- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.301
yok canım ben 22 yaşındayım eşimde
30 yaşında zaten kayınpederide oğulları evlendirdi
para konusunda kayınpeder emekli ama henüz
maaşı almadı önümüzdeki sene alacak
biz düğün hediyesi bilezik aldık
geçenlerdede ablam kaynana ne takacn dedi
bende bilmiyom valla ama bana ne takacaklar ben onu merak ediyom dedim
he senin annen alıyodu dimi..pardooonnnn pardonnn kız sürekli annem deyip deyip durma sinir oluyorum o zaman bizimkilere daha çok yahuuuuu.........
iyi eşin olgun benimkide 33 yaşında bende 25 im..... 30 yaşlardakilerle evlenmek daha iyi oluyo olgunlaşmış oluyorlar benim kanımca bu tabi..neyse....valla işin zor...altın alsan aynısı geri gelirmi bide o var al gülüm ver gülüm olur ...:44:..en iyisi kıyafet yada puset tarzı bişey alsın daha iyi....onlarda sana bi eksiğini alır belki..ayyy çok komik oluyo ama yaa...cinsiyeti bellimi onunkinin...
buklee senin yaş kaç bukleee..niye sustun bizi dinliyosun dimi..seni seni... neyse kız ben kaçarım birazdan..dışarı çıkayım yemeğim yok..canımda söylemesi ayıp tavuk çorbası çekti şöyle şehriyeli falan......
:)) bebek odasınıda koyucam ama odadaki haliyle değil tamamlanmadan koymam.. onuda webden koyucam yorumlarınızı merak ediyorum..
benimki böyle olcakmış...fırlama yani....http://www.byebe.com/images/im019.jpg.......
inş cnm..görürüz...annene söyle çabuk getirsin cicileri....ben kaçar kızlar iyi akşamlar size..öptüm kocamannnnnn
vayyy çapkıınn vayyy ama yakışıklı vallaa
inş cnm..görürüz...annene söyle çabuk getirsin cicileri....ben kaçar kızlar iyi akşamlar size..öptüm kocamannnnnn
benimkide böyle olucakmış
ezgi & _afak ilerde çocuunuz bu _ekilde olacak...
arkadaki gülen bebek çok komik yaa..seninkide çok tatlı...ayy koptum ezgi yaaaa
kzılar nere kayboldunuz hiç mi kimseler yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?