çıkardıkları yetmiyormuş gibi sskmıda kesmek için imzamı istediler benden ondan çok ağladım akşam eşim sağ olsun teselli etti...şehir dışındayım dedim ama bi aksilik olcak diye korkuyorum çünkü şu dönem sskam çok çok önemli ve doğum parası almam için aralık 20 ye kadar yani ben rapor alıp verene kadar ödenmesi gerek..bi aksilik olursa dava edicem onları kafaya koydum cnm ondan cnm sıkıldı birazz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…