- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.341
Çok fazla almamışsın canım ama bende bugün tartıldım 10 kilocuk almışım 59 kiloydum şimdi 69 kiloyumm
haklısın cnm ama küçük doğan bebeğide kucağına alması yıkaması zor olur ele avuca gelsin istiyorum o yüzden:))
ben hayatımın hangi döneminde 69'dum hatırlamıyom:)
Tabiki cnm bebeğe bağlıda ben onu demiyorum bazı dr lar sırf para için sezeryan yapıyormuş o yüzden dedim...
gelir gelir inşallah :) şöyle 3-4 kg arası olsa yeter ya Allah korusun premature doganlar var onlar napsın yazık..
daglara taslara...ilk bebeign mi
hıı evet onda haklısın bazı doktorlar maalesef oyle yapıyor..inşallah Allah gönlümüze göre vrsin
gelir gelir inşallah :) şöyle 3-4 kg arası olsa yeter ya Allah korusun premature doganlar var onlar napsın yazık..
daglara taslara...ilk bebeign mi
ilk bebeğim dr azarladı beni çok almışsın dedi bende ona küstüm:)) madem bu kadar kilo alıyorum bebişe yarasın dedim ama kadın kızdı bende dr değiştirdim:))
ilk bebeğim dr azarladı beni çok almışsın dedi bende ona küstüm:)) madem bu kadar kilo alıyorum bebişe yarasın dedim ama kadın kızdı bende dr değiştirdim:))
Arkadaşlar ben çıkıyorum iyi akşamlar iyi muhabbetler size...
hiç gülesim yoktuu
al benden de o kadar benim doktor da kilo takıntılı her gittigimde tembihliyodu beni,ben hamile kaldıgımdan bu yana tam 12.5 kg aldım kadın bana ayda 1 kg alcan en fazla demisti ben ayda 2.5 kg alıyom :)) şimdi azcık dikkat ediyom ama önemli olan bebişler sağlıklı olsun ben almışım vermişim önemli değil..
kızlar bende kaçıyorum acıktık yemek yiyelim :) iyi akşamlar
kızlar tühh kaçırdım sizi çıkmışınız yaa..markete git yemek yap ye derken akşam oldu...iffet başlayana kadar buralardayım....
benim_olan geldiğine sevindim kocişko yemek yiyince mayıştı tek kaldım yine
uyuttunmu adamı allah seni napsın..benimki gelmedi daha..iffete anca gelir.....diziyi bekliyorum bende....cnm sıkıldı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?