2012 Şubat Anneleri

şekerim bildiğim kadaryle cevaplıyorum raporlu olduğun zamanlarda sgk ödenmez 3 günden fazla ise sgk dan sadece paranı alırsın.600 günün 1 gün eksikse işsizlik alamazsın.
Ben seni hala anlamıyorum işten çıkartıyorlar ihbar ve tazminat almıyorsun ayrıca hamilesin.çok sinir oldummmm

yani ben raporluyken sskam ödenmicekmi...eee ben ssk ödenmezse doğumu nasıl sigortalı olarak yapıcam......cnm beni işten çıkardılar ama sigortam devam ediyo sorun bu....sadece maaş almıyorum çalışmıyorum o kadar sskmı kesmediler yani...hala çalışıyo gözüküyorum ondan rapor alıp vercem iş yerime....ohh beee anlattımmm

diz altına kadar olan gecelikler var canım elbise gibi onlardan alabilirsin ninem geceliği gibi değil yani

Ne güzel yaa sizin doğum yaklaştııı biz daha başındayız bebeğim düşük olmasaydı ben 28 haftalık olacaktım ama rabbim çok bekletmedi şükür

edan mayıs annesi olcak hacercim:)) ama bizi çok seviyo o yüzden bebişinin cinsiyeti belli değil daha..

öylemi ne güzel haberim yoktu... Allah hayırlısıyla kavuştursun onuda... ben bugün erken çıkıyorum herkese iyi akşamlar... sabah görüşürüz yavrumun odasını hazırladım eksik çok daha ama olsun resimleri yükleyebilirsen gösteririm yarın...

bende alıcam o geceliklerden gerekirse ninem geceliği olsun yeterki rahat olsun:))

bende alim bari giymesem bile dursun bavulumda yazın gecelik çok seviyorum ama kışın iç çamaşırına kadar belli ettiği için helede hasta beziyle bezlenirsek iğrenç duracağı için pek içime sinmiyo ama lıcam mecbur....aklıma soktunuz bunuda napim .....neyse kızlar ben çıkıyorum karnım acıktı ne yesem bilmiyorum yaaa.....

iyi akşamlar cnm.. bekliyoruz resimleri..

yaaa kızlar benim bebişim son 3 kontrolde yüzünü göstermedi hep saklanıyor nazlım benim hep yüzü içeriye dönük 4d ultrasona tekrar girsem mi acaba çok merak ediyorum ama göremiyorum yüzünü şimdi zaten normal doğum pozisyonuna da dönmüş iyice saklanıyor sizlerde durum nedir bebiş büyüdüke görmek daha zor oluyo diyor doktorum?

afiyet olsun cnm ne bulursan ye:)) bende çıkıyorum.. bugün eşim benim karnımı doyurcakmış yemek hazırlıyomuş erken gelmiş işten bende erkenden kaçıcam şubeden,gidip kontrol ediyim ne pişirmiş bana:) görüşürüz yemekten sonra gelirim ben yine..

bence sürekli ultrasona girmekte çok sağlıklı değil yeri daralmıştır annesi o yüzden göremiyosundur.. baksana 30. haftada sanırım yeri dardır bebişinin..

yaa eşini cidden çok merak ettim şimdi.....benimkide çalışmasa yapar ama aman aman çalışsın o ben yaparım......bende patates kızartayım bari napim...oğluşum tekmelere başladı açıktı sanırım..kızlar bu haftalarda 20 30 dakika anne karnında uyur kalkarmış bebeklerimiz yaaa oy oyy pipisini yediğim beniiimmmmmmmm..onu çok merak ediyorum.... neyse bende kaçar....akşam ettim bugün burda yahuuu

sağol cnm tşk ederim yarın inşallah öğrenirsem sizede hemen
haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…