2012 Şubat Anneleri

HALUK BAYRAM , GECELK,SABAHLIK TAKIM Pijama Dnyas

bak ben gecelik sabaklık takım buradan aldım pijamayıda kırmızı aldım takım olsun diye (kırmızıyıda hiç sevmem aslında yanımdaki arkadaşın gazıyla aldım gitti)

merhabadogum raporunu bıraz daha gec al cunku 37 haftaya kadar zaten calısabılıyorsun

hasta bezi alabilrisin canım onlar büyük ve daha kullanışlı oluyormuş...

oraya da bi bakayımama tavsiyem eğer probli değilse gebeliğiniz yada erken doğum riski yoksa 56cm yazanlardan almayın çünkü çok minikler ben 62 lik aldım ondan bile şüphem var olur mu diye bi karışlar:)))

canım erken doğum riskim filan yok ama benim kızım iri bir bebek olmayacak dr. öyle söylüyor.
bende herşeyini büyük alıyorum özellikle tulumlarını ama arada küçük aldığım da oluyor tutamıyorum kendimi

benim_olan üniversite hastanelerinde 4 boyutlu ultrason oluyor ve ücretsiz. sıra almak belki zor olabilir. ben baştan beri 4d ye girdim ama bir fotomuz bile yok. önümüzdeki hafta alayım bai. ben bebeği oyle görünce korkuyorum. eşim de ne tuhafsın herkes heyecanlanıyor, mutlu oluyor diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…