- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.521
ayy ağzın bal yesin senin emi..çok sevindim şimdi..........cnm sana son bi sorum olcak..kusura bakma pek bilgim yok ama sen bilirsin şimdi benim ekim ayınında ssk sı yatmış ve günüm 448 gün sskda.......aralığın 22 sinde 32 ci haftamda doğum raporu almam gerek. Doktorum 22 sinde gel rapor için dedi.....fakat raporlu olduğum aylarda sskmı iş yerim mi ödüyor sskmı ödüyor ...ödenirse 16 haftalık zaman içinde toplam günüm 598 gün yapıyo..rapor bitimi...598 oluyo...kasım ayıda dahil 448+150 gün daha =598 oluyo ama .2 günüm eksik 600 gün olması için..ben işten çıkarılacağım için raporum bitiminde işsizlik maaşıda almak istiyorum bu eksik 2 günümü nasıl kapatabilirim..?doğum raporumu 2 gün geç alsam bi sorun olurmu 600 gün tamamlanmış olurmu acaba? Bilgin varmı cnm....çok takıldım buna ama benim için çok önemli...zira daha çalışma hayatım olmayacak....
kızlar diyolar ki altlı üstlü almayın dikişler falan olursa sorun oluyomuş giy çıkart ona göre bakın isterseniz..
şekerim bildiğim kadaryle cevaplıyorum raporlu olduğun zamanlarda sgk ödenmez 3 günden fazla ise sgk dan sadece paranı alırsın.600 günün 1 gün eksikse işsizlik alamazsın.
Ben seni hala anlamıyorum işten çıkartıyorlar ihbar ve tazminat almıyorsun ayrıca hamilesin.çok sinir oldummmm
cnm bazı hastaneler hasta bezi ile bezliyor...bence sen normal pedini al ,hastane bezini hastane zaten veriyo.lazım olursada eşin eczaneden temin eder.....ben gecelik almadım alsammıki yaa...çok kararsızım onda....hiçte sevmiyorum gecelik kışın..çevremdede hep pijama takımı aldılar sezeryan yapan arkadaşım bile pijama takımı aldı oysa bana sezeryanda gecelik diyen çoktu ama sanmıyorum lazım olacağını..pijamada indirilir sonuçta.....
diz altına kadar olan gecelikler var canım elbise gibi onlardan alabilirsin ninem geceliği gibi değil yani
bende alıcam o geceliklerden gerekirse ninem geceliği olsun yeterki rahat olsun:))
evet cnm aynen öyle
cinsiyet hayırlısıyla çarşamba günü kontrole gidince
öğrenecez daha belli değil cnm
kaç haftalıkki nasıl belli değil?
edan mayıs annesi olcak hacercim:)) ama bizi çok seviyo o yüzden bebişinin cinsiyeti belli değil daha..
bende alıcam o geceliklerden gerekirse ninem geceliği olsun yeterki rahat olsun:))
öylemi ne güzel haberim yoktu... Allah hayırlısıyla kavuştursun onuda... ben bugün erken çıkıyorum herkese iyi akşamlar... sabah görüşürüz yavrumun odasını hazırladım eksik çok daha ama olsun resimleri yükleyebilirsen gösteririm yarın...
bende alim bari giymesem bile dursun bavulumda yazın gecelik çok seviyorum ama kışın iç çamaşırına kadar belli ettiği için helede hasta beziyle bezlenirsek iğrenç duracağı için pek içime sinmiyo ama lıcam mecbur....aklıma soktunuz bunuda napim.....neyse kızlar ben çıkıyorum karnım acıktı ne yesem bilmiyorum yaaa... ..
yaaa kızlar benim bebişim son 3 kontrolde yüzünü göstermedi hep saklanıyor nazlım benim hep yüzü içeriye dönük 4d ultrasona tekrar girsem mi acaba çok merak ediyorum ama göremiyorum yüzünü şimdi zaten normal doğum pozisyonuna da dönmüş iyice saklanıyorsizlerde durum nedir bebiş büyüdüke görmek daha zor oluyo diyor doktorum?
afiyet olsun cnm ne bulursan ye:)) bende çıkıyorum.. bugün eşim benim karnımı doyurcakmış yemek hazırlıyomuş erken gelmiş işten bende erkenden kaçıcam şubeden,gidip kontrol ediyim ne pişirmiş bana:) görüşürüz yemekten sonra gelirim ben yine..
kaç haftalıkki nasıl belli değil?
öylemi ne güzel haberim yoktu... Allah hayırlısıyla kavuştursun onuda... Ben bugün erken çıkıyorum herkese iyi akşamlar... Sabah görüşürüz yavrumun odasını hazırladım eksik çok daha ama olsun resimleri yükleyebilirsen gösteririm yarın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?