2012 Şubat Anneleri

canım yaşı 35 ile 40 arası net söylemiyo yaşını
ama kayınpederle evlenince
kadının ilk evliliği yani kız olarak onu getirdiler cnm

40 yaşına kadar evlenmemişmi hiççç...anammm ...kayınpederde ne ballı.....çocuk özlemi vardır tabi ama eşin için bu durum pekte iç açıcı olmasa gerek..kendi çocuğu kadar kardeşi olcak..pes artık..kayınpeder çok fena demekki....40 dan sonra azanı demişler.........

canım sonuçta eşimle evimiz
ayrı oda kadın için kendince haklı ama babama bu yaştan sonra
yakışmaz çocuk dedi ama olan bekar görümcelerime oluyo
hiç istemiyolar bu yaştan
sonra artık nasıl bakılırki diyorlar
kızlar için çook zor sonuçta aynı evin
içindeler dur onların isterseniz
fotosunu atim buraya

yani haklısın cnm
ne diyelim artık doğumundan sonra
kayınpederi görecez artık
o yaştan sonra onun için zor bence

ooooo işler hepten karışık desene..ama babada kabahat...bu yaştan sonra napcam çocuğu benim boyunca çocuklarım var deseydi bence o kadında doğuramazdı dimi...ama eline almış sanırım kayınpederiniki çocuğa ikna etmiş..evet yaa kızlar için çok zor..evde bebek...şimdi işi olunca onlara bırakır kendi gezmeye tozmayada gider..hepten sinir olurlar.....gerçekten gıcık oldum kayınpederine yani....bu yaştan sonra çocuğun olsa nolcak olmasa nolcak..dedemi dicek sana.....ama napcam olan olmuş..sen yine eşine pek bişey deme..üzülmesin....kimse istemez ama naparsın hayat devam ediyo..kadında hasret vardır çok geç evlenmiş zaten ama keşke çocuksuz bi adam bulsaymış madem bebek özlemi varmış....

edan sendede ne şans var herkes hemen hemen peş peşe doğuracak..millet kime ne hediye alsın şaşırır yahuuuu...ailede bitek hamile benim şuan çok şükür....en son kardeşleriyle evlendiğim için şanslıyım....

evet canım haklısın yo ben eşime bişi demiyorum zaten biz kendi bebişimizi düşünüyoz
eşim çook istiyor bizim bebişi ilk gebelikte karnımda ölü oldüğü için
kürtaj olmuştum ondan sonra bi 7 ay sonra tekrar allaha
şükürler olsn oldu hatta eşim bazen
dalga geçip şaka olsun diye bak
babamı evlendirdik sen ondan önce gebe kal senin rakibin diye
ama dediği gerçekten oldu ilk önce kaynananm gebe kaldı

anaaa çok yaşlı değilmiş edan bunlarrrrrr bayağı genç.....abovvvvvvvvv

cnm aldınmı bu halıyı...güzelde çok sade yaa..resim ortada olsa büyük daha hoş olmazmı hee tatlım.....

annem almış cnm getiremedi daha bende görmek isteyince siteden bu model dedi göstereyim dedim size.. burdaki boyut kçük biraz tabi..

iyii yaa bende öyle olmak isterdim valla
anam banamı ablamamı
yapsın şaşırdı kadıncağız
ama benim ilki olacağı için şimdilik benimle uğraşıyoo

ee şimdi eşin ne hediye takcak kardeşine....yandı........ama bayağı genç adam anam duramazki yanlız....şaşırdım valla..senin eşinde 23 24 herhalde dimi..çok yaşı yok sanırım..baba böyleyse....benim kayınpeder 83 yaşında...

anaaa çok yaşlı değilmiş edan bunlarrrrrr bayağı genç.....abovvvvvvvvv

cnm aldınmı bu halıyı...güzelde çok sade yaa..resim ortada olsa büyük daha hoş olmazmı hee tatlım.....

iyide canııım benim kayınpederin
maşallaahh 10 tane çocuğu var en
küçük kızları benimle yaşıt cnm

iyide canııım benim kayınpederin
maşallaahh 10 tane çocuğu var en
küçük kızları benimle yaşıt cnm

bizimkide aynı canım..üstelik benim kaynanam ikinci hanımı.....benim eşiminde anne ayrı kardeşleri var 55 yaşında falan onlarda....zor tabi başka anneden kardeş olması....üveylik oluyo ister istemez....aman boşverelim şimdi onları.....allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim....adam uslanmamış demekki..

yok canım ben 22 yaşındayım eşimde
30 yaşında zaten kayınpederide oğulları evlendirdi
para konusunda kayınpeder emekli ama henüz
maaşı almadı önümüzdeki sene alacak
biz düğün hediyesi bilezik aldık
geçenlerdede ablam kaynana ne takacn dedi
bende bilmiyom valla ama bana ne takacaklar ben onu merak ediyom dedim

haklısın canım ama kayınpederim nasıl desem
çook iyi bana göre hiç kimseye karışmaz
hatta eşimle benden çok birşey olsa beni tutar
hep benim arkamda arada bi kayınpederle bir olup
eşime kızıyoz arada bii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…