- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.361
benim pek dizi kültürüm olmadığı için daha çok sıkılıyorum demek ki:)) kalk yürüyüş yapalım diyorum her akşam yapıyoruz ama yalvar yakar yani.. bi kere o demiyo hadi yürüyelim diye.. ama dobiçko oldun diyo(
Bizimki dönmeyle ilgili bişey demdi canım...
canım ya benimde şuan makat gelişi duruyor.daha önceden öbür türlü duruyordu.böyle dönünce hareketlerini az hissetmeye başladım.daha derinden geliyor.bu yüzden doktora gittim doktor da ters durduğu için az hissetmişsindir dedi.seninde öyle oluyormu?
seniz özliycez anarız senide cnm:)
tamam yazmam ...çabuk gel...özletme...[/B
geldim ama size yetişmek ne mümkün
Eki Görüntüle 290904 Eki Görüntüle 290905 Eki Görüntüle 290906 Eki Görüntüle 290907 Eki Görüntüle 290908 Eki Görüntüle 290909
aynen Allah yokluklarını göstermesin benimkide odamızı aldı resimlerini ekledim, beğenicekmisiniz bakalım Eki Görüntüle 290903
ama bitmedi daha dekor kısmına başlamadım[/QUOTE
canım çok güzel odalar allah güle güle büyütmeyi nasip etsin
ayneeen öyle cnm
ben eşimle evlendiğimde kaynanam yoktu
allah rahmet etsin vefat etmiş
benden bir 9 10 ay sonra kayınpederi evlendirdik
ve hatta o benden 3 haftalık önce gebe
yuhhhhhhhhhhhh
canım çok güzellll
Kısslarrrr biz geldik oğluşumla dr amcadan
Oğluşum maşaallah sağlıklıymış bi sorunumuz yok
Boyumuz 37 cm kilomuz 993 gr mış büyümüş sıpam yaaa
vayyy maaşallah tosuna
bizde dün gittik doktora benimde kızım 27+3 haftalık ve 1045 gram olmuş maşallah çok şekerdi ağzını açıp kapatıyordu,
ama tek sorunumuz daha dönmemiş..normalde 28.haftada dönüyormuş bebekler gerçi doktor doğuma kadar dönebilir dedi ama dönmezse de direk sezeryan dedi
oo seninkide tam tosunmuş maaşallah
oyelken eskilerimi okuyosun seni seni oku oku bitmez kızzz...susamadım napim.....sen naptın...sen ikizlerine bişeyler aldınmı hiç bahsetmiyosun ne kapalı kutusun kızzz..
oku oku bitiremedim valla
anlatmıştım aslında havuzluhandan aldıklarımı
ama resmini de çekmedim yüklemedim de
iş yerinde yasak ,evde de net yok daha doğrusu kabloyu bulamıyorum
annemde girebiliyorum sadece
bu arada dünden beri karnım acayip kaşınıyor
oyelken eskilerimi okuyosun seni seni oku oku bitmez kızzz...susamadım napim.....sen naptın...sen ikizlerine bişeyler aldınmı hiç bahsetmiyosun ne kapalı kutusun kızzz..
bana kaşıntı deme çatlamasın sakın nemlendirici yada bebe yağ falan sür...:18:ben çok tırsıyorum çatlaktan zaten..inş sende olmaz..he bişeyler aldıysan tamam...iş yerinde nasıl yasak yaa...bilgisayar elinin altında değilmi telefona çek fotoları usb kablosuyla telefonun kkya at işte..enrden anlicaklar.....amannn onlarda hee....neyse iyi cnm yaa al al senin derdin bizden fazla malum ikiz...kuzu kuzu onlar yaa.. ..kızlar ben kaçarım birazdan..tvnin başına söylim.. .
geldim anca 30 dk yürüyebildik yoruldum dedi geldik:)
soğuk kız dışarı mı çıktın
aslında benimde gezesim var sanki
geldim anca 30 dk yürüyebildik yoruldum dedi geldik:)
usb girişlerini iptal etmişler nasıl yaptılarsa yani öyle dediler denemedim hiç
bende kaçıcam canım lale devri başlayacak
görüşürüz inşallah pazartesi işe gitmicem ben aşı olcam
salı günü görüşürüz çok yazışmayın sakın
öpüyorum
siteyi turlayalım bari dedim düzenli yürümeye çalışıyoruz her akşam..
benimde karnım kaşınmıyo ama acaip geriliyo canım acıyo oluyo mu sizde de?
bukle yine yürüttünmü adamı kızz..sen ne acımasız bişeysin yahuuuu..oyelken cnm bende kaçar....yaa bu lale devrinde sarı saçlı kız varya adı aklıma gelmiyo..ne sinir şey yaa...içti alkolü doğurdu bebeği erken erken...salakkk...sinir oluyorum ona....geçen bölümde ağlattı beni yaa bebek ...çok tatlıydı....benim oğlumla aynı haftalarda güya dizide bu haftada doğdu 28 de...tekrarını izliyorum ben..iffeti izlicem bu akşam....
siteyi turlayalım bari dedim düzenli yürümeye çalışıyoruz her akşam..
benimde karnım kaşınmıyo ama acaip geriliyo canım acıyo oluyo mu sizde de?
benim bazen yan taraflarım da acı oluyor
fitolastil jel sordum bugün lierac yani
ya 50-60-75 kim ne tutturursa o fiyata satıyor
arkadaşım sormuş eczaneye 50 demiş iki taneyi 80 e veririm demiş
ona aldıracağım büyük ihtimalle
bukle yine yürüttünmü adamı kızz..sen ne acımasız bişeysin yahuuuu..oyelken cnm bende kaçar....yaa bu lale devrinde sarı saçlı kız varya adı aklıma gelmiyo..ne sinir şey yaa...içti alkolü doğurdu bebeği erken erken...salakkk...sinir oluyorum ona....geçen bölümde ağlattı beni yaa bebek ...çok tatlıydı....benim oğlumla aynı haftalarda güya dizide bu haftada doğdu 28 de...tekrarını izliyorum ben..iffeti izlicem bu akşam....
serenayı diyorsun bende hiç sevmiyorum çok itici tipi var
çok saçmaydı zaten hem alkollu hem kaza yapıyor sadece doğum yapıyor saçmalık işte
bende kaçıcam canım görüşürüz
yürütürüm hiç acımam ben:)) iyi seyirler canım.. iyi akşamlar.
evet yaa çok uyuz bi kız..eşim diyoki bunun neresi dünya güzeli..ikincimi ne olmuştu sanırım....böööhhhh.........evet yaa içti alkolü zehirledi bebeğiii uyuzzz.... ..neyse dizi iştee..ben de kaçtım..iyi akşamlar kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?