- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.501
aha benim_olan çok fenasın:)) hemen yakalamışsın banada hbr vermiyosun:))
cnm bazı hastaneler hasta bezi ile bezliyor...bence sen normal pedini al ,hastane bezini hastane zaten veriyo.lazım olursada eşin eczaneden temin eder.....ben gecelik almadım alsammıki yaa...çok kararsızım onda....hiçte sevmiyorum gecelik kışın..çevremdede hep pijama takımı aldılar sezeryan yapan arkadaşım bile pijama takımı aldı oysa bana sezeryanda gecelik diyen çoktu ama sanmıyorum lazım olacağını..pijamada indirilir sonuçta.....
morhipo dan aldım ben canım
HALUK BAYRAM , GECELK,SABAHLIK TAKIM Pijama Dnyas
bak ben gecelik sabaklık takım buradan aldım pijamayıda kırmızı aldım takım olsun diye (kırmızıyıda hiç sevmem aslında yanımdaki arkadaşın gazıyla aldım gitti)
ayy ağzın bal yesin senin emi..çok sevindim şimdi..........cnm sana son bi sorum olcak..kusura bakma pek bilgim yok ama sen bilirsin şimdi benim ekim ayınında ssk sı yatmış ve günüm 448 gün sskda.......aralığın 22 sinde 32 ci haftamda doğum raporu almam gerek. doktorum 22 sinde gel rapor için dedi.....fakat raporlu olduğum aylarda sskmı iş yerim mi ödüyor sskmı ödüyor ...ödenirse 16 haftalık zaman içinde toplam günüm 598 gün yapıyo..rapor bitimi...598 oluyo...kasım ayıda dahil 448+150 gün daha =598 oluyo ama .2 günüm eksik 600 gün olması için..ben işten çıkarılacağım için raporum bitiminde işsizlik maaşıda almak istiyorum bu eksik 2 günümü nasıl kapatabilirim..?doğum raporumu 2 gün geç alsam bi sorun olurmu 600 gün tamamlanmış olurmu acaba? bilgin varmı cnm....çok takıldım buna ama benim için çok önemli...zira daha çalışma hayatım olmayacak....
ben wenicenin kendi sitesinden aldım sen markafoniden mi aldın?
kırmızı çileğim sağ olsun hep çözüm buluyo sorularıma...allah razı olsun dur benim sorumu cevaplasın sorarsın sıranı bekle bakim hıııı.. .......
oluşa 3 takım koydum zıbınları felan dahil bir ince bir kalın battaniye birde banyo havlusu koydum yıkarlarsa felan lazım olur diye biberon, emzik, bebek bezi, ıslak mendil, sırt bezi yada ağız bezi olur diye kalın penye bezler koydum, ilkler günlüğünü koydum kendim için 1 gecelik 1 pijama 1 sabahlık, çorap bide çıkış için eşofman koydum, göğüs pedi, çamaşır , terlik , göğüs ucu koruyucusu birde kremini koydum eşim kalcak yanımda bide onun için eşofmanve havlu koydum sanırım bu kadar bitek kendim için ped koymadım onun içinde kanama çok oluyormuş mesane pedi al diyorlar ama nerden bulucam marketlerde yok ki ? Sizin aklınıza gelen başka bişey varmı?
meraba cnm ya bişi soracm
bu isim sanamı ait yoksa değil cnm :26::26::26::26:
oraya da bi bakayımama tavsiyem eğer probli değilse gebeliğiniz yada erken doğum riski yoksa 56cm yazanlardan almayın çünkü çok minikler ben 62 lik aldım ondan bile şüphem var olur mu diye bi karışlar:)))
evet kendi ismim tatlım
anaaa benim de adım hacer o yüzden sordum,
adaşmışız ozaman
hakkaten bebişin kızmı erkekmi ne koycaksın ismini?
HALUK BAYRAM , GECELK,SABAHLIK TAKIM Pijama Dnyas
bak ben gecelik sabaklık takım buradan aldım pijamayıda kırmızı aldım takım olsun diye (kırmızıyıda hiç sevmem aslında yanımdaki arkadaşın gazıyla aldım gitti)
merhabadogum raporunu bıraz daha gec al cunku 37 haftaya kadar zaten calısabılıyorsun
cnm ben pijama takımımı aldım ama sabahlığı yok onu ayrı alcam mecbur....
kırmızı çilekkkkkkkkkk sorumu gördünmü cnm nolur cevapla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?