2012 Şubat Anneleri

bizde dün gittik doktora benimde kızım 27+3 haftalık ve 1045 gram olmuş maşallah çok şekerdi ağzını açıp kapatıyordu,
ama tek sorunumuz daha dönmemiş..normalde 28.haftada dönüyormuş bebekler gerçi doktor doğuma kadar dönebilir dedi ama dönmezse de direk sezeryan dedi

maşallah senin kızınada.. inş döner cnm tabi sen normal doğum istiyosan

23.haftadayken benim kızım da 575 gramdı..iri olsun diye düşünme çok iri olursa doğum zorlaşıyor hem bebek de içerde sıkıntıya giriyor sığamadıkça,sağlıklı olsunlar da nasıl olursa olsun doğduktan sonra zaten çabucak toparlanıyorlar

Yok canım gayet normal dedi boyu kilosu için...Seninde normal canım 24 haftalıkken ben gitmiştim 633 gr 26 cm di

Bizimki dönmeyle ilgili bişey demdi canım...

bi de size bişey söyleyeceğim.dün ağdaya gitmiştim sırt üstü yattım kadına bişey diyecektim şöyle kafamı hafif kaldırdım sırtımı da hafif kaldırdıydım.resmen karnımda poposu havaya çıktı.çok güzel bi görüntüydü.

anladım belki bizim doktor biraz acelecidir,bilemiyorum şimdi ama hayırlısı nasıl olcaksa oyle olsun farketmez nasıl dogcagı sağlıklı olsun da napalm bi sekilde dogcaklar inşallah

Evet haklısın cnm ama dr un sezeryan derse farklı bir dr a da git sor bazen dr lar sırf sezeryan daha pahalı diye hemen sezeryana alabiliyorlarmış bizimde bi arkadaşın başına geldi ben şahsen öyle yapıcam normal olmak istiyorum çünkü ne kadar yusuf yusuf olsamdaaa:18:

hmm..seninki bizimkilerle kıyaslayınca iri gibi gorunuyor evet maşallah..
eee sonuç olarak yepyeni bir küçük insan geliyor dünyaya nasıl bizler aynı değilsek onlar da aynı olmayacak tabii

benim 3.malum sanırım ondan.bi de benim diğer kızlarda 4.400 falan doğmuşlardı.bi de ben biraz iriceyim hamile kaldığımda 85 dim şu an 96 tabi bunlarda etkili:)))

ya sorma bende kendimi normal doğuma hazırladım hep ama iş değişirse bebeğim dönmezse makat gelişle normal doğum çok sakıncalı hem bebek hem anne için yani ters gelirse bunu bile bile de normal yapamam ona bisey olmasın diye..

haklısın cnm ama küçük doğan bebeğide kucağına alması yıkaması zor olur ele avuca gelsin istiyorum o yüzden:))

Son düzenleme:

Tabiki cnm bebeğe bağlıda ben onu demiyorum bazı dr lar sırf para için sezeryan yapıyormuş o yüzden dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…