- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.321
Kısslarrrr biz geldik oğluşumla dr amcadan
Oğluşum maşaallah sağlıklıymış bi sorunumuz yok
Boyumuz 37 cm kilomuz 993 gr mış büyümüş sıpam yaaa
maşallah.. kaçıncı haftadaydın cnm sen?
27. haftamdayım canım...Senin nasıl???
bizde dün gittik doktora benimde kızım 27+3 haftalık ve 1045 gram olmuş maşallah çok şekerdi ağzını açıp kapatıyordu,
ama tek sorunumuz daha dönmemiş..normalde 28.haftada dönüyormuş bebekler gerçi doktor doğuma kadar dönebilir dedi ama dönmezse de direk sezeryan dedi
dr iri dedi mi bebişin için? sanki benimki çok minnacıkmış gibi geliyoda üzülüyorum gerçi dr normal gayet iyi diyo ama iri olsun istiyorum ben.. şuan 25.hafta bitmek üzre.. 23.haftadayken 680 gr 25 cm demişti...
dr iri dedi mi bebişin için? sanki benimki çok minnacıkmış gibi geliyoda üzülüyorum gerçi dr normal gayet iyi diyo ama iri olsun istiyorum ben.. şuan 25.hafta bitmek üzre.. 23.haftadayken 680 gr 25 cm demişti...
bizde dün gittik doktora benimde kızım 27+3 haftalık ve 1045 gram olmuş maşallah çok şekerdi ağzını açıp kapatıyordu,
ama tek sorunumuz daha dönmemiş..normalde 28.haftada dönüyormuş bebekler gerçi doktor doğuma kadar dönebilir dedi ama dönmezse de direk sezeryan dedi
Bizimki dönmeyle ilgili bişey demdi canım...
benim de cuma günü gittiğimde 38 cm ve 1380 gr dı.iri bi kızın olacak dedi.
anladım belki bizim doktor biraz acelecidir,bilemiyorum şimdi ama hayırlısı nasıl olcaksa oyle olsun farketmez nasıl dogcagı sağlıklı olsun da napalm bi sekilde dogcaklar inşallah
benim de cuma günü gittiğimde 38 cm ve 1380 gr dı.iri bi kızın olacak dedi.
hmm..seninki bizimkilerle kıyaslayınca iri gibi gorunuyor evet maşallah..
eee sonuç olarak yepyeni bir küçük insan geliyor dünyaya nasıl bizler aynı değilsek onlar da aynı olmayacak tabii
Evet haklısın cnm ama dr un sezeryan derse farklı bir dr a da git sor bazen dr lar sırf sezeryan daha pahalı diye hemen sezeryana alabiliyorlarmış bizimde bi arkadaşın başına geldi ben şahsen öyle yapıcam normal olmak istiyorum çünkü ne kadar yusuf yusuf olsamdaaa:18:
Ohh maşaaallah cnm böyle giderse sen sezeryan olursun gibime geliyor...
benim 3.malum sanırım ondan.bi de benim diğer kızlarda 4.400 falan doğmuşlardı.bi de ben biraz iriceyim hamile kaldığımda 85 dim şu an 96 tabi bunlarda etkili:)))
23.haftadayken benim kızım da 575 gramdı..iri olsun diye düşünme çok iri olursa doğum zorlaşıyor hem bebek de içerde sıkıntıya giriyor sığamadıkça,sağlıklı olsunlar da nasıl olursa olsun doğduktan sonra zaten çabucak toparlanıyorlar
ya sorma bende kendimi normal doğuma hazırladım hep ama iş değişirse bebeğim dönmezse makat gelişle normal doğum çok sakıncalı hem bebek hem anne için yani ters gelirse bunu bile bile de normal yapamam ona bisey olmasın diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?