2012 Şubat Anneleri

rahat bırak adamı yahu..bigünde dinlensin....her akşam yürü yürü sıkılır insan.....dobiçko heee:60.....daha dur yavaştn başlıyorum de sende..daha bunun sekizinci ayı var dokuzu var..off offfff

cnm resimdeki senin oğlunmu bide kızınmı olcak...?:44:...daha çok zamanın var inş düzelir cnm...

seniz özliycez anarız senide cnm:)

ya amma gevezelik yapmışsınız oku oku bitiremedim

oyelken eskilerimi okuyosun seni seni oku oku bitmez kızzz...susamadım napim.....sen naptın...sen ikizlerine bişeyler aldınmı hiç bahsetmiyosun ne kapalı kutusun kızzz..

oyelken eskilerimi okuyosun seni seni oku oku bitmez kızzz...susamadım napim.....sen naptın...sen ikizlerine bişeyler aldınmı hiç bahsetmiyosun ne kapalı kutusun kızzz..

oku oku bitiremedim valla
anlatmıştım aslında havuzluhandan aldıklarımı
ama resmini de çekmedim yüklemedim de
iş yerinde yasak ,evde de net yok daha doğrusu kabloyu bulamıyorum
annemde girebiliyorum sadece

bu arada dünden beri karnım acayip kaşınıyor

bana kaşıntı deme çatlamasın sakın nemlendirici yada bebe yağ falan sür...:18:ben çok tırsıyorum çatlaktan zaten..inş sende olmaz..he bişeyler aldıysan tamam...iş yerinde nasıl yasak yaa...bilgisayar elinin altında değilmi telefona çek fotoları usb kablosuyla telefonun kkya at işte..enrden anlicaklar.....amannn onlarda hee....neyse iyi cnm yaa al al senin derdin bizden fazla malum ikiz...kuzu kuzu onlar yaa....kızlar ben kaçarım birazdan..tvnin başına söylim...

usb girişlerini iptal etmişler nasıl yaptılarsa yani öyle dediler denemedim hiç
bende kaçıcam canım lale devri başlayacak
görüşürüz inşallah pazartesi işe gitmicem ben aşı olcam
salı günü görüşürüz çok yazışmayın sakın
öpüyorum

geldim anca 30 dk yürüyebildik yoruldum dedi geldik:)

bukle yine yürüttünmü adamı kızz..sen ne acımasız bişeysin yahuuuu..oyelken cnm bende kaçar....yaa bu lale devrinde sarı saçlı kız varya adı aklıma gelmiyo..ne sinir şey yaa...içti alkolü doğurdu bebeği erken erken...salakkk...sinir oluyorum ona....geçen bölümde ağlattı beni yaa bebek...çok tatlıydı....benim oğlumla aynı haftalarda güya dizide bu haftada doğdu 28 de...tekrarını izliyorum ben..iffeti izlicem bu akşam....

siteyi turlayalım bari dedim düzenli yürümeye çalışıyoruz her akşam..

benimde karnım kaşınmıyo ama acaip geriliyo canım acıyo oluyo mu sizde de?

benim bazen yan taraflarım da acı oluyor
fitolastil jel sordum bugün lierac yani
ya 50-60-75 kim ne tutturursa o fiyata satıyor
arkadaşım sormuş eczaneye 50 demiş iki taneyi 80 e veririm demiş
ona aldıracağım büyük ihtimalle

serenayı diyorsun bende hiç sevmiyorum çok itici tipi var
çok saçmaydı zaten hem alkollu hem kaza yapıyor sadece doğum yapıyor saçmalık işte
bende kaçıcam canım görüşürüz

siteyi turlayalım bari dedim düzenli yürümeye çalışıyoruz her akşam..

benimde karnım kaşınmıyo ama acaip geriliyo canım acıyo oluyo mu sizde de?

çok yemek yiyince oluyo bende çok fena geriliyorum... dahada şişiyorum sonra kızıyorum kendime..niye o kadar yedin diyee....normal sanırım bu durum geçiyo sonra bende ama......neyse ben çıkacağım kızlar..haydin hayırlı akşamlar cümleten hepinize..bu kadar çenem yeter bugünlük....

bende bilemedim şimdi aklım karıştı.. göbek deliğimin çevresi kıpkırmızı olmuş ve bebek orda kıpırdıyo sanki yada canım acıdığı için bana öyle geliyodur anlamadım.

yürütürüm hiç acımam ben:)) iyi seyirler canım.. iyi akşamlar.

serenayı diyorsun bende hiç sevmiyorum çok itici tipi var
çok saçmaydı zaten hem alkollu hem kaza yapıyor sadece doğum yapıyor saçmalık işte
bende kaçıcam canım görüşürüz

evet yaa çok uyuz bi kız..eşim diyoki bunun neresi dünya güzeli..ikincimi ne olmuştu sanırım....böööhhhh.........evet yaa içti alkolü zehirledi bebeğiii uyuzzz......neyse dizi iştee..ben de kaçtım..iyi akşamlar kızlar.....

[
yürütürüm hiç acımam ben:)) iyi seyirler canım.. iyi akşamlar.

bukle netten denedim olumsuz

evet bencede çok ama çok çirkin
hadi iyi akşamlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…