- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.041
evet ikincide kiz. kiyafet konusunda hicbi sorun yok elam nisan dogumlu bu cadida subat sonuna dogru gelcek bibucuk iki ay olucak aralarinda. mevsim denk geliyor yani :) aksam ayirdim herseyi bi bez alcam yeni biberon felan eksik yok dencek kdr az.. yatagi bebek arabasi oto koltugu banyo malzemeleri vs vs hersey var.. masraftan kurtulduk yani :)
öylemi desene burası kapanır çok sürmez ben face teki grubuda takip ediyorum ama burasıda bakşaydı neyse bide diger topiğe bakim
Selamlaaarr....
Face'deki grubun adi nedir? Ben hic girmedim face'deki arkadas cevrem bilmiyor hamile oldugumu, yayinlamadim yani
günaydın canım grubun adı şubat 2012 anneleri
günaydin bukle.. iyiyim sen nasilsin?
bugun pazarya herkes evinde kocasiyla ailesiyle birliktedir. benim koca ise gitti bugunde , bende ev isi yapiyorum sonrada kizimi alip cikcam biraz
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün. eskiden geçmişi okumaktan yazamazdım şimdi geçmiş okadar az ki hemen okunuyor,neden yazmıyo artık kimse tamam bazı arkadaşlar gitti çokta üzüldük ama yapacak bişey yok kalanlar bari iletişimi kesmesinler kopmayalım birbirimizden. son üç ay daha çok paylaşımımız olacaktır eminim
neyse dogum yapan bi arkadaş söyledi çok kalın kıyafetler almayın diyor özellikle alttan yada yandan çıtçıtlılar çok kullanılıyomuş önemli olan onlar dedi haberiniz olsun alacaksanız onlardan alın ben artık öyle yapacam digerleri gelir zaten
günaydin bukle.. iyiyim sen nasilsin?
bugun pazarya herkes evinde kocasiyla ailesiyle birliktedir. benim koca ise gitti bugunde , bende ev isi yapiyorum sonrada kizimi alip cikcam biraz
4. bebekmi?? 4.yemi hamilesin??
nyse kizlar ben cikiyorum elayi hazirladim kendim hazirlandim diyene kdr 1saati bulur. öptüm sizleri iyi pazarlar
aman kocam duymasin :) ne kadinlar var bak diye bayar beni.. iki kizin pesine 3cü oglan olsun diye simdiden pazarlik pesinde bende asla asla diyip duruyorum :) ne buyuk cesaRET Masallah.. allah cocuklarini saglikla büyütmeyi nasip etsin sana.. benim icinde ye kekinden eheh
pazar pazar kocalar evde tabi gezmelere gidilmiştir....benim eşim işte..... tek kaldım bugünde evde......off offff kk da tek olduğum gibi...
slm kızlar...nasılsınız..canım sıkkındı akşam çok ağladım ama şimdi iyiyim biraz....
bende tekim hafta sonu kk ya giren zannediyordum:=)
biraz mobilya konusunda araştırma yapayım dedim.Çilekteki mobilyaları fazla beğenmedim fiyatlarda acayip uçuk.
ikeadan alayım diorum onlarda çok mu ucuuzonlarında tipini ve her eve,her tarza uyabilmesini çok seviyorum.
bi karar veremedm.
sizler ne yaptınız bebek mobilyası işini.
ağırlaşmadan halletmek istiyorum herşeyini Allah nasip ederde.
iyi akşamlar canım noldu, inşallah ciddi bişey degildir, temizlikten fırsat bulamadım giremedim sonrada eşimle dışarı çıktık biraz, üzme kendini ve bebeşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?