- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.541
hanımlar günaydın:))
Herkese günaydın bayanlar,
Cuma günü sabah işe geldim kahvaltımı ettim mideme kramplar girdi ama berbat bi şekilde daha öncede bu durum 2-3 defa olmuştu hep sabahları oluyor nedense, ardından kusma falan dr umu aradım hemen gel bakalım dedi, dahiliyeye sevketti ama bişey yapamıyolarki hamile oldugum için ilaç verdiler sadece, ben 4 aylık izin hakkımın çoğunu doğumdan sonra kullanmak istiyordum ama dr um 32 haftadan sonra sana çalışabilir diye rapor veremem ben dedi yani aralık sonu işten mecburi ayrılık olucak kalan zamanımı evde geçiricem...ve 28 haftadan sonra bana kortizon tedavisine başlıcakmış erken doğum riskim var onu önlemek için ay balon gibi olucam
günaydın hanımlar.. nasılsınız?
bugün sağlık ocağına gittim 2. doz tetanoz aşımı yaptırdım. kolum ağrımaya başladı şimdiden
bir daha mayısta olucakmış. bir de bebeğimin kalp atışlarını dinledik.. pıt pıt pıt atıyordu kuzumun minik kalbi..
özlemişim kuzumu
günaydın canım. bende daha yeni geldim sağlık ocağından 2. tetenozu yaptırdım. kalbini dinletti hemşire teyzesi(nasıl duygulandım anlatamam)
kızlar hastanede giymek için pijama üstüne sabahlık gibi penye bişi oluyor birinde gördüm geçen yeni doğum yapmıştı.
nerden bulacağım onu güzel olmuştu.:26:
burii benim işler biraz karışık cnm onu yapamam maalesef....anca bir iki gün geç belki doktoruma rica edersem raporumu ona göre yazar o sorun olurmu aslında bunu merak ediyorum...
kızlar diyolar ki altlı üstlü almayın dikişler falan olursa sorun oluyomuş giy çıkart ona göre bakın isterseniz..
şube kahvaltımız var gidim bi karnımı doyurayım geliyorum:)
günaydın kızlarrrrrr
dün 2 emzirme atleti 2 tane kilot aldım
atletin tanesi 20 lira kilodun da 10 lira
ama çok güzeller
kilot tamamen dikişsiz ve sezeryan dikişlerini asla acıtmayacak
birde toparlama özelliği varmış karnı
çünkü ilk 1 ay korse yasak karnı sıkmak yasak
bu kilotları tavsiye ederim herkese
allah giymeyi nasip eder inşalla
güle güle kullan cnm
burii benim işler biraz karışık cnm onu yapamam maalesef....anca bir iki gün geç belki doktoruma rica edersem raporumu ona göre yazar o sorun olurmu aslında bunu merak ediyorum...
günaydın kızlarrrrrr
ama çok güzeller
canım nereden aldın?anlattığın özellikler varsa uygunmuş fiyatı gibi geldi
günaydın kızlarrrrrr
ama çok güzeller
dr bana normal doğuma bi sakınca görünmüyo ama yinede belli olmaz dedi geçen hafta.. nerden aldın canım ya ben bebeğe alışveriş yapmaktan kendime hiçbişey alamadım(
buklee sen nerde oturuyordun
ezgi bu arada benim adım özge memnun oldum :)
canım millet akın akın alıyor valla çifter çifter
eminönünde havuzluhana gir girişte hemen sağdaki mağaza
birkaç yerde de var ama burdaki modeller çok güzel
bende memnun oldum cnm:)) aslında ne güzel olur çok ağırlaşmadan gezsek falan alışveriş çılgınlığı yapsak:)
teşekkürler canım ben de öğlen arası bi gideyim
bana uyar canım alacağın şeyler varsa ben gelirim seninle oğlumu anneme bırakırım
benim birşeyim kalmadı
bebeklerin herşeyi benim pijama takımlarım iç çamaşırlarım ve süslerim herşeyim hazır
ama sana eşlik ederim eminönünde heryeri ezberledim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?