2012 Şubat Anneleri

gelir gelir inşallah :) şöyle 3-4 kg arası olsa yeter ya Allah korusun premature doganlar var onlar napsın yazık..
daglara taslara...ilk bebeign mi

ilk bebeğim dr azarladı beni çok almışsın dedi bende ona küstüm:)) madem bu kadar kilo alıyorum bebişe yarasın dedim ama kadın kızdı bende dr değiştirdim:))

ilk bebeğim dr azarladı beni çok almışsın dedi bende ona küstüm:)) madem bu kadar kilo alıyorum bebişe yarasın dedim ama kadın kızdı bende dr değiştirdim:))

al benden de o kadar benim doktor da kilo takıntılı her gittigimde tembihliyodu beni,ben hamile kaldıgımdan bu yana tam 12.5 kg aldım kadın bana ayda 1 kg alcan en fazla demisti ben ayda 2.5 kg alıyom :)) şimdi azcık dikkat ediyom ama önemli olan bebişler sağlıklı olsun ben almışım vermişim önemli değil..

çok almamışsın bence abartıyolar işte..

uyuttunmu adamı allah seni napsın..benimki gelmedi daha..iffete anca gelir.....diziyi bekliyorum bende....cnm sıkıldı....

benim pek dizi kültürüm olmadığı için daha çok sıkılıyorum demek ki:)) kalk yürüyüş yapalım diyorum her akşam yapıyoruz ama yalvar yakar yani.. bi kere o demiyo hadi yürüyelim diye.. ama dobiçko oldun diyo(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…